Şimdi Ara

PUBG / SIKINTI NEREDE? / YAYINCILAR / ESP MAKRO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar.

    Şimdi nereden başlasam bilmiyorum. Öncelikle oyunda yaklaşık 200 saatlik tecürebem var. FPS oyunlarındaki tecrübem ise çok fazla. H1Z1de de battle royale modunda çok daha fazla oynamışlığım vardır.

    Bunları söyledim çünkü öyle ya da böyle bu tarz oyunlarda tecrübem var ve genelinde orta-üst seviyede bir oyuncu olduğumu düşünüyorum.

    Şimdi bu pubg'de sadece benim başıma mı geliyor anlamadığım bazı noktalar var. Mesela güvenli alana koşuyoruz açık bir alan da değil birden biri sıkmaya başlıyor. Mermi sesi geliyor ama silah sesi yok yani çok uzakta (Kulaklık g930) mermiler arka arkaya tak tak geliyor sektirmeden ve ölüyorum. Bakıyorum ölüm kamerasına adam beni cehennemin dibinden bir şekilde görmüş ve sıkmaya başlamış ama silah kontrolü o kadar iyi ki sekmiyor silah tak tak indiriyor. Silah fark etmeden (uzak menzil silahları) bu iş böyle.

    Neyse giriyorum antreman moduna bu silahlarla ful doldurup deneme yapıyorum. Yahu yok o kadar mesafeden bir tepme var silahın arka arkaya öyle atılmıyo. Hadi ben atamıyorum yeteneksizim kabul. Adam 10 tane atıyorsa 7-8 mermi tutuyor kaçmama rağmen. Neyse hadi ben beceremiyorum çok oynamam lazım alışayım.

    Yakın çatışma silahlarına gelelim. m4 ve ak holo red dot taktığım sürece sprayde problem yok. belli bir hızda mouse'ı aşağıya çekince zaten belli bir alana mermiler gidiyor. şimdi buradaki sıkıntı scope takılınca. Bazı yayıncılara bakıyorum (mithrain) adam 4x 6x scope ile ta ebesinden bir spray atıyor mermiler mıknatıs gibi adamın üstünde. Tamam adam kaç bin saat oynamış ama yahu oturup sırf özellikle deniyorum nasıl bir mermi izi varsa sürekli değişiyor tutamıyorsunuz. o mesafelerde alakasız yerlere gidiyor mermiler. Tamam yine tecrübesizlik yeteneksizlik belki de ayarların farklı olması bunu da geçelim.

    Yine mesela mithraine bakıyorum. Adam koşuyo. Şurda adam var galiba. Oyun zekasından tahminden bahsetmiyorum. Adam koşuyor ve alakasız bir yerde şurda adam var diyo. Yahu nerden nasıl gördün? valla kıskançlık falan değil helal olsun. Ses mi aldın nasıl aldın o sesi alamıyorum ben Ya da göremiyorum. Burada oyun detayları monitör farkı diyebilirsiniz. Tamam mithrain kullandığı sistem yok ama 27" 144hz monitörde (rx590 2600x 16gb ram) oynuyorum ben de yok abi. Adamın yayına bakıyorum anlamıyorum. Tamam yayın kalitesi ile gördüğü aynı değil ama ne bileyim işte anlam veremiyorm. Bir el bombası atıyor adam kobe anasını satayım lak adamın yanına her seferinde.

    Sonra mesela yine mithrain kapalı mekan ses kasıyor. Adamı eliyle koymuş gibi buluyor. Yahu ben başka rekabetçi oyunlarda da ses kasıyorum ama böyle bir ses kasma olamaz. Tamam şu binada şu katta falan onları yapıyoruz ama odalar dip dibe hangi odada şak diye biliyor.

    Ya da yine bu yayıncıların sprayleri çok karşık pozisyonlarda hareket eden hedeflerde çok sabit duruyor. Recoil yok gibi bir şey. ben mesela m4 ile koşan adama spray atıyorum tamam ama arabayla giden hızlı bir hedefte mouse'ı hem yatay eksende hareket ettir hem dikey recoil düzelt bir noktada saçmalıyor ama bakıyorum yayıncılara 40 mermi sıkıyor. arabaya hepsi arabanın üstünde baya uzaktan.

    Neyse şimdi bütün bu olayların sonucunda yayıncıları falan geçelim adamlar zaten baya tecrübeli ve işleri bu yüzlerce saatlerini veriyorlar. Bu yaşadıklarım ölüm kameralarından ve oyun tekrarlarından seyrettiğim normal oyuncularda da böyle. Şimdi bu oyunda bilinmeyen esp hack falan mı vardır? ya da recoil için makro mu kullanılıyor? yoksa ben komple yeteneksizim ya da daha fazla oynayıp tecrübe kazanmam mı lazım? yoksa hepsi mi?

    Yani eminim benim oyunumu daha fazla geliştirmeme gerek vardır ama bazen bakıyorum yani akıl mantık dışı işler görüyorum. Sizin yorumlarınızı ve başınıza gelenleri sormak öğrenmek istedim. Düşünceleriniz nelerdir?



  • Özellikle spray konusuna katıyorum. Adamlar birde hassasiyet ve mouse dpi ayarını düşürüyorlar. 400 dpi ile pro oynayan adam gördüm YouTube'da. Ben dpiyi 800 e düşürünce jet hızında aşağı çekmem gerekiyor fareyi ama adamlar gayet normal kol hareketiyle oynuyor.
  • o isten ciddi paralar kazaniyorlar bir şekilde izleyici cekmek zorundalar en temizi iki kamera koyup biri el biride ekran ve oturulan yeri alacak şekilde canli yayin yapmalari o zaman akla kara belli olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paxal

    Özellikle spray konusuna katıyorum. Adamlar birde hassasiyet ve mouse dpi ayarını düşürüyorlar. 400 dpi ile pro oynayan adam gördüm YouTube'da. Ben dpiyi 800 e düşürünce jet hızında aşağı çekmem gerekiyor fareyi ama adamlar gayet normal kol hareketiyle oynuyor.
    M416 yeni alıyor, hiçbir eklenti yok, sarsılma diye birşey yok, okunmuş bunlar :)
    ayıptır, Türk'sen adam gibi oyna


    https://www.youtube.com/watch?v=WZLk2YmFlvc#t=1m34s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehterann -- 21 Haziran 2019; 15:42:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehterann

    M416 yeni alıyor, hiçbir eklenti yok, sarsılma diye birşey yok, okunmuş bunlar :)
    ayıptır, Türk'sen adam gibi oyna


    https://www.youtube.com/watch?v=WZLk2YmFlvc#t=1m34s

    Alıntıları Göster
    bu video referans alınmaz mobile ve pc farklı
  • Oyun sıkıntılı zaten,bu oyunu oynamak isteyen iyi bir sisteme ve internete sahip olursa onun için daha iyi olur.
    Yayıncılar makro ses ve görüntü ayarı yaptığını düşünüyorum mesela shroud oynarken bakın mavi alan gelirken mavi alan arkası cam gibi görünüyor bende mavi perde var sanki göremiyorum arkasını rahatça. Spray atmaya iyi çalışman gerek bunun için antrenman modunu değilde oyun içini öneririm sıka sıka git :)
  • Spray konusunda bişey diyemem. Adamın eli çok iyidir 3x,4x ve 6x ile ip gibi spray atabilirler saygım sonsuz ama bu neredeyse 100 metre ilerideki adamın ayak sesini almak bana biraz mantıksız geliyor. Ben mesela adam 10 metre dibime girmediği sürece ayak sesi falan duyamıyorum onda da çevremde herhangi bir ses olmayacak. Kulaklıktan mı oluyor diyeceğim değil adam g930 ile duyamıyorum diyor. Eskiden msi'ın sound radar programı varmış gerçi o yasaklanmış şimdi belki bu ve buna benzer başka programlar olabilir. Voicemeeter Banana gibi bir program var mesela bazıları onu kullanıyor, ben denedim calısmıyor
  • Bana kalırsa bunlar hile kullanıyor bu işlerden ciddi paraları götürüyorlar hile ile yapıyorlar elbet kokusu çıkar ama bana hep hile geliyor oynadıkları zaman
  • Kimsenin hile falan kullandığı yok, bu iş yayıncılarla da bitmiyor profesyonel arenalarda (PEL) inanılmaz yetenekler kapışıyor, hilelileri mi topluyorlar şimdi? Pubg diğer fps oyunlarına benzemiyor, o yüzden diğerlerinde iyi olan bunda olmayabilir. Ben de cs oynarken oldukça iyiyim ama pubg oynarken o seviyelere geleceğimi zannetmiyorum mesela çünkü dediğim gibi bambaşka işler devreye giriyor burada.
  • 3x ile şiir gibi spray atan reportladığım iki kişi kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Hele sonuncusu bide utanmadan ak ile atıyor. Bari m4 ile yapta yetenek olabilir deyip geçiştirelim dimi.
    3x Spray ile öldürüldüğünüzde o kişi reportlayın aradan en az birisi uçacaktır garanti ederim.
  • shroud zaten aim hack. kendisini dayz de scum da gördük leş ötesi. oyun zekalarıda yok bu oyunlarda. ben bu tip adamların yapımcılar tarafından beslendiğini düşünüyorum. aim hilesini yapımcılar tarafından özel olarak alıyorlar. birde dikkat ediyorum hep embesil oyunculara denk geliyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

    shroud zaten aim hack. kendisini dayz de scum da gördük leş ötesi. oyun zekalarıda yok bu oyunlarda. ben bu tip adamların yapımcılar tarafından beslendiğini düşünüyorum. aim hilesini yapımcılar tarafından özel olarak alıyorlar. birde dikkat ediyorum hep embesil oyunculara denk geliyorlar
    :DDdDFddd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: twinzz

    :DDdDFddd

    Alıntıları Göster
  • Shroud vs diğerleri mini14 le diğer snt ile falan oto gibi oynamaları normal şartlarda mümkün değil gibi, aime odaklanmadan sadece sol tıka hızla bassam bile olmuyor makro olması lazım
  • mehterann kullanıcısına yanıt
    Pubg mobile bu emülatör ile oynuyor adam pubg mobile ı emülatör ü bende oynadım ak 47 bile bütün sprayleri tutturuyorum çok zor degil hatta bu oyun zor bile degil çok kolay bir oyun animasyonlar.
  • :)))))

    Dostum destan yazmışsın biraz da abartmışsın :)) Neden kendine mithrain i örnek alıyorsun şimdi soruyorum türkiye de herkes mithrain gibi bu oyunu oynasa MİTHRAİN i kim izlerdi ?

    Ben MİTHRAİN i gram sevmem hatta mithrain gerçek hayat da yayınların da ki gibiyse onu dövmemek için sabır namazı kılarım :)))

    Mithrain pubg de yetenekli bir oyuncu,insan,varlık adam hani öyle böyle degil harbiden doğuştan yetenekli.

    Mithrain adam öldürüyor diyorlar ki nasıl öldürdün mithrain dönüp diyor ki ekran da ki işareti görüyormusunuz hedef i sadece fareyi oraya götürüyorum diyor. Sen adam öldürdü diyorsun oda diyor ki ben ekran da ki hedefe fare yi götürdüm diyor.

    Ve ben diyor ilk defa pubg ile başlamadım fps oyunlarına neredeyse çocukluktan bu yana her fps oyununu oynadım diyor tecrübe yani...

    PUBG de MİTHRAİN İYİ bir oyuncumudur ? TARTIŞILIR bana göre yetenekli ama iyi bir PUBG oyuncusu degildir. PUBG SADECE OKULA atlayıp bütün adamlara sprey veya kar98 ile tek atıp adam öldürmek degildir !!!

    PUBG de iyi bir oyuncu SON mavi alana kadar hayat da kalıp son rakiplerini de öldürmektir veya ölümlerine sebep olmak demektir !!! İşte bunu sürekli her oyunun da yabilen oyuncu İYİ BİR PUBG oyuncusudur.

    MİTHRAİN okuluna atladı okula atlayanların hepsini öldürdü SAFE ZONE da ADA da mithrain çıktı gidiyor OKULDAN çıkmadan öldü MİTHRAİn iyi bir oyuncu MU? HAYIR !!!!

    BÜTÜN pubg oynayan TÜRKLER MİTHRAİN özentisidir ! BEN HARİÇ !!!

    PUBG STEAM - PUBG LİTE giriyorum SQUAD türk mü geldi HANGİ yaşta olursa olsun İŞARETLİYOR OKULU - POCHİNKİYİ - ADA YI ATLIYOR :))
    EEE atladı SONRA NE OLUYOR 10 SANİYE SONRA HEPSİ ÖLÜP LOBİYE DÖNÜP TEKRAR YENİ OYUN ARATIYOR VE BU ARTIK ONLARIN RUTİNLERİ OLMUŞ :)))

    Sende onlardansın !!! Sonra geliyorsunuz diyorsunuz ki MİTHRAİN VE yayıncılar HİLE Mİ MAKRO mu ? diye yazıyorsunuz

    Abicim nerde MİTHRAİN hani DÜNYA ŞAMPİYONU mu oldu 500 BİN DOLAR MI KAZANDI demek ki MİTHRAİN de iyi bir oyuncu degilmiş HİLE DEGİLMİŞ - MAKRO DEGİLMİŞ...

    Geçen 2 tane yabancı çocuk geldi squad da oyun başlar başlamaz çinlilere sövüyorlar çinlileri öldürüyorlar filen pochinki de... BANA da kızıyorlar onlardan uzaga atladım diye... loot yapıyorlar hala çinlilere sövüyorlar :))

    20 kişi kaldı bunlar safe içine giriyorlar o sırada bende MAVİ alan da koşuyorum ilk yardım kitlerini fullemişim basa basa geliyorum bunlar araların da konuşuyor SQUAD girdik diyor ki ama 2 man squad oynuyoruz.. ÖYLE diyince benim tepem attı başladım sövmeye dedim oglum ben sizin kölenizmiyim ben mecburmuyum senin gibi pochinki ye ve en işlek yere atlamaya belki senin gibi yetenekli degilim sezgilerim iyi degil... daha sakin yerlere atlayıp güzel loot yapıp rakipleri birbirine kırdırıp oyun kazanmak STRATEJİ degil mi diye sordum.. ADAMlar sorry dedi haklısın dediler.. Sonra onlar öldü beni izliyorlar :))

    Mavi alan da hala koşuyorum lan bu niye ölmüyor diyor digerine digeri de diyo ki adam full kit lootlamış boost lootlamış tekbaşına diyor :))) mavi alan da koşmak için diyor

    Güzel taktikmiş diyor tık önüm de adam bitti ama mavi alan da kendini son çıkan sanıyor 2 mermi de aldım adamı tekrar mavi alan geldi yine lootlarımı basıyorum ölmüyorum adamlar gülüyor :))


    Derken 3 kişiye karşı tek kişi kaldım öldüm sonra onlara döndüm dedim ki siz benimle atlayıp bu taktigi beraber uygulasaydık 4 kişi vs 3 kişi bu oyunu kazanırdık ama sizin en işlek yere atlayım havası herkese spray atayım havası stratejik düşünemeniz bu oyunu 2 ci olarak tamamlama neden oldu dedim ve çıktım....

    Ve başka örnek vericem Safe zone adaya vericekmiş gibi yaptı bir oyunda ada mı - ana kıta mı safe zone da kalıcak belli olmayan bir oyunda
    Yine 3 takım arkadaşım öldü okula atlayıp ben ana kıta da loot yaparken herkes millatry adasında çatışıyordu derken safe zone u ana kıtaya verdii :)) ben safe de beklliyorum tek başıma adamlar mavi alan da tek tek öldü oyunu kazandım...

    bu oyunda sezgi - yetenek dışında başka unsurlar da var !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcanoa

    :)))))

    Dostum destan yazmışsın biraz da abartmışsın :)) Neden kendine mithrain i örnek alıyorsun şimdi soruyorum türkiye de herkes mithrain gibi bu oyunu oynasa MİTHRAİN i kim izlerdi ?

    Ben MİTHRAİN i gram sevmem hatta mithrain gerçek hayat da yayınların da ki gibiyse onu dövmemek için sabır namazı kılarım :)))

    Mithrain pubg de yetenekli bir oyuncu,insan,varlık adam hani öyle böyle degil harbiden doğuştan yetenekli.

    Mithrain adam öldürüyor diyorlar ki nasıl öldürdün mithrain dönüp diyor ki ekran da ki işareti görüyormusunuz hedef i sadece fareyi oraya götürüyorum diyor. Sen adam öldürdü diyorsun oda diyor ki ben ekran da ki hedefe fare yi götürdüm diyor.

    Ve ben diyor ilk defa pubg ile başlamadım fps oyunlarına neredeyse çocukluktan bu yana her fps oyununu oynadım diyor tecrübe yani...

    PUBG de MİTHRAİN İYİ bir oyuncumudur ? TARTIŞILIR bana göre yetenekli ama iyi bir PUBG oyuncusu degildir. PUBG SADECE OKULA atlayıp bütün adamlara sprey veya kar98 ile tek atıp adam öldürmek degildir !!!

    PUBG de iyi bir oyuncu SON mavi alana kadar hayat da kalıp son rakiplerini de öldürmektir veya ölümlerine sebep olmak demektir !!! İşte bunu sürekli her oyunun da yabilen oyuncu İYİ BİR PUBG oyuncusudur.

    MİTHRAİN okuluna atladı okula atlayanların hepsini öldürdü SAFE ZONE da ADA da mithrain çıktı gidiyor OKULDAN çıkmadan öldü MİTHRAİn iyi bir oyuncu MU? HAYIR !!!!

    BÜTÜN pubg oynayan TÜRKLER MİTHRAİN özentisidir ! BEN HARİÇ !!!

    PUBG STEAM - PUBG LİTE giriyorum SQUAD türk mü geldi HANGİ yaşta olursa olsun İŞARETLİYOR OKULU - POCHİNKİYİ - ADA YI ATLIYOR :))
    EEE atladı SONRA NE OLUYOR 10 SANİYE SONRA HEPSİ ÖLÜP LOBİYE DÖNÜP TEKRAR YENİ OYUN ARATIYOR VE BU ARTIK ONLARIN RUTİNLERİ OLMUŞ :)))

    Sende onlardansın !!! Sonra geliyorsunuz diyorsunuz ki MİTHRAİN VE yayıncılar HİLE Mİ MAKRO mu ? diye yazıyorsunuz

    Abicim nerde MİTHRAİN hani DÜNYA ŞAMPİYONU mu oldu 500 BİN DOLAR MI KAZANDI demek ki MİTHRAİN de iyi bir oyuncu degilmiş HİLE DEGİLMİŞ - MAKRO DEGİLMİŞ...

    Geçen 2 tane yabancı çocuk geldi squad da oyun başlar başlamaz çinlilere sövüyorlar çinlileri öldürüyorlar filen pochinki de... BANA da kızıyorlar onlardan uzaga atladım diye... loot yapıyorlar hala çinlilere sövüyorlar :))

    20 kişi kaldı bunlar safe içine giriyorlar o sırada bende MAVİ alan da koşuyorum ilk yardım kitlerini fullemişim basa basa geliyorum bunlar araların da konuşuyor SQUAD girdik diyor ki ama 2 man squad oynuyoruz.. ÖYLE diyince benim tepem attı başladım sövmeye dedim oglum ben sizin kölenizmiyim ben mecburmuyum senin gibi pochinki ye ve en işlek yere atlamaya belki senin gibi yetenekli degilim sezgilerim iyi degil... daha sakin yerlere atlayıp güzel loot yapıp rakipleri birbirine kırdırıp oyun kazanmak STRATEJİ degil mi diye sordum.. ADAMlar sorry dedi haklısın dediler.. Sonra onlar öldü beni izliyorlar :))

    Mavi alan da hala koşuyorum lan bu niye ölmüyor diyor digerine digeri de diyo ki adam full kit lootlamış boost lootlamış tekbaşına diyor :))) mavi alan da koşmak için diyor

    Güzel taktikmiş diyor tık önüm de adam bitti ama mavi alan da kendini son çıkan sanıyor 2 mermi de aldım adamı tekrar mavi alan geldi yine lootlarımı basıyorum ölmüyorum adamlar gülüyor :))


    Derken 3 kişiye karşı tek kişi kaldım öldüm sonra onlara döndüm dedim ki siz benimle atlayıp bu taktigi beraber uygulasaydık 4 kişi vs 3 kişi bu oyunu kazanırdık ama sizin en işlek yere atlayım havası herkese spray atayım havası stratejik düşünemeniz bu oyunu 2 ci olarak tamamlama neden oldu dedim ve çıktım....

    Ve başka örnek vericem Safe zone adaya vericekmiş gibi yaptı bir oyunda ada mı - ana kıta mı safe zone da kalıcak belli olmayan bir oyunda
    Yine 3 takım arkadaşım öldü okula atlayıp ben ana kıta da loot yaparken herkes millatry adasında çatışıyordu derken safe zone u ana kıtaya verdii :)) ben safe de beklliyorum tek başıma adamlar mavi alan da tek tek öldü oyunu kazandım...

    bu oyunda sezgi - yetenek dışında başka unsurlar da var !!!
    helal valla özgün bi taktik. bazen arkadaşım yokken rastgele giriyorum kalabalık yerlere atlayıp ölüyor takım tek kalıyorum ki oyunun sonunu görmek zorlaşıyor
  • Mıthraını sıkı takıp eden bır ızleyıcısıyım.Dedıklerını aynen gordum.Adamların yerını sankı elıyle koymus gıbı bılıyor.20 kısı kalmıs harıta mıramar alan daha kocaman var burdan en az 1 kısı daha gelecek dıyor ve mutlaka o dedıgı yerden 1-2 kısı gelıyor 3-5dkka sonra.
    3-4 katlı bolca bınaların bulundugu yerde adamın hangı bınada, hangı katta, hangı odada oldugunu gormeden bomba atıyor ve dedıgın gıbı kobe gıbı nokta atısı.Yanı ınsanlık dısı bır takıbe ve ses kasmaya sahıp.
    Sprey konusuna hıc gırmıyorum bıle ak ıle bır spray atıyor reddot veya holo ıle mermıler ıp gıbı gıdıyor.
    Backstep yıyor 1sn den kısa sure ıcınde arkasını donup adamı gorup olduruyor headshot ıle bırde.Bu gercekten ınanılmaz bırsey.
    Hee hıc mı olmuyor oluyor tabı ama hep sanssızlıgına oluyor.Hıc head to head olarak oldugunu gormedım daha.

    Cogu kısı bu oyunu yayıncılar,hıleler,buglar ve pusanlar yuzunden bıraktı.Gıt gıde oyuncu sayısı dusuyor.Ilk zamanlardakı 2.5m aktıf oyuncu sayısı su an 500k cıvarında.

    Boyle oyuncular oldugu surece normal oyuncuların bunların oynadıkları oyunlarda 1. olma sansları cok cok dusuk.Resmen shroud,mıthraın,kozmıka,ersınyekın oynadıgı oyunlardan cıkın.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim sen youtube a biraz ara ver kendine farklı dünya yaratmışsın.

    Mitrain her oyunda mı 1ci oluyor ve o dediklerini yapıyor 100 oyun atıyor 1-2 oyunda 1ci oluyor o video yu da youtube da paylaşıyor insanlar onu herzaman öyle oynuyor sanıyor !!!

    Mito o 1ci olana 10 kill üzeri alana kadar kaç defa ölüyor oyuna girip loby e dönmesi 1 dk sürmüyor !!!

    Sen gir pubg ye hemen bir knt ara bakalım oyunun ortasına kadar hayat da kal sonra alan içinde uzaktan veya orta mesafe herkes ateş ederken ateş ettigin senin yerini buluyor mu bulamıyor mu tek sefer görelim

    SON 30 oyuncu kala özellikle.

    İnsanları abartmayın 100 TANE 200 TANE VİDEO İLE YANİ O 100-200 VİDEO GİBİ 2000 - 3000 TANE DE OYUNUN İLK 2 DK sında ÖLÜNÜP LOBY e dönüşler var onlar ne olacak ?

    PUBG DE BİZİM TÜRKLER MİTHRAİN İZLİYOR EN İŞLEK YERE ATLAYIP İLK 1 DAKİKA DA PUSARKEN ÖLÜYORLAR SONRA LOBY SONRA YOUTUBE VAY BE BU YAYINCILAR ÇOK İYİ BİZ NİYE BÖYLE DEGİLİZ :))) YAZIK.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.