Şimdi Ara

PUBG'nin ücretsiz versiyonu PUBG Lite kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PUBG'nin ücretsiz versiyonu PUBG Lite kapanıyor



    Çıktığı yıldan bu yana oyun dünyasının en popüler oyunlarından birisi olan PUBG'nin bildiğiniz gibi bir de ücretsiz ve daha düşük donanım isteyen bir versiyonu bulunuyor. PUBG Lite isimli bu oyun yakın zamanda tamamen kapanıyor.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077, PlayStation Mağazası'na yakın zamanda tekrar eklenecek



    Yapılan açıklamaya göre PUBG Lite'ın internete sitesi şu andan itibaren kapanmış durumda ve bu yüzden artık oyunu indiremiyorsunuz. 29 Nisan'da ise hizmet sonlandırılacak, 29 Mayıs'ta da LITE için artık oyuncu desteği sunulmayacak.



    Açıklamaya göre hizmetler sonlanana kadar oyunu aynı şekilde oynayabilir ve oyun içi paralarınızı harcayabilirsiniz. Yapılan resmi açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.



    Resmi Açıklama



    "Sevgili Oyuncularımız, 



    Bizimle birlikte olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son derece minnettarız. COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.



    Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021’de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.



    Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz. PUBG LITE Facebook, oyun hizmeti sonlandırıldıktan sonra dahi bir sonraki bildirime kadar açık olacak. Hizmetin sonlandırılmasıyla ilgili sorularınız için lütfen https://litesupport.pubg.com/ adresi üzerinden oyuncu destek birimimizle temas kurun. 



    Herkese en derin takdirlerimizi ve en içten özürlerimizi sunmak istiyoruz. Bizimle geçirdiğiniz zamandan keyif almış olduğunuzu umuyoruz, lütfen gelecekteki çabalarımızı takip etmeye devam edin.



    PUBG LITE oynadığınız için teşekkürler."




    Kaynak:https://lite.pubg.com/tr/2021/03/30/bildirim-29-nisan-hizmet-sonlandirma-birimi/



  • Onunla alakası yok. Oyunu hem global sunucu olarak açmadılar, hem battle pass olayı çok kötüydü. Bomboş bir oyun vardı ortada ama en kötüsü de tr mena sunucusu mu ne açmışlardı. Steame getirmemek gibi saçma bir şeyde yaptılar. Oysa adam akıllı oyun çıkartsalardı ben dahil çok oynayan olurdu. Ücretli pubgyi grafikleri ve fps sorunları yüzünden oynamayan ben bile liteyi sevemedim. Yorumlarda da herkes hile sorunundan bahsetmiş. Normal kapanması adam gibi oyun çıkartsalar tamda bu dönemde fena tutardı

  • Tabi ücretsiz sürüm olunca hemen kapatılsın. Ücretsiz sürümden bağlananlar ücretliye geçiş yapsın ne güzle

  • Bundan dolayı kapatılmış olmayabilir. Başka şeylere ağırlık vermek için kapatılmış olabilir veya pubg lite ile ilgilenemiyorlardır.

  • adamlar pc için donanım istemeyen versiyon çıkardı millet hala emülatörle android versiyonunu oynuyor. Tabi kapatacaklar.

  • Kapatsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten 1 yıldır ilgilenilmiyor. Bir tane güncelleme bile çıkmadı hilenin dibine vurdular. Oynanmıyor artık ve doğal sonuç
  • Hile vs Hile atanlar üzgün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Hileden zaten girilmiyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunla gram ilgilenilmedi hileler kol geziyordu oyunda simdide kapaniyo cunkü player kalmadı kalanda hilecilerdi. Belkide bilerek böle yapildi burdaki playerler ya steama yada mobile geçtiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapansın, iyi olur. Zaten hileden oynanmıyordu. Arkadaşlarımdan bazılarında steam pubg yok diye giriyordum. 5 oyun oynuyorsak 4'ünde hile geliyordu. Zaten oyuna karşı adamların desteği sıfırdı.

  • Ağa be neden kapanıyordu ben onu ok seviyordum

  • Yeni çıkacak olan pubg New state için kapatıldığını düşünüyorum ve pubg New state için özel Bi emulatör gelir gibime geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AREryilmaz

    adamlar pc için donanım istemeyen versiyon çıkardı millet hala emülatörle android versiyonunu oynuyor. Tabi kapatacaklar.

    Onunla alakası yok. Oyunu hem global sunucu olarak açmadılar, hem battle pass olayı çok kötüydü. Bomboş bir oyun vardı ortada ama en kötüsü de tr mena sunucusu mu ne açmışlardı. Steame getirmemek gibi saçma bir şeyde yaptılar. Oysa adam akıllı oyun çıkartsalardı ben dahil çok oynayan olurdu. Ücretli pubgyi grafikleri ve fps sorunları yüzünden oynamayan ben bile liteyi sevemedim. Yorumlarda da herkes hile sorunundan bahsetmiş. Normal kapanması adam gibi oyun çıkartsalar tamda bu dönemde fena tutardı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Nisan 2021; 17:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum o kısmını da benim arkadaşımın internet kafesi var. Bu lite çıktığı gün makinelerin hepsine kurdu. Birkaç kişi denedi, sanırım onlar da denedikten sonra emulatörlerine geri döndü. Sonra lite oynayan belki yüz kişiden biri falan oldu hep.

    Ben mesela grafiklerini son derece başarılı bulmuştum lite'ın. Hiç kötü değillerdi ve inanılmaz yüksek fps veriyordu, yani mesela şöyle gt1030u olan veya on board grafiklerle oynayan biri için bence gayet başarılı bir oyun olacaktı ki olamadı. Kimse bırakmadı emülatörlerini. Haliyle firma da üzerine eğilmedi. Bu işler yumurta tavuk.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Emülatörcüleri çekemezlerdi zaten. Emülatördeki sosyalleşme ortamı insanları çekiyor. Üstüne mobilden oynayabilme ve en önemlisi basit olmasıyla insanlar emülatörü bırakmaz. Lite benim gibi ücretli pubg de aradıklarını bulamayanları hedeflemeliydi. Hatta aim sistemi bile daha kolaylaştırılmalıydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Nisan 2021; 17:48:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna para yatıranlara yazık oldu

    Gerçi hileden oynanmıyordu zaten. Ücretsiz olduğu için banlansa dahi yeni çar açıp geliyorlardı falan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Emülatörcüleri çekemezlerdi zaten. Emülatördeki sosyalleşme ortamı insanları çekiyor. Üstüne mobilden oynayabilme ve en önemlisi basit olmasıyla insanlar emülatörü bırakmaz. Lite benim gibi ücretli pubg de aradıklarını bulamayanları hedeflemeliydi. Hatta aim sistemi bile daha kolaylaştırılmalıydı.

    Mobilden oynayan adam zaten emülatörden girmiyordu. Oyun da zaten emülatörcüleri asla telefoncularla aynı oyunlara koymuyordu. Hem mobilden android versiyonunu oynayıp pcdeyken de lite oynamaktan kim alıkoydu ki insanları?

  • nerde 0.7 yaş grubu var hepsi oyunda arkadaşın isteği üzere 1 sefe kurmamla pc silmem bir oldu oyundan başka herşeye benziyor mario oynayın bundan zevkli

  • PUBG'nin erken erişimdeki ilk haliydi bu oyun. Daha grafikler vs. hiç gelişmemişti o zaman da en güzel zamanıydı PUBG'nin. Efsaneydi benim için ilk çıktığı zaman. Sonra her şey b.ka sarmaya başladı. Basit oyunu ne kadar zorlaştırabilirim mantığıyla oyunun içine ettiler. PUBG Lite çıkardılar aynı Wolfteam gibi Launcher ile çalışıyordu. Onu da oynadık ilk zamanlarında daha sonra bot çok diye bıraktık. İlk çıktığı zaman sanırım Ramazan ayıydı baya sarıyordu arkadaşlarla oynamak. Sonra dediğim gibi bot olayı vs. bir de herhangi bir platformda yoktu. Boşa oynuyorum hissi veriyordu insana ondan o da kapandı. PUBG Mobile ise oynayan kitlenin A-Z'ye her türlü insan oynuyordu. Hile çok var. Umarım darısı PUBG Mobile'a olur. PUBG aslında sadece Steam'deki hali olarak kalsa benim için büyük saygı duyulacak hatta belki de devam edeceğim bir oyun olurdu. Benim eniştem bile oynuyor PUBG Mobile'a. Hatta sırf emulatör için kasa bakıyor şu an. Ekran kartı önemli değil emulatör için diyorum Emulatör için önemli olan işlemci diyorum. Yok neymiş arkadaşları ekran kartı al diyorlarmış vs vs. Hem bana soruyor ne alayım diye hem de gidiyor arkadaşlarına uyuyor. Tam sinir krizi geçirmelik bir durum. Allah belasını versin bu oyunun. İnşallah kısa zamanda kapanır.

  • Burda konusunu bile açtım, para kazanıyoruz diye hilecileri yalandan banladılar, adamlara açık kapı bıraktılar ki banlananlar oyunu yeniden alıp oynayabilsin. Sadece biz değil bütün dünya çinlileri diğer serverlerden uzak tutun oyunumuzu mahvediyorlar dedi, dinlemediler. Kendi topuklarına sıktılar şimdi kimse onların moklu oyununu oynamıyor. Bu oyunu sırf hile olayına önlem almamaları bitirdi başka bir şey değil. Yakında ücretli steam versiyonu da kapanır, bu oyun sayesinde ünlü olan youtuberlar dahil kimse oynamıyor çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 2 Nisan 2021; 14:38:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.