Şimdi Ara

PUBG Mobile toplam 3 milyar dolar hasılat elde etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil dünyanın en popüler hayatta kalma oyunu olarak gösterilen PUBG Mobile paraya doymuyor. Pandemi döneminin de etkisiyle daha fazla oynanan oyun sadece 6 ayda rekor bir gelir elde etmeyi başardı.



    PUBG Mobile fırtınası



    Yapılan analizlere göre pandemi döneminin de etkisiyle daha fazla oynanan oyun sadece 6 ayda 1.3 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı. Böylece toplamda 3 milyar dolara ulaşarak bir rekora imza atmış oldu. Sadece Mart ayında 270 milyon dolar ile rekor kırdı.



    Ayrıca Bkz.MSI oyuncu ürünlerinde 300$’a kadar Steam kuponu hediyesi başladı



    PUBG Mobile bilindiği üzere Çin’de Game for Peace adıyla yayınlanıyor. Rakamlar bu iki oyunu kapsıyor. Çin bölümü gelirin yüzde 52’sine hakim durumda. ABD yüzde 14, Japonya yüzde 5.6 gelir oranına sahip.



    Toplam indirme rakamlarında Google Play yüzde 65 paya sahip. Toplam gelirde ise App Store yüzde 79 gibi büyük bir rakamda. Elbette Google Play’in Çin’de engelli olduğunu da belirtmek gerek.





    Hayatta kalma türünde ikinci sırada ise Garena Free Fire yer alıyor. 700 milyon dolar civarında bir gelir elde eden oyun toplamda 734 milyon kez indirildi. Oyunu en fazla Hindistan oynuyor.



    2020 yılı baz alındığında PUBG Mobile 1.3 milyar dolar ile ilk sırada. Garena Free Fire yaklaşık 300 milyon dolar elde etmeyi başarmış. Knives Out oyunu 260 milyon dolar, Call of Duty: Mobile ise 220 milyon dolara imza attı.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/07/03/pubg-mobile-earned-3-billion-in-lifetime-revenue/







  • Çinli tencent sirketi dünyanın en büyük yazılım şirketi olma yolunda ilerliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz konsol alalım hala bir oyuna 500 TL verelim.

  • Pc versiyonu için günümüz vergileri ile birlikte sistem toplayıp adam akıllı oynamak pahalıya kaçtığı için millet mobil versiyona yöneliyor haa sadece neden bu mu? tabiki dde hayır. orta segment telefonlarda akıcı oynanabilirliği,taşınabilirliği ya da kısa aralarda zaman geçirmeye dayalı bir yapısı olduğu içinde çok tutuyor.

  • Bu kadar para kazanıp 2 yıldır hileye çözüm bulamamaları çok tuhaf. Hile açıp banlanıp yeni hesap açıyorlar oyun da buna göz yumuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun indirmesi ve oynaması ücretsiz değil mi ?
    Peki aklı başında bir insan neden bu oyuna para harcasın ?

  • Millet birbirini doğramaya ne meraklıymış ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en gerzek oyunu şu pubg,oyun gırla fizik ve mantık hatalarıyla dolu bir de oyun keyfini berbat eden hileci tayfa da var olmasına rağmen yetkililerin oyunu hiç iplememeleri ayrı berbatlık. Oyun her güncellendiğinde daha berbat oluyor aynı Windows gibi,ekip oyunun sorunlarını çözeceğine habire paralı skin ve çanta satışı derdindeler

  • mcrew kullanıcısına yanıt
    GSM numarası ile kayıt ve hilecileri engellemediği süreci bir halt olamazlar. Sadece para kazanma niyetli bir firma. Ban Pan diye bir zımbırtı yapacaklardı halen yapamadılar....

  • Bu oyun biteli 1 sene oluyor hala oynayan kaldimi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igetsky

    Bu oyun biteli 1 sene oluyor hala oynayan kaldimi

    Sen 1 sene önce bırakmış olabilirsin ama millet hala oynuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.