Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.556
Cevap
43
Favori
235.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Duvarların arkasını görebilme hilesi en yaygın olarak kullanılanı. Haliyle duvar arkası, ağaç arkası saklanabileceğiniz hiç bir alan yer bırakmıyor. Allah'tan ölüm kamerası varda raporlayabiliyoruz. Sakın raporlamayı unutmayın. Anında şutluyorlar. Ama millet ne inatçı hileciymiş, adamlar kapıdan şutluyor, bacadan düşüyorlar.
  • Beyler telefona aparat alsak klavye & mouse bağlasak ban yer miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spinata

    Duvarların arkasını görebilme hilesi en yaygın olarak kullanılanı. Haliyle duvar arkası, ağaç arkası saklanabileceğiniz hiç bir alan yer bırakmıyor. Allah'tan ölüm kamerası varda raporlayabiliyoruz. Sakın raporlamayı unutmayın. Anında şutluyorlar. Ama millet ne inatçı hileciymiş, adamlar kapıdan şutluyor, bacadan düşüyorlar.
    duvarın arkasımı kaldı araba uçuyor adamlar uçuyor ayrıca geçen bir hileye daha rasladım araba ile gidiyorum ortada kimse yok adam arabayla beni patlattı sonradan izledim benim olduğum yerde beni direk bile görmüyor dağın tepenin arkasından vuruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35

    hocam rütbem 24 her oyunda en az 3 veya 4 tane 100 rütbe ile oynuyorum tabiki hep kaybediyorum, beş kıtada aynı ayrıca dün gece adam beni tek kurşun ile öldürdü silahı ump9
    nedir bu ump9'culardan çektiğimiz çok iddalı oynarım hileden nefret ederim bu sebepten uzun zaman oldu oynamayalı fakat ump9'lu biri size tek atar gibi 1-2 sn'de öldürebiliyorsa ne oldugu bellidir.

    genelde 2li takım oynardım adam ump9 ile 2mizi aynanda öldürürdü yeşil ölme efekti bile aynanda çıkar o derece hile ile kazanınca ne anlıyorlar anlamış değilim nedir yani egomu tatmin ediyosun ne yapıyosun çokmu eğlenceli çokmu komik ilginç ne anasını ne avradını bırakmıyoruz tabi yazık cocuklara




  • Merhaba. Benim bir sorunum var
    Düşman yaklaştığı zaman cihazim 1 er saniyelik 2/3 kez takiliyor. Sebebi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nzavus

    Merhaba. Benim bir sorunum var
    Düşman yaklaştığı zaman cihazim 1 er saniyelik 2/3 kez takiliyor. Sebebi nedir ?
    Hocam merhaba,

    Aynı sorun bende de vardı. Benden iyi anlayan olmaz seni. Bilgisayar özelliklerini yazar mısın?

    Bende ki sebep minimum gereksinimlere sahip bir pc ile oynuyor olmam idi. Eğer bilgisayarınızın özellikleri o anda düşman size göründüğündeki bilgileri işleyecek kadar güçlü değilse bilgisayar anlık kitleniyor gibi birşey oluyor bundan dolayı da anlık donma yaşıyorsunuz.

    Ben bu nedenle gaming laptop aldım ve gaming laptopda eğitim alanına ilk girer girmez farkın bundan olduğunu anladım.

    Tavsiyem, bilgisayarınızın yeterli gelebilmesi için oyunu en düşük optimum ayarlarda oynayınız. Aksi halde her daim yaşarsınız bu sorunu. Ben şuan gaming laptop ile hiçbir donma yaşamıyorum.

    ÖNCEDEN bire bir denk geldiğim her düşman anlık donma yaşayıp aim alamadığımdan öldürürdü beni.




  • hakanturken108 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için fakat ben mobilden oynuyorum.

    A2 lite 4,64 modeli var.

    Sd625 kullaniyor.

    Config ayarlarim smooth 60 fps anti 2x golge filan her sey kapalı çözünürlük 480p ye düşürdüm.
    Fps düşürsem bu donmalar devam eder mi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg mobile da Benim de son güncelleme sonrası klavye mouse ayarları gitti, adam klavyeden ilerlemiyor mouse ile ilerliyor. Fare ile ateş edemiyorum. Klavye ayarlarını sıfırladım, ön belleği sildim, emülatörü yeniden kurdum ama yine aynı, sorun nedir, çözümü nedir bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg Mobile Yeni Zombi Modunu Oynadık.
    https://www.youtube.com/watch?v=3IXZcEK1YBY
  • Arkadaşlar merhaba. Fatih olmak için takım topluyorum. Birbirine saygılı güzel oyunlar oynayabileceğimiz. Birinci şahıs oynayacak kda sı 3.5 civarı olan sezon bitmeden sıkılmadan 1 hafta fatihe kasacak arkadaşlar arıyorum. En az 3 kişi olursak bence bu işi başarırız gibime geliyor. Ben one man squat oynarım. Her zaman en kalabalık yerlere atlarım. Rush oyun tarzı bi yapım vardır. Eğer varsa benim gibi bi kaç kişi takım olalım fatih olmak için bu sezon. Oyunu 2 sezondur oynuyorum. 3d tounc artı jiroskop kullanırım. Çok çok iyi olduğumu söyleyemem ama genel olarak 15-20 kill arası alırım. Benim gibi oynayacak arkadaşı olan yoksa bana yazabilir buradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlarda oyun oynarken mesela hareket ederken bir anda dokumatik çalışmıyor.kirilmaz camdanmidir diye degistirmistim ama yine aynısı oluyor.bu sorun cihazda mı kaynaklı yoksa oyundanmi kaynaklı? Oyunu sildim.tekrar yükleyin ve duzelirmi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler herkese merhaba F2 tuşu ile düşman görüldü atamıyorum,F2 tuşu klavye görselini açınca olduğu yer çıkmıyor ve tuş atamaya çalıştığımda bu tuş daha önce atanmış diyor ayarları sıfırladım yine olmadı,bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Şu oyunu random 4 lü giriyorum 3-4 sezondur. Ne zaman Alman veya Amerikalı gelse planlı programlı düzgün bir maç oluyor ve ya 1. ya ilk 10 da tamamlıyorum. Ne zaman Arap, Türk veya Hintli gelse atlar atlamaz ölüyorlar. Tek sürdürüyorum oyunu. Hepsi böyle demiyorum ama en az %80 böyle oluyor.
  • Pc sürümünde fps sabit 55-60 oluyor üstüne çıkabiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hile yaptım 10 yıllık ban yedim, tek hatam meraktan oldu, sekmeme hilesi nasıl oluyor deneyeyim dedim, 1 veya 2 dk geçmeden ban yedim. tavsiyem hile yapıyorsanız aşırıya kaçmayın. İşin cıvığını çıkartırsanız böyle olur. hemen amil attım, yok dosya değiştim felan yalan hikaye saydım ama yemedi, botla birkaç dakika sohbet ettim. işe yaramıyor uğraşmayın. Normal hile devam yapacak birşey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengiz55

    Arkadaşlar hile yaptım 10 yıllık ban yedim, tek hatam meraktan oldu, sekmeme hilesi nasıl oluyor deneyeyim dedim, 1 veya 2 dk geçmeden ban yedim. tavsiyem hile yapıyorsanız aşırıya kaçmayın. İşin cıvığını çıkartırsanız böyle olur. hemen amil attım, yok dosya değiştim felan yalan hikaye saydım ama yemedi, botla birkaç dakika sohbet ettim. işe yaramıyor uğraşmayın. Normal hile devam yapacak birşey yok.
    İyi bok yemissin.
  • Cengiz55 C kullanıcısına yanıt
    beter ol.
    her gun 10larca hıle gelıyor oyunuma.
    3 4 oyun oynayıp cıkacam dıyorum 20 defa gırmıs oluyorum oyuna !
    artık kendılerını aşmıslar zıplayıp havadan vuruyor seref yoksunları.

    her denk geldıgınde saglam küfür ediyorum bı yandan stres olurken obur yandan rahatlıyorum ....

    arap ve avrupalıdan cok bızım veletler cıkıyor artık oyunda hıle olarak...
    yazık gunah yahu.
  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt
    Nickini değilde id ni yazsan daha iyidi. Ayrıca okuduğunu anlamamakta ısrar etmeyi geçtin işine gelmediği için kendini ispatlamaya çalışıyorsun da bize sökmez birader.

    Sen hile değilsin takım arkadaşların hile değil ve ilk 500e safe oynaya oynaya böyle böyle fatihe kasıyorsun öyle mi ? Küçük atda civcivler yesin.

    Sizin gibiler bugün olmazsa yarın banlanacaksınız zaten kaçarınız yok.

    Anca kendini kandırırsın böyle böyle. Oynadığımız oyunda belli geldiği halde belli.

    Üstüne basa basa söylüyorum HİLE OLMADAN KİMSE İLK 500 ün İÇİNE GİRiP FATİH VS OLAMAZ ARTIK.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    510032352


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

    510032352

    türkler'de dahil dünya genelin'de özellikle tr ve araplarda ilk 100lerde ki adamların alayının kariyer sonuçları hep gizli devlet sırrı yokya neden gizli bilinmez.

    fakat hile yapmak'ta mobile pc'den girmekte çocuk oyuncağı denecek kadar basit.

    sorun yapanlar'da değil elbet her zaman hile kullanan acizler oldu olacak konu oyunun buna müsade etmesi her gün yda hafta'da bir update atsa gizli bi ayar çekse pıtır pıtır banlar ama parayı kırıyor hile yapan'lar royall alıyor genellikle o yüzden at çöpe gitsin.

    komik olan'da adamlar kendi emulatorunu bile rootlu getiriyor root engeli koysa zaten kafadan hileler ciddi derecede düşer.

    x86 işlemci ve oyun kodu ile pcden mobile giriyosun pc oldugunu algılamıyor şaka gibi bilerek yapılıyor çok açık belli.

    pokemon go emulator vs. tavrını ilk ay koydu o günden beri girebilen yok girilse bile 3-5 gün sürüyor.




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.