Şimdi Ara

psp 2000 ve 3000 de emulatorleri oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • psp 2000 ve 3000 var elimde 2000 in kartini 3000 e taktigimda emulatorler calismadi ve hata verdi..3000 e uygun versiyonlarini indirdim yine calismadi nette bu sorunu yasayan cokmus..cozum olarak psp kartinin 3000 format bolumunden bicimlendirilmesi gerekiyor boylece tum emulatorler sorunsuz acildi..youtube ta bile bir tek video yok bu konuda olanlar alakasiz seyler yazmis cozunce yazayim dedim...bir seyi daha fark ettim psp 3000 lerin ekranlari psp 2000 lere gore daha kalitesiz ve duran bir resim ekranda cok kaldiginda o resim lcd ekranda golge olarak uzun sure kaliyor ve renkler daha kahverengi tonlu oluyor..ilginc.
    Modeller yenilendikce ureticiler daha kalitesiz parca kullanmakta israrci..kisaca PSP 2000 PSP 3000 DEN COK DAHA IYI VE KALITELI..ekran kalitesi ve uyum bakimindan..konu sadece uyum olursa da psp 1000 emulasyonlar icin daha iyi bir secim.
    psp 2000 ve 3000 de emulatorleri oynama
    psp 2000 ve 3000 de emulatorleri oynama

    Bir seyin iyisini gormek icin rakibi ile yan yana getirmeniz gerekir..ozellikle ekranlarda...ALTTAKI 2000 USTTEKI 3000
    biri sormadan yazayim ikisininde ekran parlakligi son seviyede.resimde belli oldugundan bile daha bariz kalite farki var yakindan baktigimda durumun tazeleme hizlarindan kaynaklandigini gordum yani 3000 in ekraninin hz tazeleme hizi daha yavas imkani olan inceleyebilir..ve 2000 biraz daha slim gibi.iki cihazda az kullanilmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Mart 2019; 19:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bugun ds te game watch gallery oyunlarini denedim..eski nintendo iki ekranli game watch cihazlarini oyle iyi uyarlamislar ki gercekten game watch bulamayanlar denemediyse kacirmasin.
    Bu arada gunluk gibi oyunlarla ilgili yasadiklarimi arada buraya yaziyorum..
    Arkadasla gidiyoruz oyununu satacak yardimci oluyorum kargoya giderken ayagi takilip dustu satacagi oyunun uzerine..oyunun kutusu kirildi...arkadasin agzi elleri sagi solu yara bere ustunu basini temizledik..telefonunu aldim satacagi kisiyi aradik...

    Pardon senin oyun elindeyken arkadas dustu oyunun kapagi kirildi yeni orjinal baska oyundan alip kutusunu yenileyecegiz oyle gonderecegiz..

    Arkadasin tepkisi su...

    OYUNA BIR SEY OLDUMU BIR YERI ZARAR GORDUMU KUTU VS HEPSI TAM MI MARIO MA NE OLDU BAKIN ALMAM BOYLE. .

    sanirim kutusunu degistirecegimiz kismini anlamamis bende yedek vardi.

    Kisacasi..kucuklukte bu oyunlara sahip olamayip ta sahip olmayi akillarina takip ileride ne alamadiysa toplayan ve onlara baktikca rahatlayan arkadaslar biraz acimasiz da olabiliyor..dunya mali dunyada kalir demeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Mart 2019; 13:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.