Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuya katkısı olan herkese teşekkür ederim


    ——————————————————————————

    Arkadaslar olayı global taşımak icin community manager’in olduğu blog’a hazır metinlerden atalım.

    Link bu :https://blog.playstation.com/2021/06/22/new-pirate-mermaid-corsair-class-comes-to-black-desert-online-june-29/#comment-1840710


    ——————————————————————————

    Malum son gelen zamlardan herkes rahatsız oldu. Mail göndermek 1 dakikalık iş arkadaşlar. Tepkimizi artık dile getirmenin zamanı geldi…


    Öneri 1 :


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dear relevant staff of PlayStation UK, As everyone knows, the value of Turkish currency has been decreasing critically for 2 years .This fact has led a severe increase in the price of games. Thus, PlayStation community has started to shrink in Turkey. Unfortunately, Yesterday some game prices increased noticeably again. Turkish gamers are not be able to afford to buy games anymore. The minimum wage of Turkey is 3000 Turkish Liras(apx 280 Euros) and in Psn, avarage game price is around 600-700 Turkish Liras. For example, firms like Steam and Epic Games do local pricing for Turkish community. We kindly need and ask for local pricing in Psn Turkey. When we had given feedback for game prices to PlayStation Turkey, they referred that PlayStation Uk has the authority to set game prices and thus they can not do any changes on the subject themselves.  Turkish community demands decrease in game prices. If this current price policy of yours countinues , Turkish community will eventually try to solve this issue by leaving PS platform.Yours faithfully,



    Öneri 2 :


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dear PlayStation UK,This e-mail is sent to the PSN UK because when Turkish players gave feedback for game prices to PlayStation Turkey, PS Turkey have said that PlayStation UK sets the game prices and they can not do arrangements. As everyone knows, value of Turkish Lira has decreased a lot in the last 2 years, and this leads to unaffordable increases in game prices.  Because of this, PlayStation community has started to shrink in Turkey. Unfortunately, game prices increased again yesterday. We can not afford games in PSN because minimum wage in Turkey is 3000 Turkish Lira. However, in PSN there are lots of games tagged between 600-700 Turkish Lira. Some other global companies have been implementing local price policy in order to maintain their community and customer range. To be clear, Steam and Epic Games are implementing local prices for Turkish gaming community. We, as Turkish PS Community, want local prices for PSN Turkey. Turkish community wants from PSN UK to consider decreasing game prices. If Sony continues their price policy in PSN Turkey, we are afraid that Turkish PS Community will have to change platform. Sincerely,psn:




    TÜRKÇESİ:

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Herkesin bildiği gibi son 2 yıldır Türk lirasında çok fazla değer kaybı oldu ve bu oyun fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu yüzden Türkiye’de ps topluluğu küçülmeye başladı. Maalesef dün bazı oyunların fiyatları tekrar arttı. Artık oyun alamıyoruz cunku Türkiye’de asgari ücret 3000 TL ve oyunların fiyatı 700 TL. Örneğin steam ve epic games Türkiye icin yerel fiyatlandırma yapıyor. Psn Türkiye’ye yerel fiyatlandırma istiyoruz. Ps Türkiye’ye fiyatlar hakkında geri dönüş yaptığımız zaman onlar uk oyun fiyatlarını ayarlıyor biz bir şey yapamayız diyor. Türk topluluğu oyun fiyatlarının düşürülmesini istiyor. Eğer bu fiyat politikasıyla devam ederseniz, Türk topluluğu platform değiştirmek zorunda kalacaktır. 


    Herkes atacağı maile kendi psn ismini eklerse daha inandırıcı oluruz. Gerçek kişilerden geldiği anlaşılır. Bir de spam’a düşmemesi icin konu kısmına farklı farklı şeyler yazalım. Bir de bu olayı yakın çevrenize duyurursanız mükemmel olur. Sayı ne kadar çok olursa o kadar hızlı bizimle ilgilenirler.


    Email: cro.en@eu.sony.com

    jim_ryan@scee.net

    help@uk.playstation.com

    eric_lempel@playstation.sony.com

    richybee@gmail.com

    jill_erb@playstation.sony.com

    duyguyildirim@gmail.com


    Mail atanlar (Mail atan herkese teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince bu listeyi güncel tutmaya çalışacağım. En azından kimler destek olmuş görürüz)

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    1- brnbry2- dimontales3- tospik4- Bonobo6435- Hell-Riegel6- Wolf00457- Thejoker589068- Raising Kratos9- brigand3510- KrallŞaplakçı11- Cncvdr12- KendineAteist13- MortalRide14- haybroo15- Mar00N16- encuni17- Revrains18- Recotera19- mcgill20- PYROX21- ll BLooD ll22- Yusuf_Ozkan23- JewelzBlue24- kataaay25- frkmngr915326- Coimbra27- AslınaDönenTürk 28- Z0RRO29- SkyTech7430- mrgreenwood31- Ozitech32- BurnCooLz33- aschil34- emre54435- shunter36- FelixSteiner37- perforantes38- alemburda3439- Lev1s40- Vahlok41- Daniel Faraday42- TeknoTeko43- Modality44- headhunter45- ozanbey8646- jrazrael47- Rocksolidv48- Outlaw-E49- Dark Saga50- Dexter Morgan51- mhakan7852- Lord Melkor53- Zooe54- ghimco55- tolgakutukcu56- Exclusive.Gamer57- axxXxo58- ibo-wan59- Rafadan Tayfa 60- Naruto4561- KaplanGiray62- winuae63- osmandemi264- canskru65- danavar566- scetin0167- bilgin_yener68- !!-Origin-!!69- Kaanowicz70- mmysterious71- AirSupport72- hdtv73- emrhyldrm74- lextor75- haluk daşdemir76- bozkurtyrkae77- kayakuk78-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 24 Haziran 2021; 22:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kaç yıl geçti bıkmadiniz email atmaktan yavaş atın. yada hiç atmayin ziyalar :D yukarda bi ultra zekanin tekide asgari ücretten bahsedin demiş bide. en çok ona güldüm. elin ingilizinin umrunda mi la senin kaç kagit kazandigin.

    Biz size niye anlatamiyoruz olm. Siz müşterisiniz. Birakin adamlar sizin peşinizden koşsun. Haksizliga ugradigini mi dusunuyorsun. çek xboxı veya al ekran kartini. Verecegin en büyük tepki bu olur. Yok ama yapmazsiniz. Nerde bizim millette o birliktelik.

    Hem gidip yeni nesilde tercihini ps5 den yana yapip hemde yıl olmuş 2021 emaille İngilizler'e aglayip dur. Neymiş ps5 özel oyunu oynayacakmış beyfendi. Yıllar sonra gelecek bi last of us. oda gelir mi gelse güzel mi olur ne zaman gelir belli degil. adam gamepass gibi bir nimet dururken hemde 3 te 1 i fiyatina storeda oyunlar satilirken gelmiş burda emaille agliyor.

    valla agir losersiniz olm siz. agladiniz agladiniz adamlar daha fazla zam yapti. şimdi gene zam yapmislar yine aglamaya baslamissiniz bir zam daha gelecek ekstra zuahahhaha

    ya insanin kendine saygisi olacak bir kere şu sony denen illet firmanin dandirik konsolunada bütün dünyadan fazla para ödeyip alip emaille aglamaya. valla ben utanirim kendimden.

    işin özeti bizim milleti diken yaranir. devam brolar. emaillere bakmiyolar. mektup gonderin ingiltereye dhaa etkili olur. hatta güvercinde salabilirsiniz

    PS bölümünde yıllardır bulunurum. Beni bilen bilir. Forumda PS sayesinde senelere dayanan iyi arkadaşlıklar kurdum.

    PS1 sahibi olmadım. PS2 - PS3 - PS4 - PS4 PRO cihazlarını ya çıktığı gibi aldım yada 1 sene sonra aldım.


    İlk kez radikal bir karar alarak 4 arkadaş yeni nesil ile birlikte Playstation'dan Xbox'a geçtik.

    Her şey merakla beklediğimiz Playstation lansmanında cihazın tasarımını beğenmememizle başladı.

    Bu ne ya, böyle tasarım mı olur falan derken şaka maka araştıra araştıra Xbox'a geçtik.


    Şimdi olaya bakar mısınız?

    XSX donanım olarak PS5'den güçlü (1.7 teraflops güç farkı var. Yani bir PS4 kadar daha güçlü)


    Bunu geçtik...

    1 yıllık PS PLUS üyeliği 239 TL

    3 yıllık almaya kalksan ortalama 700 TL

    Sana PS Collection ile birlikte 15 kadar PS EXC oyunu hediye ediyor ve sonrasında her ay 2 bilemedin 3 oyun hediye ediyor. Hepsi bu kadar.


    Xbox tarafında 3 yıllık Gamepass Ultimate aldık.

    İçinde hem Gamepass var hem EA Play.

    Aldığın gibi Gamepass kütüphanesindeki 200 kadar oyun sana hediye geliyor ve EA Play tarafında 50 kadar oyun da extra geliyor.

    Yetmiyor her ay 5 ila 7 oyun hediye ediyor.

    Yetmiyor çıkan her Xbox Exc oyununu çıktığı gün ücretsiz hediye ediyor.

    Yetmiyor anlaşma sağladığı 3. parti oyunları da (bunların arasında AAA yapımlar da var) çıktığı gün sana ücretsiz hediye ediyor.

    Ve bu 3 yıllık hizmeti sadece 580 TL ye aldık.



    Şaka gibi değil mi?

    PS tarafında 120 TL fazla ödüyorsun. Ve sana 14 oyun veriyor ve ayda 2-3 oyun hediye ediyor.

    XB tarafında 120 TL az ödüyorsun. Ve sana Gamepass ile 200+ oyun, EA Play ile 50 kadar oyun, ayda 5 ila 7 oyun, çıkan her Xbox Exc oyununu ve anlaşma sağladığı 3. parti bazı oyunları hediye ediyor.


    Tek bir soru...

    PS sana onca para verip aldığın PS PLUS sayesinde çıkan her EXC oyununu ilk gün bedava verebilir mi?

    Mesela Uncharted çıktı, GOW çıktı, The Last Of Us çıktı. Çıkar çıkmaz al bu senin, güle güle oyna diyebilir mi?



    Ve ne yazık ki benim bazı fanatik, hatta holigan arkadaşlarım hala PLAYSTATION diye diye kendini yırtıyor.

    Bu zihniyeti anlamak mümkün değil.



    Bu zamların tek suçlusu Sony değil Playstation değil.

    Yarın bir gün bu zamlar Xbox tarafına da yapılır.

    Çünkü memlekette zemin bunlara çok müsait.


    Devletimizin ekonomimizi getirdiği nokta ortada. Euro olmuş 11 TL.

    Devletimiz daha paramızın değerini koruyamıyor, insanımızın bütçesini koruyamıyor.

    Elin gavur Sony'si Microsoft'u seni beni korur mu hiç? Sen ben almaya devam ettikçe de fiyatları indirmezler zaten.


    Dediğim gibi şimdi Playstation'u eleştiriyoruz ama yarın Xbox tarafı da bu zamları görebilir. Bunda gülünecek bir şey yok.

    Gülmek isteyen yukarıda yazdıklarımı bir kez daha okusun. Asıl komedi orada.



    Ve asıl sorun ekonomidir.

    İşte bu kısımda da ağlanacak halimize gülüyoruz ya zaten. Böyle gidersek bizden cacık olmaz.



    İyi oyunlar.

  • Hadi bakalım ilk mail benden olsun umarım bir karşılığını görürüz ne diyelim.. Yaz hocam listeye ismimi.

  • Gönderdim. Bir şey çıkacağını sanmam ama sessiz kalmaktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail işleri çok denendi bir iş çıkmıyor bu yüzden bence bir şey olmayacak yine ama yinede gönderen arkadaşlara bir şey diyecek halim yok umarım iyi bir sonuçla dönerler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Haziran 2021; 18:12:16 >
  • PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

    Gereken yapıldı.Hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazının sonuna

    "Sincerely,

    Psn adım"

    Ekleyerek gönderdim. Sonuç çıkmaz, ama yapmamıştık demeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderiyorum ne kadar çok tepki göstermemiz gerek, kutulu oyunlar uygun fiyattan geliyor çünkü onu Playstation Türkiye getiriyor ve uygun fiyattan getiriyor ama digital farklı bir boyutta.

  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

    Sonuç çıkmasa bile sesimizi duymuş olurlar. Foruma fiyatlar çok pahalı diyip diyip duruyoruz hocam. DH’ye yazarak fiyatları düşüremeyiz. Bir şeyler yapmak lazımdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 23 Haziran 2021; 18:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında atmıştık hiç bir işe yaramadı yine atalım belki bu sefer insafa gelirler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tospik kullanıcısına yanıt

    Gönderdim bende iyi bir sonuçla döneriz umarım diyeceğim ama umudum yok maalesef.PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 

  • Başarıyla gönderildi. Umarım olumlu bir sonuç alabiliriz.


    @tospik

  • PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de yapıldığını gördük bişey çıkmadı ama ne olursa olsun şansımızı deneyelim diye bende attım maili az önce hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar tepkisiz olmuyor bazı şeyler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönderdim hocam pek bi beklenti olmasa da hiçbirşey yapmamaktan iyidir. Üslubunca yazilmis bir mail zaten 1 dknizi almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım . sonuç gelmezse ps5 satıcam gibi görünüyor

  • Şu an dışardayım. Hastaneden çıkmıştım (kendim için değil). Bilgisayara geçtiğim anda yazıp gönderip paylaşacağım. Belki eklemeler de yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 23 Haziran 2021; 18:30:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekle hocam benide dün başarısız olmuş olabiliriz bugün de işe yaramayabilir ama öyle bir büyüyeceğiz ki kayıtsız kalamayacaklar. Destek olan herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir PS kullanmıyorum.. Boş boş yatıyor.. Bilgisayara geçiş yaptım. Oradan oynuyorum oyunlarımı..

    Sadece Last of Us 2 için açmıştım PS4'ü en son..

    Yakında Ukrayna'ya gideceğim, PS5 alacağım oradan. Ama aldıktan sonra bu fiyatlar ile nasıl başa çıkarım bilmiyorum..

    Belki PS5 alma fikrimden vazgeçeceğim ama yinede maili gönderdim. Sonuç çıkacağını sanmıyorum ama benimde desteğim olsun.. Umarım sonuç alırız. Keşke tek derdimiz oyun fiyatları olsa ama maalesef herşey bu şekilde.. İnsan üzülüyor. Bunlar lüks olmamalı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım


    PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 23 Haziran 2021; 18:36:14 >
  • Bu nesil iki konsola birden sahip olmak istiyordum ama durum böyleyken pek ihtimal dahilinde değil xbox tarafında kalacağım ama maili atmış bulunmaktayım umarım sonuç verir ve ülkemizde insani fiyatlar görebiliriz @tospik




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrains -- 23 Haziran 2021; 18:43:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.