Şimdi Ara

Psikopat katil zanlısı Kadir Şekere şaka gibi ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12 yıl. Duyunca şaşırdım. Nasıl olur dedim. 12 yıl çok az bir ceza. Kadın katleden erkeklere ağırlaştırılmış müebbet verilirken, Kadir Şeker gibi canavarca hislerle bir adamı kalbinden bıçaklayan bir caniye nasıl olur da 12 yıl verilir. Yarısında salarlar zaten.


    Bu Kadir Şekeri kim savunuyorsa potansiyel bir katil ve psikolojik sorunları olan bir ruh hastasıdır. Videoyu izledim

    Keşke izlemez olsaydım. Adamın psikolojisini bozacak derecede canavarca hislerle bir adamı öldürüyordu. Hemen kapattım videoyu. Benim izlemeye çekindiğim iğrenç bir cinayeti forumdaki erkek düşmanları savunur olmuş. Bu cinayeti savunanların acilen psikolojik tedavi görmesi gerekir. Bunu savunanların da o katillerden farkı yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kanunen silah alma hakkım var ama ters bir anıma denk gelir, hata yaparım diye almıyorum. Ama gel gör ki liseli bir ergen, hiç tereddüt etmeden kalbine bıçağı takıp öldürüyor. Ülkenin yarısı bıçak taşıyorken gel de silahla dolaşma şimdi.

    Söz konusu olaya ilişkin videoyu bulamadım ama duruşma sonrası ölen kişinin avukatının dediğine göre tek bir bıçak darbesi var o da kalbe. Yani tek amacı öldürmek! Aynı şekilde kadına karşı herhangi bir darp olmadığı da raporlanmış. Bana sorarsanız tahrik bile yoktur olayda, beyefendi ergenlik sebebiyle salça olmuşa benziyor. Olayı duyduğum kadarıyla yorumlarsam ölen kişinin avukatına katılmamak elde değil. Kadir Şeker adlı psikolojisi bozuk kişi o gün cinayeti işlemeseydi, yarın başka birini kalbinden bıçaklayacak, belki de ileride sevgilisi olacak kızı o bıçakla öldürecekti.

    Belki görmüşsünüzdür, bir adam güvenliğin olduğu lobide sanırım eski karısını neredeyse yüz kere bıçaklıyor ve etraftakiler kaçıyor. Kadın ölüyorum diyor, her tarafından kanlar akıyor ama adam bıçaklamaya devam ediyor. En son bıçak kadının sırtına saplanıyor ve adam kaçıyor. Bu mesajı yazmadan önce o videoya tekrar denk geldim ve sinir, duygusallık, çaresizlik, adamı durdurumamanın verdiği azap ne derseniz diyin çok kötü hissediyorum. Şimdi sen benim karşıma gelir, yanındaki kadına niye bağırıyorsun der, sonra da beni o katille bir tutarsan kusura bakma ama malın önde gideni olursun. Eşini döven koca görürsün, kızını döven baba görürsün, araya girersin ve kavga etmeden şiddeti sonlandırırsın o başka. Ama sayın gerizekalı, insanların birbirlerine bağırması sebebiyle maydanoz gibi araya girersen gün gelir devran döner, dayak da yersin topuğuna kurşunu da.

    Bu olayı savunan tüm kadınlara, Kadir Şeker gibi bir koca veya eşleriyle ilk tartışmalarında kocalarının kalbini sökecek bir maganda diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 21 Ekim 2020; 23:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • psikopat diyor kimileri, kahraman diyor kimileri anlamadım gitti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminim bu karı ile bi tanışıklığı var bu adamın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayda medyanın insanları istediği gibi yönlendirebildiğine tanık olduk. Haber kamuoyuna duyurulurken, "doktor olacaktı" diye başlandı, "parkta sevgilisi tarafından dövülen" diye devam edildi ve öldürülen kişinin 19 sabıkasının olduğu vitrine konuldu.

    Cinayet işleyen kişi doktor adayı olan bir tıp öğrencisi değil. Üniversite sınavına girip kazanamamış, yeniden girmeye hazırlanıyormuş. Buna rağmen "doktor olacaktı" denilmesi, kamu vicdanını etkilemek içindir.

    Kadının dövülme olayı. Dövüldüğü iddia edilen kadın, "hayır beni dövmüyordu" diyor. Cinayetten hemen sonra yakalanan zanlının böyle bir iddiada bulunması üzerine, kadın, hastaneye götürülmüş, konya devlet hastanesi, "darp cebir izi yoktur" raporu vermiştir. Yani kadına şiddet olayının doğru olmadığı, üzerinde tartışmaya yer vermeyecek şekilde kesinlik kazanmıştır.

    Kadir Şeker, parkta tartışan çifte müdahale eder. Kadın, "git kardeşim bir şey yok, o benim kocam" dediğinde, Tamam, kusura bakmayın deyip gitse hiç bir sorun olmayacak. Adamı sorguya çeker gibi konuşunda ortam iyice kızışmış, çıkan kavgada, yanında taşıdığı sustalı bıçağı, direk adamın kalbine sokup, tek darbede canını almış. Adam yerde can çekişirken, ne yardım etmiş, ne de ambulans çağırmış. Alel acele çekip gitmiş oradan. Kadının yardım istemesi üzerine, yakında top oynayanlar koşup gelmişler, Suriyeli çocuk, atleti ile tampon yapmaya çalışsa da, Özgür Duran yaşamını yitiriyor. Eğer polis, kan izlerini takip ede ede gidip zanlıyı yakalamış olmasa, zavallı adam kim vurduya gidecekti.

    Tv lerde proğram yapan bir kaç hatun var. Bu olaylailgili öyle proğramlar yaptılar ki, bu proğramları izleyenler, katili kahraman, maktulü de canavar gibi gördü. Maktul, parkta sevgilisini dövüyor, Kadir Şeker müdahale ediyor, boğuşmada istemeden bu olay oluyor, eğer Kadir Şeker kurtarmasaymış, kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenmiş olacakmış. Bu iddialarında daha da inandırıcı olabilmek için, Emine Bulut cinayetini örnek gösteriyorlar. El insanf, bu olayın ne alakası var Emine bulut cinayeti ile? Kadın, hayır beni dövmüyordu diyor, kadını yalancılıkla itham ediyorlar. Hastane raporu var ortada. Dayak iddiası kesinlikle doğru değil:

    Adamın sabıkasını vitrine koymaları hem etik değil, hemde KVKK'ya (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) aykırı.

    Adaletin simgeleyen kadın heykelinin bir elinde terazi, diğer elinde kılıç var ve gözleri de bağlıdır. Neden gözleri bağlı? Adalet dağıtırken, kimin ne olduğunu görmemesi için. Adalet, ne katilin diplomasına, ne de maktulün sabıkasına bakar. Bir insan öldürüldü mü? öldürüldü. Olay bitti. Bundan sonrası, tahrik varmı, meşru müdafa varmı, tanıklar ne diyor, hastane raporu, bilirkişi raporu vs incelenir. Ölen kişinin elinde, bıçak, tabanca, gibi bir alette yoktur.

    İnternette yapılan yorumlar gerçekten çok üzücü. Bir insan ölmüş, geride acılı insanlar var. Katile "hayat kurtaran kahraman" deyip, maktule ve acılı ailesine lanet okuyp hakaretler yağdırıyorlar. Neredeyse cinayet işlenen parka katilin adını verip, ortasına da eli bıçaklı heykelini dikecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 25 Ocak 2021; 11:44:20 >




  • bluefour B kullanıcısına yanıt

    23 santim sustalı ile dolaşan birisi, suç işlemeye elverişlidir ve nitekim öyle olmuştur.

  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

    geçenlerde hackerler, cinayetle itham edilen birinin instagram hesabını ele geçirip teşhir ettiler. gözyerimize inanamayacağımız şeyler görüp okuduk. kadınlar, o psikopat ruhlu kişiyle cinsel sohbet ediyor, buluşma günü kararlaştırıyor. bunların arasında evli barklı olanları da var. yani tekrar edemeyeceğimiz sözlerle yapılan konuşmalar.. lanet olsun öylelerine..

    bir katili militanca savunanlardan ben her fenalığı beklerim.

  • 12 yılı çok buluyorlar, suçu yokmuş, hayat kurtarmış mış, o olmasaymış kadın ölecekmiş, berat etmeliymiş, onun içerde yatacağı her gün adaletin ayıbıymış, daha neler neler. ölen kişiye ve ailesine ne hakaretler. 19 tane sabıkalıymış filan. adalet, ne katilin diplomasına ne de ölenin sabıkasına bakar.

    6 ay ceza aldığı sustalı bıçağa bile, meyve bıçağı deyip çıktılar. memleket katil sevici doluymuş da haberimiz yokmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 25 Ocak 2021; 11:45:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.