Şimdi Ara

#PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
36
Favori
35.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Bu sayfaya sığmayan Forumdaki TÜM referanslarıma ulaşmak için buraya tıklayın.

    Cihazı satın alan kişilerin yorumlarına bakabilirsiniz:



    quote:

    @heisenbergxx
    Ürünü almadan önce horitac kullanıyordum horitac seri değil ve gecikme oluyor gibi geliyordu hep sonra bu ürünü gördüm ilkbaş biraz kuşku ile yaklaştım nekadar iyi olabilir ki dedim ama alınca işler değişti ürün mükemmel seri ve akıcı pişman oldum neden daha önce almadım bunu diye.Satan arkadaşta çok kral biri aradı telefonla en ince detayına kadar yardımcı oldu ince hassasiyet ayarlarını yaptırdı.Alacak olanlar kesinlikle alsın pişmn olmazsınız.


    quote:

    @Tasud0
    Daha öncesinde xim4 ve xim apex kullandım. Öncelikle xim apex ile kıyas yapmamız çok doğru olmayacaktır. Çünkü xim apex 1:1 pc hissiyatını direk size sunabilen ve şuan en ucuz aliexpressde 750tl alabileceğiniz bir cihaz. Bazı arkadaşların bu kıyasa gittiğini görüyorum öncelikle bunu yapmamanızı tavsiye ederim. Bu cihaz xim4 kalitesini size sunuyor yaklaşık 2 saattir cod ve battlefield'da deneme imkanım oldu. Rahatsız edici bir gecikme problemi yaşamadım. Xim4 tercih edecek arkadaşlara bu cihazı rahatlıkla tavsiye edebilirim. Fiyat performans olarak gerçekten fazlasını size sunuyor. Tabi kullandığınız mouse çok önemli sadece bu cihaz için değil xim ailesi içinde temel şart kullanılan mouse. Xime göre bu cihazın kurulumu ve yönetimi çok daha kolay geldi. Ayrıntılı bir ayar yapma fırsatınız var. Para ve zevk meselesi ama bu fiyata bu cihaz varken fiyatı yüksek cihazlara yönelmenizi tavsiye etmem. Genede karar sizlerin tekrar vurguluyorum xim apex pahalı ama 1:1 bir cihazken, gimx hem ucuz hemde performansı gayet tatmin edici.


    quote:

    @berkangndz
    Cihazı kurup birkaç saat deneyim etmiş bulunuyorum.
    Battlefield 1 üzerinde denedim ve aldığım sonuç mükemmel diyebilirim.
    Arkadaş zaten birçok oyun için ayarlı profilleri size veriyor üzerinde çok az oynama yaparak (hassasiyet ayarları vb.) kendinize göre ayarlayınca klavye ve fare deneyemini tam anlamıyla ps4de yaşayabiliyorsunuz. Daha önce başka klavye fare adaptörü kullanmadım fakat bu ürünü denedikten sonra başka adaptör almama zaten gerek yok.
    özellikle fiyatına göre bu ürün fazlasıyla tatmin edici.
    nathan drake hocama çok teşekkürler.


    quote:

    @kaan0101
    Teşekkur ederim , sorunsuz alışveriş arkadaş ilgili son derece mütevazı gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

    Hassasiyet çok iyi ve ince ayar yapma şansınız var , her oyuna ayrı profil oluşturabilirsiniz, koca pc yada laptopa gerek yok ufak mini pc , ufak netbook veya windows çalıştıran tablet bile olabilir , light bir yazılımı var çok üst düzey bir bilgisayara gerek yok


    quote:

    @tuuruls
    Yakın oturduğumuz için alışverişi hemen yaptık. Güleryüzlü ve samimi birisi. Birkaç sorum oldu hiç sıkılmadan yanıtladı sağ olsun. Olayı da çözdüm sayesinde. Alacak kişiler, gördüğüm kadarıyla gönül rahatlığıyla alabilir.


    quote:

    @mvllt
    Hayırlı günler, bu arkadastan bende adaptör aldım sagolsun çokta ilgiliydi, gece yarısı siparis verdim ertesi gün kargoladı birkaç gün içinde elime ulaştı.Tertemiz sarmış adaptörü kırılıp dökülme ihtimali sıfır. Kurulumu yaptım hiçbir sıkıntı yok, takıldığım yerlerde yazıyorum hemen cevap veriyor kendisi, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 🛒 :)



    quote:

    @mkcbck
    Güvenilir ve hızlı alış veriş için teşekkür ederim. Arkadaş çok ilgili ve elinden geleni yapıyor alışverişin her evresinde bilgilendirme yapıyor. Ürüne gelicek olursak battlefield 1 ve overwatch oyunlarında deneme şansım oldu bf1 de gayet tatmin edici sonuçlar aldım overwatchta ise heralde ince ayarları yapamadım pek tatmin etmedi beni tabi bu durum benimle alakalı olabilir. Sonuç olarak ben aldığım için pişman olmadım oynanabilirlik güzel.


    quote:

    @mechnegg
    tam aliexpressten xim apex siparişi verecekken, bu gimx olayını öğrendim. Aliexpresste 700 TL civarında.. Tr de 1.200 TL falan.
    O cihazın performansını bilmiyorum ama gimx benim işimi fazlasıyla gördü. Hatta şu an 1000 dpi kablosuz modem kullanmama rağmen :)
    Sipariş ertesi gün elime ulaştı..


    quote:

    @mertkkckrn
    Nathan reise teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.Almayı düşünen arkadaşlar kafasında soru işareti olmadan alabilirler.En yakın zamanda video yüklemeye çalışacağım.


    quote:

    @Kemalistyle
    Ürünü 2 ay önce alıp dün denememe rağmen sürekli bir sorun olup olmadığını soran çok ilgili bir arkadaşımız.


    quote:

    @wonderer41
    siparişim 1 günde elime ulaştı, nathan-drake çok ilgili her konuda yardımcı oluyor, kesinlikle tavsiye ederim


    quote:

    @JustPullTheTrigger
    Ürün anlatıldığı gibi, problemsiz geldi ve çalıştı. Nathan - Drake hocam ürün satışından sonrada oldukça ilgili davranıyor. İçiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.


    quote:

    @tsunamic
    Ürün alışverişi sorunsuz, Nathan.Drake her aşamada arıyor soruyor destek veriyor, gözünüz kapalı satın alıp klavye mouse tadını çıkarabilirsiniz...


    quote:

    @palermo
    ürün gayet güzel çalışıyor, teşekkürler.


    quote:

    @MustafaKursadTR
    Üründe sıkıntı yok, ilgili satıcı. Teşekkürler





    #PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN!




    **YENİ GÜNCELLEME İLE ELİNİZDEKİ TÜM XBOX ONE GAMEPADLERİNE DESTEK GELDİ!**
    **7.13 UPDATE'İ İLE TÜM XBOX ONE GAMEPADLERINE DESTEK GELDİ! 3.5MM JACKSIZ GAMEPAD BULUNDURMA ZORUNLULUĞU ARTIK YOK!**









    Merhaba,

    Open source bir yazılımdan faydalanarak kendi yapmış olduğum adaptör ile PS4,XBOX ONE,PS3 veya XBOX360'da Klavye-Mouse çalıştırabilirsiniz.


    Adaptörün Özellikleri:

    * Konsollarda Klavye ve Mouse gecikmesiz şekilde çalıştırabilirsiniz.

    * Playstation 4'de 10ms ,Xbox One'da 4ms tepki sürelerine sahiptir.

    * Programdan hazır seçebileceğiniz veya kendiniz oluşturabileceğiniz config dosyaları mevcut. Çeşitli atamalar ve tuş değişikliği yapılabiliyor.
    Örnek olarak Rainbow 6: Siege oyununda nişan alırken Q ve E tuşunda sağa sola eğilebilirsiniz, nişan almazken Q ve E tuşu başka işlev görebilir vs.
    Bu şekilde profil atamaları yapabiliyorsunuz.

    * Doğru config seçimi ve ayarlarla tüm oyunlarda klavye-mouse çalışır, oyun seçme gibi bir durumu yok.

    * Mouse'unuzun dpi'ı ne kadar yüksek olursa daha rahat ince ayar yapabilirsiniz. Önerilen dpi seviyesi oyuna göre değişmekle beraber 3000dpi ve üzeridir.

    * Bu cihaz,PS4 için desteklenmeyen direksiyonları (dfgt,g27 vb.) TAM PERFORMANSLI şekilde force-feedback kaybı olmadan birebir kullanım imkanı sunuyor.

    * PS4 gamepadini Xbox one da, Xbox one gamepadini PS4 de çalıştırabilirsiniz.(Diğer konsollar için de aynı durum geçerlidir, istediğiniz gamepadi istediğiniz konsolda kullanabilirsiniz.)

    ***********************************************************************************************************************************************************


    **ÜRÜN FİYATI**



    Fiyat: 300TL

    Stok sayısı: 1 Adet



    # BİLGİSAYAR GEREKTİRMEYEN TAK-ÇALIŞTIR MODEL STOKLARDADIR.

    BU MODELİN STOKLARI KISITLI OLDUĞU İÇİN SATIN ALMAK İSTEYENLER FİYAT İÇİN PM ATABİLİR #



    **İLETİŞİM**



    PM atarak ulaşabilirsiniz:


    ***********************************************************************************************************************************************************



    **ÜRÜN BU ŞEKİLDE GÖZÜKÜYOR**

    #PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN!



    ** BİLGİSAYAR GEREKTİREN MODELDE BAĞLANTI ŞEMASI BU ŞEKİLDEDİR**

    #PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN!

    **Bu adaptörü kullanabilmek için, Windows 7 ve üstü bir Laptop veya Masaüstü Bilgisayarınız olması gerekli.
    **Bilgisayarınızda 4 adet USB portu olması gerekli.[Klavye-Mouse-Adaptörün Pc Kısmı ve Konsolun Gamepadi için toplamda 4 USB PORTU gerekli]


    * Resimde de gözüktüğü gibi klavye,mouse ve gamepad pc ye bağlanıyor. Adaptörün bir ucu PC ye bir ucu KONSOLA bağlanıyor.
    * Bağlantıları yapıp yazılımı çalıştırdıktan sonra ister monitorunuzden isterseniz de Tv den görüntü alıp konsolda klavye mouse keyfini çıkarabilirsiniz.



    ***********************************************************************************************************************************************************



    CİHAZ HAKKINDA MERAK EDİLENLER:


    1) CİHAZI SATIN ALDIM NASIL KURACAĞIM?

    #
    Satın aldıktan sonra size yolladığım kurulum dökümanını ve Optimize Oyun Profillerini gönderiyorum, ister hazır ayarları kullanın isterseniz tamamen kendi kullanımınıza göre Profilleri şekillendirin. Dökümanda adım adım nasıl kurulacağını anlattım. Kurulumda yapamadığınız bir yer olursa gerek whatsapp gerek telefon üzerinden destek veriyorum.


    2) GAMEPAD ÜZERİNDEN 3.5mm KULAKLIK İLE SES ALMAM MÜMKÜN NÜ?

    #
    Bilgisayara bağladığınız Gamepad üzerinden ses almanız mümkün değil. İkinci bir gamepadiniz varsa onu konsola bağlayıp başka kullanıcı ile oturum açarak sorunsuz şekilde oyun seslerini 3.5mm jack ile kulaklığınızdan alabilirsiniz.
    Eğer ikinci gamepadiniz yoksa "3.5mm USB SES KARTI" yardımıyla konsolunuzun USB portundan ses alabilirsiniz.

    Ek olarak eğer USB kulaklığınız varsa doğrudan Konsolun USB kısmına bağlayıp kullanabilirsiniz.


    3) CİHAZIN ÇALIŞMA MANTIĞI NEDİR?

    #
    Cihaz Gamepadi emüle ederek sanki konsola gamepad bağlıymış gibi gösteriyor, fakat komutları klavye ve mouse dan alıyor.


    4)KONSOL KLAVYE MOUSE BAĞLADIĞIMIZI ANLAR MI, PSN DEN XLIVE DAN BAN YER MİYİM?

    #
    Adaptör Gamepadi emüle ettiği için Konsolun klavye-mouse bağladığınızı anlamasının bir imkanı yok, tamamen Gamepad bazlı işlevleri gerçekleştirebiliyoruz.Dolayısıyla Klavye-Mouse bağlı durumdayken oyunlarda "AIM ASSIST" gibi ayarları açabiliyorsunuz.
    UNUTMAYIN BU ADAPTÖRÜ KULLANIRKEN SORUMLULUK TAMAMEN SİZE AİTTİR. XIM4 DE ALSANIZ HORI TAC PRO DA ALSANIZ SORUMLULUK TAMAMEN SİZDE OLACAĞI GİBİ BU CİHAZI KULLANIRKEN SORUMLULUĞU SİZ ÜSTLENMİŞ SAYILIRSINIZ!


    5)ÖNERİLEN MOUSE DPI DEĞERİ NEDİR? KLAVYE İÇİN BİR KRİTER VAR MI?

    #
    Önerilen dpi seviyesi oyuna göre değişmekle beraber 3000dpi ve üzeridir.
    Herhangi ortalama bir klavye rahatlıkla iş görecektir.


    6) KLAVYE-MOUSE UN KABLOLU OLMASI GEREKLİ Mİ,KABLOSUZ KULLANILIYOR MU?

    #
    İster kablolu Klavye Mouse kullanın isterseniz Kablosuz Klavye Mouse kullanın. Seçim tamamen size ait.


    7) HERHANGİ BİR GECİKME VEYA LAG YAŞANIYOR MU?

    #
    Test videolarından da görebileceğiniz üzere cihazda herhangi bir gecikme sorunu yoktur.
    Gecikme süreleri PS4 için 10ms Xbox One için 4ms şeklindedir. (Referans almanız açısından XIM4 ün tepkime süresi 8ms dir.)

    8)KURULUM NASIL OLUYOR?

    #
    TAK-ÇALIŞTIR modelde kurulum yapmanız gerekmiyor. PC gerektiren modelde ise;
    Kurmanız gereken 2 adet program var,bunları satış sonrası size KURULUM DÖKÜMANIYLA birlikte ulaştırıyorum.
    Eğer herhangi bir yerde takılırsanız yine yardımcı oluyorum veya istenirse TeamViewer üzerinden canlı olarak kurulum yapabilirim.

    9) ADAPTÖR İLE KLAVYE-MOUSE DIŞINDA NELER BAĞLAYABİLİRİM?

    #
    Konsolun desteklemediği Gamepadler, Arcade Stickler,Flight Stickler, Direksiyonlar vb. birçok kontrolcüyü bu adaptörle konsolunuza bağlayabilirsiniz. Satın alırken hangi amaçla kullanacağınızı belirtmeniz gerekli.


    10) XBOX ONE İÇİN SAHİP OLDUĞUM GAMEPAD MODELİ FARKEDİYOR MU?

    #
    18 Nisan 2019 da gelen yeni güncelleme ile(7.13 güncellemesi) artık elinizdeki tüm gamepadlere destek geldi. 3.5mm jacklı veya jacksız model olması artık farketmiyor.
    Adaptör artık tüm xbox one gamepad modelleriyle uyumlu çalışıyor.

    11) ÜRÜNÜN GARANTİ DURUMU NEDİR?

    #
    Adaptörleri kişiye ve istenilen cihaza özel hazırladığım için iade yapamıyorum. Ancak herhangi bir arıza durumunda(dışarıdan müdahale, darbe veya adaptörün içinin açılması gibi kullanıcı hatası olmaması halinde değişim veya tamirini ben üstleniyorum)

    12) KARGO ÜCRETİ NE KADAR?

    #
    Gönderiler en ucuz seçenek olan PTT kargo ile alıcı ödemeli gönderilir. Mesafeye bağlı olarak 8 ile 15TL arasında değişiyor kargo ücreti.



    ##Lütfen Konuda yazılanları okuyunuz. Satın alacak kişiler konuyu okumuş ve yazılanları kabul etmiş sayılacaktır. ##



    ***********************************************************************************************************************************************************



    **Klavye Mouse Ayarı:

    * İsterseniz sıfırdan kendiniz ayarlama yaparak config oluşturabilirsiniz ya da kurulumla birlikte size yolladığım farklı farklı oyuna göre optimize edilmiş configleri kullanabilirsiniz.

    * Veya diğer kullanıcıların sisteme yüklediği birçok oyun için hazır ayarları indirebilirsiniz. [örneğin: Battlefield serisi, Call of Duty serisi ve daha birçok oyun için hazır ayar bulunuyor]

    * Hazır configleri indirmek için: "gimx-launcher.exe veya gimx-config.exe'yi çalıştırıp help->get configs" kısmından kullanıcıların yüklediği hazır ayarları indirebilirsiniz.



    **YAZILIM ARAYÜZÜ**



    #PS4 -XBOX ONE KLAVYE-MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ#XIM4 VE HORI TAC PRO'YU UNUTUN!


    * Arayüz artık tamamen TÜRKÇE !- Osman Çitçi'ye teşekkürler.


    ***********************************************************************************************************************************************************



    KULLANICILARDAN VIDEOLAR:



    XboxOne- PUBG Kullanıcı Testi:

    [Adaptörü satın alan @kaan0101 hocama ait test,teşekkürler :)]







    XboxOne- Battlefield 5 kullanıcı testi:

    [Adaptörü satın alan @kaan0101 hocama ait test,teşekkürler :)]







    XboxOne-Star Wars Battlefront 2 ve Battlefield 1 kullanıcı testi:

    [Adaptörü satın alan @kaan0101 hocama ait test,teşekkürler :)]






    Red Dead Redemption 2 Xbox One kullanıcı testi:

    [Adaptörü satın alan @kaan0101 hocama ait test,teşekkürler :)]







    XboxOne - Division 2 kullanıcı testi:

    [Adaptörü satın alan @kaan0101 hocama ait test,teşekkürler :)]







    Kendi çekmiş olduğum off screen oynanış videoları:
    (HD izlemeniz tavsiye edilir)



    #APEX LEGENDS TESTİ PS4#







    #BF HARDLINE#
    (Dakika 0:20'de gecikme testi mevcut)
    (Oynanış videosu Mouse DPI 1600 de çekilmiştir, oyun içi sensivity ayarları dakika 3:25'te gösterilmiştir)






    #COD BO3#
    (Oynanış videosu Mouse DPI 1600 de çekilmiştir, oyun içi sensivity ayarları dakika 0:10 da gösterilmiştir)





    ##RED DEAD REDEMPTION 2 TESTİ##








    Başka kullanıcılardan örnekler:













    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 14 Eylül 2021; 0:20:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Güzel çalışma tebrikler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joystick klavye mouse 3lüsünü vahi yolu ilemi bu cihaza bağlıyoruz ?
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    İlanda gerekli bilgi yazıyor.
  • Macro scirpt destegi varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mouseunuz desteklediği sürece macro vs. çalışır diye biliyorum ama isterseniz deneyip yazabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 31 Mayıs 2018; 15:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam helal olsun.

    Türklerinde bu şekilde bir şeyler üretmesi harika
  • Kullananlar olup da beğenirse ben de almayı düşünüyorum.
  • Notebook devreden çıkartarak, yapabileceginiz müdaheleler ile klavye, mouse u direk PS4 sistemine bağlayıp, saglıklı şekilde çalıştırmak mümkün müdür ?
  • Yazılımı çalıştırınca masaüstünde bir pencere çıkıyor ve klavye-mouse un kontrolunu ps4'e aktarıyor hocam. İsterseniz alt+tab yaparak pc yi kontrol etmeye geçebiliyorsunuz.
  • Ben bir sey daha sormak istiyorum cronusmax daki gpc scriptleri atip kontrollera calistirabiliyomuyuz aciba?

    https://cronusmax.com/gpclib-cell/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 15 Haziran 2018; 21:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cronusmax'in yazılımı tamamen ayrı diye biliyorum hocam, scriptlerden kastınız bir tuşa birden fazla görev atamaksa elle atayınca program kabul ediyor ancak oyun içi denemek lazım mesela fortnite'da double pump gibi.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Demek istedigim ornegin l1 e bas 1.5 saniye basik tut sonra 1 saniye bekle r1 e bas bunu 30 kere tekrarla daha sonra surekli x e bas 15 saniye sonra tekrar l1 r1 gibi..

    Yani bu cihazlarin (cronusmax titan vb.) Temelinde macro script yatmiyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 16 Haziran 2018; 10:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bundan alıcam yada cronusmax bana 500 kağıt girecek :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık güzel çalışma.
  • Satin alan varmi. PS4 Tepki suresi nedir? Tüm oyunlara uyumlumu? Kurulumu kolaymı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip süper bir aparat.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    S.A PM ATTIM BİR KAÇ KERE ÜRÜNÜ ALICAM DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM
  • İlk mesaj güncellenip yeni oynanış videoları eklenmiştir, gecikme testi de bulunuyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.