Şimdi Ara

Ps4 slim rezalet oyun performansi hakkinda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zaman niye 2-3 bin fazladan vereyim ki bilgisayara bir sene ultra grafikte oyun oynamak için mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps4 omru dolmus bir konsol cok ucuza satiliyor sadece eski oyunlari oynamak icin alinabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Kendine uygun görmüyorsan almazsın zaten. Bana telefon olarak Redmi Note 5 yetiyor. Neden gidip iPhone alayım diye sormuyorum. Tabi örnek amaçlı verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazıklanmak istemiyorum her şeyin en kalitelisini isterim ama dışarda 200 lira olan bir şeye neden 600 lira vereyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birakin ps4 u ps4pro nun bile omru coktan doldu ps5 uygun fiyata cok daha yuksek performansla gelmezse konsollarda ancak pes serisi oynanir pc derseniz ekrankarti fiyatlari hepten ucmus 5000 tl ile 8000 tl adam gibi oyun oynatacak kartlar sistemin gerisi icinde en az okadar vericen 10.000 20.000 arasi gaming sistem bence sistem degildir cunku bu oyunlari oynayacak yastaki kardeslerimizin bu paralari verecek gucu yoktur yasi ilerlemis bu paralari kazana bizlerde bu paralari oyun icin veremeyiz versekte ki ben bizzat verdim oynayacak vakit yok yada o cocukluk donemindeki zevki vermiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Durumun alakası yok dediğinizle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim yurt dışından daha ucuz elektronik bizde biz yanlış biliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var tartışmanın yurt dışındaki fiyatlarla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığın yer neresi hocam eskiden 3000 liraya oyun bilgisayarı dizerdin 10 sene götürürdü şu an onla i3 zor alıyorsun. Konunun başından beri ps4 ile minumum özellikteki oyun bilgisayarları tartışılıyor e onlar da takas la alınmıyor para verip alıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence abartıyorsun ve saçmalıyorsun kardeş.Sen oyunları 720pde mi oynuyorsun da AA ya takıldın bu kadar?

    Nasıl bi göz varmış anlamadım sende.1080p 106 inç ekran olduğunu varsayıyorum , hiçbi insan gözü o çerçeve boyutu ve çözünürlükte aa yı dikkatli bakmadığı sürece fark edemez.Bu bi oyunun grafiğini pek etkilemez.Ha fps düşük diyorsan orada haklı olabilirsin.

    Artık 4 k çözünürlükte aa açmaya bile gerek yok.Yani bu argümanın bana pek mantıklı geldi.Ya grafikleri çok ince eleyip sık dokuyorsun ya da abartıyorsun.

    Ben yukarıda bi soru sormuştum, rdr2 yi yüksek ayarlarda 1080 p 60 fps oynatacak bi sistem kurun diye.Kurmanı bekliyorum.

    Ben ps4 ün grafik ve performans olarak iyi olduğunu iddia etmiyorum.Grafik ve fps ye takılanlar zaten almasın bu saatten sonra bu cihazı fakat fiyat performans oranı çok yüksek bi cihaz.30 fps de bana yetiyor, online fps lerde herkes de 30 fps oynadığı için adaletsizlik olmuyor pc deki gibi.Yani pubg yi örnek alalım pc de adam 80 fps oynuyor sen 30 da oynuyorsun beraber.Bu rekabeti öldürür.

    Bir de hafif küçük bi cihaz.Arkadaşların tanıdıkların eve misafirliğe giderken, bi yere kalmaya giderken atıyorum laptop çantasına taşıyorum zaten boyut olarak latoptan da küçük bi cihaz.

    Bunun alternatifi gaming laptop almak, onun da fiyatları malum 3 4 tane ps4 parası.Masaüstü zaten amele işi bana göre , ben istediğim pozisyonda pc kullanamayacaksam istediğim yere götüremeyeceksem sırf daha iyi grafik ve fps diye o kocaman cihazı alıp nabayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden 1500'e de PS4 pro vardı o zamanda 1500'e 4K bilgisayar toplanır mı diye tartışıyorduk.

    Kaldı ki PC tarafında sadece döviz kuru değil ekran kartı fiyatları da piyasa yüzünden allak bullak oldu. Nvidia ekran kartı fiyatlarını artırdı. Yani fiyatlar arttı demek için sadece kuru bahane edemeyiz ki.

    Burada grafiklerden bahsediyorduk. Tartışma döviz kuruna kadar geldi. PC her türlü konsollardan daha pahalı olacak. Zira aynı amaçlarla üretilen cihazlar değil.

    Tartışmanın sonucu da bir yere varmayacak zaten. Mevcut şartlar altında PS4 almak mantıklı diyemem keza aynı şeyi PC içinde söylemek mümkün değil. PS4'te oyun fiyatları 400-500 TL olmuş. İndirimle 180 TL'ye oyun alınıyor. Kardeşlik olmasa oyun bile alamayacağız. Biz burada hangi donanımı almak daha mantıklı diye tartışıyoruz.

    Bence en mantıklısı Xbox One X alıp gamepass abonesi olmak. Hem 4k oyun hem de yepyeni oyunlar ekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2013 yılında çıkmış bir cihaz sonuçta ps4 kasmalar son oyunlarda olur normal .

    Ayrıca çok zengin bile olsam pc de oyun oynamam . Her zaman söylüyorum pc oyun için değildir. Ps veya xbox ne yaparsa oyun makinesi onlardır

    Is in dışında pc nin basında 5 dakika duramıyorum. Nasıl saatlerce oyun oynuyorsunuz . Şuan olmaya bilir ama bir-kac sene sonra fitik , boyun ağrısı, baş ağrısı. Görmede bozukluk yaşayacaksınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 9 Şubat 2019; 17:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen normal olarak algılayamıyor olabilirsin fakat PC'den geçince ben aa sorununu(Ve tabiki texture) direk olarak görüyorum. Ha bu seni etkilemiyor olabilir dediğin gibi.

    RDR2'yi yüksek ayarlarda oynatabilecek bir laptop önerebilirim fakat bu bütçe aralarında olmaz. Bu bütçe arasında ancak PS4 kalitesinde oynatacak MX150 ekran kartına sahip laptoplar olabilir. 3000 TL'ye bir modelin düştüğünü duymuştum.

    Ve şu rekabeti bozuyor olayına da katılmıyorum. PS4'te klavye fare yapan insanlar var. Blizzard overwatchta top ten de böyle yapan insanlar olduğunu duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bir video çekseydin de görseydik demek istediğin şeyleri.
  • Assaisns Creed Konsollarda hep kötü çalışıyor zaten.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    oynanmayacak seviyede değildi ama
  • Buradaki asıl sorun şu ps4 slim'in her üretilen parçası aynı performansı vermiyor ozaman? Bunun mantıklı bir açıklaması yok hiç sorun almayan kullancılar varmış çünkü
  • İki cihazı da kullanan birisi olarak standart ps4 te şimdiye kadar kasma oluyor dediğiniz kadar frame problemi yaşamadım. Tamam 30 fps nin altına düşen durumlar tabiki oluyor fakat akıcılığı etkileyen bir durumda yok. Öyle 15 fps ler de çalışıyor filan komik olmuş. Büyük ihtimalle konu sahibinin ps4 te bir sıkıntı olabilir. Oyun bilgisayarı vs. gibi tartışmaları geçin konsol oyuncusu donanım düşük diye pc ye geçmez. Ps5 çıktığında donanım düşükte olsa yinede alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hava almayan yere koyarsan ısınıp korumaya alıyordur... dik olarak kullan havadar yere koy...
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    sorun alanlar eski DVD playerları kullandığı gibi PS4 kullanmaya çalışıyor sorun bu...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.