Şimdi Ara

PS4 Pro Sony Eurasia Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    22 Nisan 2020 tarihinde bir elektronik mağazadan Sony Eurasia Garantili sıfır PS4 Pro aldım. CUH-7216B son seri. Cihaz Fortnite kutuluydu ancak içinden Fortnite indirme kodu çıkmadı. Oyun şuan bedava olduğundan olabilir mi? Ürün sıfır zaten bantı falan ben söktüm sorunda yok ancak içinden şu mavi Sony Garanti belgesi çıkmadı. %18 KDV olmasın diye faturayı adam kendilerine keseceğini söyledi Pazartesi günü garanti başlar dedi. Kutunun üstünde Sony Eurasia garantili yazıyor sticker olarak. Hatta herhangi bi sorunda servis süresini bekleme bana getir birebir sıfır cihazla değiştiririm, Sony'de zaten tamir yapmıyor değişiyor cihazı dedi. Merak ettiğim Sony Eurasia garantide fatura ve garanti belgesi ister mi yoksa direk seri numarasından işleme alır mı? Fatura adamlarda kalacak fatura kesim tarihini sony'e iletecekler mi acaba. Sony'i aradım telefonlar kapalı malum garantiyi teyit etmek istemiştim. Sorun olacağını düşünmüyorum ama sormak istedim. Teşekkürler.







  • Kaça aldınız proyu, belki maliyeti düşürmek için böyle bişey yapmış olabilirler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    5500 TL'ye aldım. Adam birşey olursa direk bende değiştiririm dedi baya samimi konuşuyoruz hatta sağolsun. Sony direk cihaz numarası ile işlem yapar sanırsam onu merak ettim. Kutu sıfır belli zaten açtığımda ayrıca model numarası sonu E ile bitiyor. İnternette E ile bitenler Sony garantili diyorlar. Sorun olacağını sanmıyorum. Sony bu şekilde faturasız garanti belgesi olmadan numara ile işlem yapar değil mi?
  • fortnite bundle aldıysan skin + vbucks kodu çıkar içinden
  • Merhaba,

    Fortinite kutulu ama kod vs. çıkmadı yalnız oyun zaten ücretsiz. Yeni kutularda oyun fotoğrafı oluyor galiba artık standart yapmıyorlar contentste kod çıkar yazıyor ama yok. Amacım oyun değil zaten Sony Garantisi sorun yaratır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.