Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (5137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brokenpink Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
172.257
Cevap
787
Favori
6.085.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51355136513751385139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek kale oyna direkler kaleci 20 tane şut çıksın
    Maç içinde 2,toplamda 6 penaltı kurtarıp maçı kazan
    Böyle şansın oyunun taa içine, kendi bile inanmamıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 8 Aralık 2019; 15:5:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam uzatmalarda callum wilson ile gol attı. Gerçekten artık şaşırmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arda bi kara panterimiz olmasada son satılamaz maalesef :( yoksa Ronaldo’yu cok istiyordum , yinede oturtayımmı if son u bench e çekip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Czn C kullanıcısına yanıt
    Kanteyi 1 aydır takipteyim bende hocam,hep 350k ya kadar geliyorum para çar çur oluyor sonra Black Friday,vs vs bir sürü olay geçti 1 kuruş düşmedi. Ben PC'den oynuyorum fiyatı 420k civarındaydı,min 410 gördü daha düşüğünü görmedi. Van Dijk'i bilmem ama eğer Kante ayarında bir SBC Kartı gelmezse Kante'nin fiyatının aynı kalacağını düşünüyorum. Örneğin POTM'den Vardy geldi Rashford 50k'dan 20k'ya düştü anında. Böyle bir şey olması zor,88-89'luk SBC'ler 200-300k ayarında olacağından sanırım Kante'nin fiyatı uzun süre kendisini koruyacak.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Dayanamadım, teklifle şamapiyonlar ligi kartını aldım. Orta saha ihtiyacım vardı. Gerçi sissokko, guardiola ve fabinho üçlüsü var ama kante etmiyor üçü. Şimdi bir savunma almam lazım ama şu lengnetli kadrolara mı dönsem diyorum , vallahi delircem karşıma hep aynı takımlar geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    14 galibiyet 7 maglubiyet tabii ki biraktim. Bittigimi hissediyorum Elite 2 parolasi ile ciktigim yolda duruma bakin. Daha kc ayda 1 kere elit 3 gorebildim.
    Ben başta 2 kere elite 3 oldum.Ama sonrasında malum ikonlar filan uçuştu paralar saçıldı kadrolar gelişti sonrası zor defans filan yapılmıyor en azından başta problem değildi de şuan çok kötü bağlantıda aynı tas aynı hamam açıkçası birde kariyerde de problem olunca ben oyunu eskisi gibi oynamamaya başladım eanin gene yamalayıp ortay attığı bir seri oyunu hiç bir serisi sorunsuz çıkmıyor en fazla para kazandığı online mod ise tam kusurlu.Kusurların çoğunuda bilerek düzeltmiyorlar çünkü kendilerine kazanç sağlıyor çünkü paket açmak buradan da görüyoruz maç yapmaktan daha adrenalinli önceki serilerde öyle kişiler vardı ki adam sadece marketle ilgileniyordu adam maç oynamıyor sadece marketle ilgileniyor coin kasıp onu satıyordu.Ha bunu nasıl anladım chatte dedim bu hayvani kadro ile nasıl 90 dakika durup 15 yedin dedim ben oynamıyorum ki ticaret yapıyorum dedi adamın oyunla alakası yok işte diyorum ya bu oyun filan değil başka birşey.
  • Czn C kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun çok iyi bir kart aldınız,Kante gerçekten domine ediyor karşı takımı. Çok iyi bir kart. Oyunda orta sahada en çok çekindiğim kart diyebilirim.(Ronaldinho falangelmedi henüz karşıma ) Bu kadar iyi Kante,Seedorf,Gullit gördüm. Gerçekten domine eden oyuncular
    Defansta Lenglet fiyat/performans açısından çok iyi. Para varsa Varane yoksa Lenglet alınabilir. Ben Mendy-Lenglet-Nesta-Semedo oynuyorum. Sağ bekte en iyisi Cancelo, fakat kimya sorunundan Semedo oynuyorum. Mendy yerine Robertson'da denedim ama Mendy gerçekten iyi kart LB'de.
    Kadrom bu şekilde,Kante eksik para biriktiriyorum. (Sane yerine Bale alıyorum oyun içinde. Sane adamı delirtir.Çöp oğlu çöp)


  • Güzel kadro hocam. Aguero zaten tam bir baş belası ne zaman gelse 2 golü var. Benm kadromda şu şekilde 4-3-3 tü ama 4-4-2 ye döndüm



    Sanchez delirtiyor. Bende varane, legnet ile başlayan bir stoper düzenine dönmek istiyorum. Bir de bitiricilik konusunda sıkıntım var. Frmino tatlı bir forvet. Ama bitirici değil tam. Vardy var ama hız sorunu var ikisinde. Valla 95 k kaldı. Birez biriktirmem lazım, kante’ye bayıldım parayı.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tepkime yüzünden gold 3 seviyesindeki adamlara kaybedip duruyorum. Oyuncular istediğim komutları 1 bazen 2 saniye sonra uyguluyor. Sonra da dandik adamların dandik gollerini izliyoruz sanki eşit şartlarda oynarken atmışlar gibi, çıldırmamak elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda kullanıcısına yanıt
    arda baby gerrard var abi scream firmino yerine onu koyup 800k ya nasil bi upgrade yapabilirim ? gerek varmi yada boyle biswyw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merttto

    Selamlar
    Ps4 Fifa 20 ultimate team de oyun menülerdeyken sürekli donma oluyor.
    Oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum ve bu çok fazla oluyor. Sıklığını şöyle özetleyeyim; bazen bir maç yapıyorum oluyor bazen maç yapmadan kadro düzenlerken oluyor.
    Aynı durumu yaşayan varsa ve çözebildiyse paylaşabilirmi?
    konuyla ilişki sans eseri gelişen bir durumu aktarayım...2 aydır aoc marka 75 hz monitör kullanıyordum...son 1 haftadır ultra felaket kasmalar yaşadım buna mütakip bi çözüm olur diye komple konsola format attım düzelir diye...ne hikmerse gram fark etmedi kasmalar..monitör zaten 1 aydır 2. el olarak ilanları vardı be bir müşteri çıktı sattım 2 gün önce...mecburi olarak konsolu tv ye kurdum ve nasıl iştir 0 donma 0 kasma var şuan...çok garip yani...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar gunleri gunduz oynanmiyor oynarsam iki olsun 11 e 9 giderken dun.bugun 19 da 10 dayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazdıklarım momentum - internet bağlantısı vs şikayet gibi algılanmasın . durum tesbiti diyelim. daha önce de bu mevzuda birkaç şey yazmıştım.

    yılın başında oyuna div 7 de başladım ve birkaç kez div 6 nın kapısından döndüm. tabi 38 yaşında biri olarak oyuna çok vakit ayırmıyorum veya kendimi geliştirmek gibi ekstra bir gayrete girmiyorum ayrı mesele ama oyuna kızıp gir çık yaparak div 9 a kendimi düşüresiye kadar div7 de gayet istikrarlı bir şekilde duruyordum ve bu esnada maç kazanma oranım %50 gibiydi.

    sonra div9 da oynamaya başladım ve nereden baksanız 7 defa div 8 e çıkma maçında kaybedip bir türlü 8 e çıkamadım. bu esnada kazanma oranım yine %50.

    şimdi aklıma gelen şu ben yılın başında div 5 de başlasaydım muhtemelen yine kazanma oranım %50 olacaktı ve ne div4 e çıkabilecektim ne div 6 ya düşecektim.

    oyun bir türlü arka arkaya galibiyetlere müsaade etmiyor gibi bir hisse kapılıyor insan.

    neticede kendimi div 10 a düşürüp beceri puanımı sıfır yaptım

    seri galibiyet alabilecek miyim division yükselebilecek miyim diye deniyorum.
  • Czn C kullanıcısına yanıt
    Hocam agüeroyu mutlaka alın,95k para varsa biraz daha biriktirip direk agüero alın. Daha sonra defans hattını,Ter Stegen ve Lenglet-Varane ikilisinden biriyle kuvvetlendirin,bekleri ona göre şekillendirirsiniz. Ama Agüero çok iyi kart gerçekten. Boş geçmiyor.
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz hocam.
    Sanırım bizim yaşlarda bu oyunları oynayınca görüp görebileceğimiz bu klasmanlar oluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbc paketinden 90 totgs koulibaly çıktı. Fiyatı çok düşük bence. Sizce artar mı?
  • SIF Mcginn deneyen var mı? Wijnaldum’dan çok memnun değilim onun yerine düşünüyorum. Fabinho, Sissoko’nun yanına alacağım. CAM’da da Player Moments King var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu hafta futta bir sıkıntı mı vardı?
    Sinirden 1,5 milyon coins ile paket açtım , başı aldım o ayrı.
    Cumartesi günü öyle ağdalı bir oynanış vardı ki çileden çıktım. Bir firma bunu kendine neden yapar ki?
    Eksi ve yeni takımım ekte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinjoy -- 8 Aralık 2019; 21:34:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assassinjoy kullanıcısına yanıt
    Çıldırttı bugün ya resmen tiyatroydu o kadar net gol kaçır kaçır adam komik bi tane gol atsın maçı alsın zaten bütün maç boyu agırlık hantallık ayrı dert bu konuda yalnız değilsin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Ben denedim pek bi esprisi yok o kartın reis hibrit kadro kurmanı tavsiye ederim. Bplde sissokonun yanına ikinci
    Bir ismi yazamıyosun bence oraya de jong alan bunlar iyi gider

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 51355136513751385139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.