Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tamu Otobüsü Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
172.503
Cevap
785
Favori
6.094.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 49844985498649874988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xraxion61

    Çok yazık olmuş haftaya elit görmek istiyoruz seni
    Bu hafta olamadiysam daha da olacagimi sanmiyorum cunku gece oynamayi kaldiramam. Oglen yapicam maclari gecikmeli falan yapacak bir sey yok inan yarasa gibi oldum ve cumartesi pazar zombi gibiydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web app sorunu olup çözülen var mı? Hala oynamaya devam edin uyarısı var. Yazık 1 ay olacak neredeyse başladğımız.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yap öğlen gitsin hocam bu oyun bu eziyete değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun bağlantı sorunları nedeniyle oynanmıyor. 8 mb internet bağlantısıyla oynuyorum. Bağlantı kötü olduğunda yanında ki adama pas veremiyorsun. Yada pas tuşuna bastıktan sonra pası alacak adamla sonraki adımı düşünürken bir bakıyorsun senin eleman pası vermemiş yada başka birine atmış. Verdiğin komutu ya algılamıyor yada çok geç algılıyor. Hiç bir skill hareketini yapamıyorsunuz çünkü algılamıyor. Tek çözüm gece oynamak sanırım. Onuda bu hafta deneyimledim. 16 maçta 14 galibiyet cuma gecesi. İstediğim gibi paslaştım, istediğim gibi çalım attım. Yenildiğimde de keyif aldım. Uyku düzeniminde içine etti tabi, o da ayrı mevzu. pazar öğleden sonra ise aynı kanser oyun vardı ve delirmemek için maçları tamamlamadım. Biz bundan şikayetçiyiz. Yoksa kimse oynamayı bilmiyor diye ağlamıyor burda. Tek talep sağlıklı bir oyun oynamak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu icon takas ögelerini toplamaya basladım simdilik 6 tane oldu. bugunkü paketlerden gelenlerle de ispanya ve fransa dan ilk sahbi oldugum 7 oyuncuyla maç kazanmaya calısırım. Hedef en kötü rivaldo :)
  • Beyler s.a. önerebileceğiniz taktik var mı ? ben cogu kısı gibi pas oyunu ve kontra atak futbolu oynuyorum taktıgımde 4-3-3 fakat sol ve sag acıktakı futbolcular oyun ıcınde hıc olmuyorlar.(kendı oynayıs tarzımla ılgılı sanırım).kanatlardan pek orta gol kovalamıyorum.önerebileceğiniz bir taktık var mı?
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    ilk sahibi oldugum derken , paketlerden çıkanlar ilemi kadro kurup oynayacagız :)
  • Beyaban61 kullanıcısına yanıt
    Hocam fifaya 19 ile başlamış biri olarak sana katıldığım ve katılmadığım konular var. Ben oyunun çok çok iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok beğendim. Geçen yıl gelişine şutlar vs saçmalıklarından bende nefret ediyordum. Bu konuda hemfikiriz. Ama defans olayında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ben aynı savunmayı geçen yılda yapıyordum. Geçen yıldan pek bir farkı yok bence. Defans yapabilmek için çok iyi bir bağlantı lazım sadece. Bağlantı kaliteli değilse adam topu sağa yada sola çekse oyuncunuz oyundan düşüyor. Başka bir şey yapmasına gerek yok. Gece oynanan oyunla gündüz oynanan oyun aynı değil. En azından benim gibi 8-9 mb hızla oynayanlar için. Ayrıca ben momentumun da olmadığını düşünüyorum. Momentum biraz bağlantı kalitesi birazda psikolojik etkenlerden kaynaklı bir algı. Online oyunda maalesef bir çok değişken var. Ben hala ne seviyede bir oyuncuyum bilmiyorum mesela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sahin1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-3-1-2 önerebilirim. Ben bu seneye kadar hep kanatlı sistemler oynardım ancak bu sene ilk kez kanatsız dizilişe geçtim ve çok memnunum. Sakin paslarla, hücum oyuncularını arkaya kaçırarak gol bulmaya çalışıyorum. Hücumcularınız da biraz hızlıysa, rahat gol bulabilirsiniz.
  • Gece Castro 30-0 yapmayı başardı. Kendim yapmış kadar sevindim nedense. Aşırı duygulandı maç sonunda. Tamam uzaya gidebilecek bir kadrosu var ama yine de çok iyi bir oyuncu değil. Son rakibi kök söktürdü ama kazanmayı bildi. Cidden bu oyunda şans çok önemli. De Gea'sı panter kesilmese son 2 maçını kaybedecekti muhtemelen. Ama gözünden yaş gelmesi ve binlerce kişinin desteğiyle oynamak da güzel bir duygu olsa gerek.
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    Bu sene özellikle RW-LW sistemi iş yapmıyor. Ben RF-ST-LF üçlüsünü kullanmaya başladım dikine atak daha etkili oluyor bu sene. Tıkandığı noktalarda eskisine dönüş yapıyorum arada.
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    evet bazı oyuncuları alabilmek için o şart. genelde 7 tane istiyor kadroda o özellikli olanb. dolayısıyla bu hafta takımların rivalsde daha güçsüz olabileceğini düşünüyorum.
  • arkadaşlar instagram'da falan fifa 20 için 270 tl falan uygun fiyatlar yazmışlar alan var mı?

    alınır mı ne diyorsunuz bu işe?
  • 23 maçta 17 galibiyet almışken, son 7 maçta sadece 2 galibiyet alabilmek

    Neden böyle oluyor anlamıyorum. O son 10 maça kadar herşey yolunda gidip, son 10 maç çöküş moduna geçmenin önüne geçemedim 2 haftadır

    -Rakipler mi zorlaşıyor desem, son 10 maç ikonlu, Ronaldolu, Messi'li sadece 1 rakip vardı. Onun dışındakiler gayet ortalama kadrolara sahiptiler.
    -Aynı gün üst üste 30 maç yapmaya çalışınca, gece 2 den sonra uyku ve yorgunluğun etkisi ile refleksler zayıflıyor olabilir. Ama dinlene dinlene oynayınca ancak bunu fark edebilirim. Henüz günlere yayma imkanım olmadı
    -Psikolojik etki de olabilir. Son maçlar acaba o hedefe ulaşmak için normalden fazla mı stres yapıyorum bilmiyorum

    Hala oturmuş bir taktiğim yok. Geçen hafta 4-2-3-1 denerken, bu hafta 4-4-2 Geride Kal denemedim. Hatta oyuncu kalitem de çok artmıştı. Ancak galibiyet sayısında bir değiliklik olmadı. Son 3 maç kala 19 galibiyet vardı. Öyle de bitti

    Bir de şu top ayağına yapışmış gibi hareket edenler bunu nasıl yapıyorlar biri izah etsin lütfen. Adamlar hem çok hızlı top sürüp, hem de topa inanılmaz hakim oluyorlar. Ekstra bir tuşa mı basıyorlar top sürerken çözemedim.
    Ben hızlı koşmaya basıp top süreyim desem, top en ufak bir harekette ayaktan çıkıyor. Veya hızlı koşmaya basmadan süreyim desem bu sefer de çok ağır kalıyorlar. Ama rakibi görseniz, ayağına topu öyle bir yapıştırıyor ki, o topu almak imkansız gibi bir şey. Bir de o kadar hızlı hareket edip çok seri yön değiştiriyorlar gene gram topu ayaklarından açmadan

    Benim L1 ile topu geri çekmem bile dengesiz. Hala bazı şeyleri çözebilmiş değilim




  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    4-3-2-1 sol forvet ve sag forvet olanı güzel duruyor onu deneyecegım. sol acıkta felıpe anderson ssag acıkta wıllıan topla cok az bulusuyordu .Ayrıca 4-2-2-2 taktıgıde farklı ama guzel gibi geldi
  • EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    kadromda bu iyi bir ortasaha lazım gundogdu yerıne ve solbek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xraxion61

    Yap öğlen gitsin hocam bu oyun bu eziyete değmez
    Şu son 3 senede 20 maç içerisindeki en iyi skorumu yapmıştım. Geçen senelerde Elite olduğum zamanlar daha kötü gelip son maçları almıştım. Bu sene 2 haftadır son 5 maç kabus gibi geçiyor.

    Bağlantı iyi olduğu zaman yenilsen bile sinirlenmiyorsun hak ettim diyebiliyorsun ama öğlen oynadığın zaman gecikmeden 15 milyonluk takımla 100 k arasında fark yok çünkü o farkı yaratacak bağlantın yok. Yarım saniye geç vurduktan veya defans yaptıktan sonra Maldini Pele fark etmez.

    Türkiye'den Elite 2 ve üstü olanlar var sonuçta onlar bir şekilde yapıyor demek ki oluyor ama ben yapamadım bu sene ve geçen senelere oranla Gece 12 den önce inanılmaz seviyede gecikme var.

    Nasıl olacak ne yapıcam bilmiyorum dediğim gibi gecikme olunca çok sinirleniyorum.




  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aslında bahsettiğiniz kadar gecikmeyi Türkiye geneline yaymayın çünkü gerçekten son zamanlarda hiç problem yok 4-5 çizgi ile oynuyorum zaman fark etmeksizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakal131

    Aslında bahsettiğiniz kadar gecikmeyi Türkiye geneline yaymayın çünkü gerçekten son zamanlarda hiç problem yok 4-5 çizgi ile oynuyorum zaman fark etmeksizin.
    Evet Türk yayıncıları görüyorum çalım yapıp ani paslar atabiliyorlar hem de öğlen vakti. Şu anki grubumda benim gibi abartı gecikme yaşayan da var. Yani Squad battle oynamasam derim ki bu oyunun normali bu. Superonline fiber kullanıyorum Cumartesi gece 1 den sonra resmen oyun single gibi akıyordu.

    Bağlantı sorunu biraz da benden kaynaklı sanırım bugünlerde Superonline'ı bir arayıp bir şey yapabilirler mi sorucam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AgentZero3

    Serverlar o kadar rezalet ki ne rivalsta ne wlde geçen yılki akıcılığı vermiyor oyun. Mecburen hedefi yüksek tutmayıp squad battleda elite1 yapayım dedim karşılığını fazlasıyla verdi sağolsun rare mage paket. 100k'dan değerli ilk packim bu sezon.

    Şu oyunda çıkartsam paketlerden satmayacağım tek adam Kante. :)




  • 
Sayfa: önceki 49844985498649874988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.