Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172.254
Cevap
787
Favori
6.085.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48744875487648774878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chilekesh-13

    Oooo Kral sonunda altın bilgileri paylaşma kararı mi aldın. Hayırlı olsun. Para vermeden milyonlar kasmak isteyen takip etsin.

    Alıntıları Göster
    : )))))))))))))))))))))))

    Bu oyun adama tükürdüğünü yalatır, ben senden beterim merak etme. Geçen sene ps4 satmıştım oyuna bulaşmamak için bu sene daha da azdım oyunla beraber ps4 aldım :D Resmen bir tarafım kaşınıyor oyun başlasa da kadro kassak :DD
  • Haftalık görevler cidden kolay olmuş bu sefer. EA bonkör davranmış ama paketlerin içeriği zayıf tabii. Sadece şu Belçikalı oyuncuyla gol at görevi kaldı. Origi ile gol atmak da zormuş Oyuna yeni başlayanlar için çok iyi ama kendi adıma sevmedim şu hediye kiralık oyuncu paketini. Kiminle oynasam herkeste aynı kadro denk geliyor; Pele, Mbappe, Ronaldo, Van Dijk...
  • Valla hic girmedim.gorevi yapsam ne verecek ki. 20 paket actim bos

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fifa 19 u bırakıp 20 ye geçecek arkadaşlar coins yardımı yapabilecek arkadaş var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarrkSkull

    Gullit'i de yaptım şimdi ama yine 17-19 galibiyette kalırım. 6/8'deyim şu anda. 2 kadrom aşağıdaki gibi yedekler de ibra tots, gomez tots, kondogbia futties. Yedekte bile olmayan Fernando Torres 95, Jovic 94, Bruno Fernandes 94, Savanier 93, Nainggolan 93, Thiago Mendes 92, Kruse 92, Da Costa 92, Juan Jesus 91 gibi oyuncular var satılamayanları sbc'de kullanıp satılanları da satmayı düşünüyorum. 1 Milyon da param var aklıma tek gelen Ronaldinho SBC. Figo yapacaktım zamanında vazgeçtim. Ronaldinho mu yapayım kadroya başka ne gibi takviye yapabilirim?

    Ronaldinho yapıp bitireyim dedim ama yaptıktan sonra elimde satılamaz 90 üstü 9 oyuncu (2'si 95, birkaçı 93, 1' 90), satılabilir 90 üstü 8 oyuncu var. Çoğu tots kartı. 800 bin de param var eldekilerle ronaldo falan yapsam anca işime yarar ama para yetmez herhalde. Satılamaz 9 adamı boşverip satılanları satıp eldeki parayla pazardan ucuz adam mı kovalasam. Fifa 20 çıkınca fiyatlar nasıl olur biraz daha yükselir herhalde. Şansıma Ronaldo falan düşürürüm belki 1,5 - 2 milyon civarlarına ne alırsam artık. İkon sbc yapsam sadece işe yarar Best yaparım gibi geliyor sağ kanatta da sancho çok iyi Chiesa da 91'lik gibi değil Mane'den daha çok katkı sağlamış.

    Özet olarak 90 üstü 15-20 oyuncu, 85 üstü 15-20 oyuncu ve 800 bin para var ne yapsam :)
  • Aylardır bu oyunu oynuyorum ve WL de ortalama 14 20 arası yaptım hep sadece bir kere 10 da kalmıştım. Ama u hafta 28 maçta şuan 7 galibiyet alabildim . Ve anladım ki cidden en bu oyunu adam akıllı bilmiyorum. Hep oyunda aradım sorunu elbette bende de vardı sorun ama çounluk oyunda sorun diyordum ama cidden sorun kendimizde. Defans yapamıyorum kendi adıma bunu anladım. Bu hafta oynadığım 28 maçta da hepsinde herkes aynı stil oyunu oynuyor . Hangi adamıma pas atarsam atayım Her adamımın arkasında 1 tane rakip oyuncu var pas yapamıyorum resmen ve inanılmaz koşuyor araya giriyolar . bir ben beceriksizim demek ki cidden . Bu hafta ilkkez bunu kendime dedim yani . 28 maçın hepsinde aynı stil oyun var ise demek ki sorun bende abi demek ki bir şeyler ters gdiyor yapamıyorum. adamlar yürüyerek orta sahadan topu alıp kaleme tek adamla geliyor ve müdahale yapamıyorum ceza sahanın dışında veya içinde adamların hep dağanık oluyor . bom boş her taraf defans hattım. Koşturamıyorum bir türlü oyuncularımı rakibe , araya da giremiyorum. Bu zamana kadar gerekten demek ki kendi ayarımda rakiplere karşı galibiyet almışım hep tabi bazılarını da gerekten oynayarak. adam adama savunma yapıyor tüm rakipler ve ben bunu beceremiyorum ciddi anlamda dün ve ugün kısaca bu hafta çıldırmak üzereyim. insanlar bu oyunda nasıl her rakip oyuncuya adam adama müdahale yapıyor ve defanslarında boşluk vermiyor? bunu hangi tuş ile yapıldığını anlatabilecek olan var mı gerçekten?

    her yediğim atakta ceza sahamda oyuncu baskı yapamıyorum müdahale edemiyorum araya giremiyorum. ama ben atak yaparken adamların ceza sahasında resmen duvar gibi adam birikiyor pas trafiği yapmama imkan olmuyor mecbur hep geri dönyorum.
  • ARKADASLAR FACEBOOKTAN SONRA INSTGRAM ICINDE GRUP OLUSTURDUK FACEBOOK COK KULLANMAYANLAR ICIN INSTGRAM DAHA UYGUN OLUR DIYE ISTEYENLER TAKIP EDEBILIR

    fifa2020tr instgram hesabının adı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legacy of kain

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hayda NFS'de de mi momentum varmış bir yaşıma daha girdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerrjo1

    Oyunu son güncellemeyle bozdu adamlar. Points alıp almamakla alakası yok.

    20 şutum var. 15i direkte patladı 4ü kaleciden döndü 1i gol oldu. Rakibin 2 atağı var 1i gol oldu.

    İstisnasız çoğu maçım böyle geçmeye başladı. Uzatmalarda yenilen atılan gollere falan hiç girmiyorum.

    Çıldırdım desem yeridir. Oyunu silmeye az kalmıştı.

    Bu bildiğin oyundan bıktırıp insanlara fifa 20 aldırmak amacı taşıyor.
    Planlı eskitme yoksa çoğu kişi Fifa 20 almaz almıyor zaten bilerek eldekini güncelleme ile bozuyorlar kapitalist düşünce mantığı apple ile aynı önceki seriyi bozki yeniye yönelt müşteriyi.
  • Aralık Ocak gibi FUT'u bırakmıştım. Geçen hafta geri döneyim dedim. Lig SBC'lerini yapıyordum ucuz diye. Saçma sapan bir paketten çıkana bak

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    Normalde asla bişey çıkmaz 100k lık paketten bile. Oyun bitiyor ya zaten ver Küçük Altın Paketinden Ronaldoyu
  • Bu arada Fifa 20'yi Ocak ayı gibi alacağım için bir soru sormak istiyorum.

    Fifa 20 çıktıktan sonra 19'daki üst seviye oyuncuların fiyatları ne olur? Icon'lar TOTS TOTY'lar falan artar mı azalır mı fiyatlar? Malum Ocağa kadar 19 oynayacağım.
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Defans stili. Surekli baski yap

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam paketler arasında kalmış
  • Yeniden bi etkinlik falan gelir diye tutuyorum paketlerimi. 60 paket kuzu kuzu bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun en temel sorunu bağlantı sorunu. İnternet hızınız ne kadar? Ben cumartesi 16-2 ile bıraktım mesela pazar devam ettim sadece 3 galibiyet daha alabildim. Hani zor rakipler geldide ondan kaybetmedim. Net bir şekilde oyuncular hareket edemiyor. Skill yapamıyorsunuz mesela. Oyuncuların komutlara tepki süresi gecikince her an topu kaybedecek gibi hissediyorsunuz ve buda sürekli hata yapmanıza neden oluyor. Tek pas yaparak ve kanatlara açarak üç galibiyet daha alabildim oda şans yanımdaydı. Ayrıca savunmada yapamıyorsunuz. Kendi oyuncunuzu rakibe doğru koştururken rakip oyuncusunu sağa sola çevirdiği an defans oyuncunuz ekarte oluyor. Skill yapmasına bile gerek kalmıyor. Bu sadece bağlantının kötü olduğu anlarda oluyor. Eğer internet hızıyla alakalı problem yaşamıyorsanız savunma yaparken kendi yarı alanınızdaysanız orta saha oyuncularınızla göbeği kapatarak ortadan hücum etmesini engelleyip kanada oynamasına zorlayın rakibi. Onun yarı alanında ise pas atabileceği yerleri kapatmaya çalışınki rahat oyun kuramasın. Rakip sizin yarı alanınıza rahat geçerse gol yeme olasılığınız artar. Rakip ceza yayınıza yakın bir yerde ise ceza sahası çizgisi dışına orta saha oyuncularınızı koşturup göbeği kapatın. Hücumda ise skill fark yaratır. Onun dışında iyi savunma fark yaratır. Çünkü top kapıp hızlı hücuma çıkma oyunun temel prensibi. Rakip kapandıktan sonra skill yapamıyorsanız işiniz çok zorlaşır. Çünkü kaptırdığınız her top tehlike yaratır. Sizin savunmanızın çok dağınık olması hücuma çıkarken kaptırdığınız toplarla alakalı. Bu tür durumlarda pas yollarını kapatarak zaman kazanmaya çalışın. Savunmanız yerleşirse sıkıntı olmaz. Ha bide sadece alan kapatmaya odaklanma. pas yolunu kapadıktan sonra rakibe yaklaşarak sert müdahaleler yapman lazım. Bunu yaparsan rakip rahat oynayamaz ve sürekli pas hatası yapar. Bu arada iki hafta önce ingilterede sürekli elit yaptığını söyleyen bir arkadaşımla evde iki maç yaptık ikisinide farklı yendim. Ben ise hiç elit yapamadım. Max 9 gb hızla oynuyorum. Bağlantı kötü olursa savunmayı asla doğru yapamazsınız. Bence elit yapan bir arkadaş bulup kendini onunla bir test et. Sonra oyunu iyi oynayıp oynamadığına karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    fiyatlar artar. hatta bir çok oyuncuyu markette bulamazsınız..
  • Bu EA Access 'i oyunu satınaldığımız hesabamı yüklemek lazım yoksa oyunu oynayacağımız hesaba mı? Oyuna erken erişim için sanırım oyunu satınaldığımız hesapta olması gerekiyor.
  • Bir oyunun daha sonunu geldik. Zamanında, "herif hava atmaya gelmiş" gibi bir algı olmasın diye paylaşmamıştım. Oyun benim için TOTS öncesi ve TOTS sonrası diye ikiye ayrılıyor; TOTS dönemi ile birlikte inanılmaz bir şans yakalamıştım. Önce PL döneminde satılabilir TOTS Agüero geldi ve daha sonra İtalya ligi döneminde hızlı geç dediğim paketten satılabilir TOTS Cristiano Ronaldo geldi. Gerçi bunu paylaşamazdım çünkü 10 dakika öylece ekrana bakmıştım ve sadece 1 tane görüntü almayı akıl edebilmiştim Tek pişmanlığım Ronaldo ile sadece 1 maç oynayıp, hemen satmaktı. Ama onun parasıyla gariban kadromu geliştirmiştim. Bilmiyorum şu an kaça gidiyor ama o dönem markette çok az vardı. Önceki yılları da sayarsam binlerce paket sonra ilk kez CR7 denk geldi. Darısı Fifa 20'ye. Bol şans.
  • rodionroman R kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınız için çok teşekkürler. Aslında üstteki yazıda full kendimi suçladım . ama dediklerinizi de düşününce 30 maçın hepsinde bağlantı problemi yaşadım bu hafta çok dondu oyun ve goller yedim bazılarında. Ve en önemlisi de pas yaparken topu bir oyuncuma attığımda pas tuluna basıyorum ama o oyuncu tepki verene kadar rakip zaten topu alıyor . Düşününce bağlantıyla da alakalı tabi bende d eçok sorun var defans olarak. Ama cidden sizin deidkşerinizi düşününce her maç attığım paslar hep 1 sn sonra falan tepki veriyor hemen hemen her maç oyunun tamamı böyle. topu oyuncuma attığımda ben dönene kadar veya diğer adama pas atana kadar bir anda arkamda önümde oyuncular birikiyor ve zaten topu alıyorlar .
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Sabahtan akşama kadar sadece fifa oynayanlar var bu oyunculara karşı kazanmak kolay değil daha az sinir olmak için wl yerine sadece rivals oynayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 48744875487648774878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.