Şimdi Ara

PS4 1TB Slim / Tek Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba dostlar. Ürünün kutusu, faturası her şeyi duruyor. Ürünü 2017 ocak sonu almıştım. Sanırım 28'i falandı. Faturası vs. her şeyi duruyor. Ürünü sadece tek kişi kullandım ve klasik olacak ama bu geçen süre zarfında çok fazla kullandığım söylenemez.Witcher 3 'ü bile bitirmem 6 ay gibi bir zaman almıştı. Üzerinde bir tane nokta şeklinde bile çizik yok gerçekten çok temiz kullandım. Zaten fotoğraflardan da görebilirsiniz.

    İlk yıl gayet iyi bir şekilde kullandım. 2. yıl da god of war çıktığında oynadım. Az önce kutusundan çıkarıp en son ne zaman oyun oynamışım diye baktım son aktivite 04.10.2018 tarihinde need for speed payback oynamışım. Bu tarihten sonra ürünü hiçbir şekilde kullanmadım. Derslerim yoğunlaştığı için kaldırmak zorunda kaldım. Daha sonraki sene de yani 2019/2020 döneminde 1 yıllığına erasmusa gittiğim için yine aynı şekilde ürün kutusunda yattı. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi ürünün üzerinde bir tane çizik dahi yok. Sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Ürün için istediğim fiyat 2200TL. Lütfen indirim, takas vs. sormayın.

    Ürün: PS4
    Sürüm: 7.51
    Hafıza: 1TB
    Kol: Tek Kol
    Fiyat: 2200 TL
    Garanti: Yok
    Şehir: İstanbul

    Ürünü istanbul içi elden teslim edebilirim veya kargo ile istenilen yere gönderebilirim. Kargo ile göndereceksem parayı elime almadan göndermeyi tercih etmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam geçmiş dönemlerde burada dolandırılma vakaları meydana gelmişti.



    Ürünün yanında uncharted 4 thief's end oyununu blu-ray olarak veriyorum.






    PS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek KolPS4 1TB Slim / Tek Kol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackTh3Ripp3r -- 29 Ekim 2020; 2:56:54 >







  • Fiyatı güncellenmiştir, belirtmeyi unutmuşum.
  • İlanı tekrar güncelledim. Psn hesabımı da yanında vermeye karar verdim.
  • Fiyatı son kez güncelledim.
  • Fiyat takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlanı tekrar güncelledim. Hesabın yanında eğer istenirse ps plus ortağımla devam edilebilir. Şartını yukarıda belirttim. Oyun listesini de görsel olarak gönderdim. O oyunların hepsine ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
  • İlan güncellendi ve fiyat düşürüldü.
  • takip
  • 7.51 yazılım 2020 Haziran gibi çıkmıştı.Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Almayı düşünüyoruz fakat 7.51 yazılım arkadaşın dediği gibi 2020 haziran da çıktıysa 04.10.2018 den sonra birdaha kullanılmış demek kendiniz ile çelişmişsiniz?
  • Ürün forumdan Bleeeed isimli arkadaşa satılmıştır. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasimcan887

    Hocam Almayı düşünüyoruz fakat 7.51 yazılım arkadaşın dediği gibi 2020 haziran da çıktıysa 04.10.2018 den sonra birdaha kullanılmış demek kendiniz ile çelişmişsiniz?
    Hocam selamlar. O konuya cevap vermiştim ama sağ olsun o arkadaş mesajımı şikayet ederek adminlere sildirdi ben de tekrar açıklama yapmak istemedim. Ürünün ilanını açmadan evvel aynı gün satmayı kararlaştırdığımda yatağımın altından çıkarıp çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için takıp açmıştım. Açtığımda ben kontrol ederken alttan güncellemeyi indirdiğini fark ettim ve kurulum yapılsın mı diye sorduğunda evet dedim. Böylelikle o sürüm kurulmuş oldu ama ps4 'ün üst menüsündeki seçeneklerden birine(şu an adını unuttum) girdiğinde en son ps4 'de ne yaptığını gösteriyor. Orada güncellemeden önce en son oyun oynadığım tarih vs. gözüküyordu.

    Yorum atan arkadaşa da beni yalancı durumuna düşürmeye çalıştığını ve bu yaptığının ayıp olduğunu, satın almayla ilgilenecek olan kişilerin gözünde güvenilirliğimi azaltan yorum yaptığını ve amacını sordum ve bu yukarıdaki açıklamayı yazdım ama kendisi şikayet edip yorumumu sildirdi.

    Size de ilginiz için teşekkür ederim. Bleeeed isimli arkadaşla 2 gündür görüşüyorum ve az önce kendisine ürünü sıkıntısız bir şekilde sattım. Kendisine de iyi günlerde kullanmasını dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.