Şimdi Ara

Ps3'ten soğudum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır ps3 sahibiyim ve başlarda ps3 oynamaktan çok keyif alıyordum. Fakat ilerleyen zamanlarda gerek arkadaşların etkisiyle gerekte youtube.com dan izlediğim videolar yüzünden ps3 ten soğudum. Daha önce ps3 te hiç fps oyun oynamadım ( Black Ops, Battlefield vs) Ne zaman youtube dan black ops videoları falan seyretsem, izlediğim videolardaki oyuncuların xbox üzerinden oynadıklarını görüyorum. Şimdiye kadar ps3'te fps oynayan en fazla 3 kişi görmüşümdür youtubeda.hem Xbox u ve hem de ps3 ü olan arkadaşlarıma sorduğumda xbox u tercih ediyorum çünkü kumandası fps oyunlarda ps3 ten daha rahat diyorlar. Bu yüzden Black ops alma fikrinden vazgeçtim ve yaklaşık 3 aydır ps3 ü elime almıyorum. Sizce gerçekten fps oynamak çok mu zor cidden ps3 te, xbox a göre ? :/



  • Are you Hardcore Gamer? You need PS3!
  • Ben zorlanmadan keyifle oynuyorum.
  • Bu forumdan soguturlar seni bak!

     Ps3'ten soğudum :/
  • Logitech Chillstream.

    Ellerin soğurken sen Ps3'e ısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 13 Haziran 2011; 22:20:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GencayA

    Logitech Chillstream.

    Ellerin soğurken sen Ps3'e ısın.



    Ps3 e bağlanabiliyor mu acaba ?

    Edit : Bu soruyu sormamış oluyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steifmeister -- 13 Haziran 2011; 22:24:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garnispos

    Are you Hardcore Gamer? You need PS3!


    I am a Hardcore Gamer and I have got a PS3.
  • Bir konsolun sıkıp sıkmaması online ına bağlıdır, yıl olmuş 2011 devir online devri, bir konsol arkadaş listelerini yüklerken bile yükleme yaparken, birinin online i ayrı bir dünya ayrı bir deneyim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KmKz_Lito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Garnispos

    Are you Hardcore Gamer? You need PS3!


    I am a Hardcore Gamer and I have got a PS3.

    Ok.
  • Ben 1 yıl kadar xbox kullandım ama ps3 istiyodum psn her ay para talep etmiyor diye yaklasık 2 -3 hafta önce xbox ı satıp ps3 aldım fps oyunlarını çok sevdiğimden Killzone 3 Resistans 2 aldım ilk aldıgım gün hayal kırıklıgına ugradım ama sonra alısıyor insan
  • online oyun varken sıkıntı yok I love ps-3
  • sanki bir tek blackops ve battlefield var git killzone 3 al mis gibi oyna hem de Türkçe killzone 3 oynayan xbox oyuncusu var mıymış teknik olarak mümkün değil zaten killzone 3 xboxta yok.
  • Yas 14 mü
  • Boyle konulari fake uyeler mi aciyor bilmiyorum fakat hen XBOXyler geliyor

    HOCAM BENDE 2. KONSOLDA VAR.SANA YEMIN EDERIM KI XBOX360'i kullanma surem 2 gunu gecmemistir.Slim kullaniyorum , 6 aydir var ciha iste 2 gun toplam oynamamisimdir. Hayatimin hatasiydi XBOX360. Neyse XBOX360'iunutun bence slim o kadaf cok isiniyor ki Konsolun yaninda bulunan oyunlarimin resmen kutusu yumusuyor.

    BU KADAR İSİNAN BİR KONSOL HAYATİM
    BOYUNCA GORMEDİM ...

    Eger PS3'ü 3 aydir kullanmiyorsan , XBOX'i aldigin gibi atarsin :D


    Sana tavsiyem FPS oynamayi da bilmiyorsan
    Konsollara suc atma :)
  • Dostum videolara bakarak ps3 de fps oynanmayacağınıda ilk defa senden duyuyorum. Ps3 de black ops patlaması yaşanıyor en basitinden örnek black opsu olan biri find match demeden haritaya bakarsa onlıne sayısını görecektır dünya çapında. En yoğun olduğu saatler (türkiye saatine göre aksam 9) da dünya genelinde en az 550.000 kişi onlıne oluyor (Onlıne sayısının yarısı amerikadan oynayan oyuncular) Ayrıca youtubeye whiteboy7thst yazarsan çıkan kişinin videolarını izleyebilirsin. Kendısı call of duty 4 den black opsa kadar ps3 de oynayan professionel bir oyuncudur.


    Ayrıca kolu sorun ediyorsan fps de Xbox 360 kolu ps3 e takılabiliyor bir aparatla ( bunu nereden bulacağını bilmiyorum )

     Ps3'ten soğudum :/





  • 1 haftalığına arkadaşımdan xbox'ını aldım. 1 hafta takıldım. Xbox gamepad'i hoşuma gitti ama ds3'ü arar oldum, o kadar alıştım. Sende oynamaya başlarsan, alışacaksındır. Dış mihrakların oyununa gelme, ps3'ten soğuma. Ps3 candır.
  • bas gıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slither96

    Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır ps3 sahibiyim ve başlarda ps3 oynamaktan çok keyif alıyordum. Fakat ilerleyen zamanlarda gerek arkadaşların etkisiyle gerekte youtube.com dan izlediğim videolar yüzünden ps3 ten soğudum. Daha önce ps3 te hiç fps oyun oynamadım ( Black Ops, Battlefield vs) Ne zaman youtube dan black ops videoları falan seyretsem, izlediğim videolardaki oyuncuların xbox üzerinden oynadıklarını görüyorum. Şimdiye kadar ps3'te fps oynayan en fazla 3 kişi görmüşümdür youtubeda.hem Xbox u ve hem de ps3 ü olan arkadaşlarıma sorduğumda xbox u tercih ediyorum çünkü kumandası fps oyunlarda ps3 ten daha rahat diyorlar. Bu yüzden Black ops alma fikrinden vazgeçtim ve yaklaşık 3 aydır ps3 ü elime almıyorum. Sizce gerçekten fps oynamak çok mu zor cidden ps3 te, xbox a göre ? :/

    yakalayın kaçmasın




  • Orijinalden alıntı: Assassins Creed*
    Dostum videolara bakarak ps3 de fps oynanmayacağınıda ilk defa senden duyuyorum. Ps3 de black ops patlaması yaşanıyor en basitinden örnek black opsu olan biri find match demeden haritaya bakarsa onlıne sayısını görecektır dünya çapında. En yoğun olduğu saatler (türkiye saatine göre aksam 9) da dünya genelinde en az 550.000 kişi onlıne oluyor (Onlıne sayısının yarısı amerikadan oynayan oyuncular) Ayrıca youtubeye whiteboy7thst yazarsan çıkan kişinin videolarını izleyebilirsin. Kendısı call of duty 4 den black opsa kadar ps3 de oynayan professionel bir oyuncudur.


    Ayrıca kolu sorun ediyorsan fps de Xbox 360 kolu ps3 e takılabiliyor bir aparatla ( bunu nereden bulacağını bilmiyorum )

     Ps3'ten soğudum :/




    Evet GUN1T123 var birde ama cogu xboxta oynuyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.