Şimdi Ara

PS3 de goruntu problemleri,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS3 den TV ye baglantim HDMI, televizyonum Pioneer Kuro Plazma, PS3 u actigimda HDMI dan goruntu alamiyorum, reset yapiyorum, hdmi uzerinden 486i grountu geliyor, daha sonra hdmi tanimlaniyor ve 1080p goruntu geliyor. Ancak kapattikdan sonra tekrar actigimda yine goruntu gelmiyor, reset yapip tekrar ayni islemleri yapmam gerekiyor. Daha once buoyle bir sorun yoktu. Birde acip, ayarlari yapdiktaan bir zaman sonra ekran karmasiklasip PS3 donma yapiyor.
    Boyle bir sorun yasamis arkadaslar varmi acaba? Problem ne olabilir, PS3 uctu gibi geliyor bana. KAblo sorunu olabilirmi?



  • Ps3 hdmı çıkışı ile ilgili bir problem olabilir.
  • PS3 unun baska bir tv de dene. Ayni seyi ondada yapiyorsa ilk kabloyu degistir, tekrar ayni seyi yapiyorsa ps3 u degistir, yada garantiye ver.
  • quote:


    Birde acip, ayarlari yapdiktaan bir zaman sonra ekran karmasiklasip PS3 donma yapiyor.


    Bu bana sanki GPU kaynaklı bir sorun gibi geldi. En iyisi başka bir TV de daha denemen.
  • Yalniz, hdmi dan baska bir cihaz (DVD) baglayinca sorunsuz calisiyor. PS3 de acarken takilma oluyor. Sistem recovery deneyecegim. Deneyebilecegim baska tv yok. RGB baglanti ile deneyebilirim ancak.
  • Benimde şöyle bir sorunum var anlayan arkadaş var mıdır acaba bazı oyunlarda

    resitance fall of man
    fear 2 orgin
    wanted

    gibi 720p yazıyor ve bende sadece 1080p görüntü ayarı acık oldugundan acmıyor . sonra 1080i de deniyorum sonuc aynı 720p de aktif edince

    görüntü ekran da kayıyor kesinlikle oturmuyor bu seferde

    işin ilginc yanı ise resistance 2 killzone 2 de de sadece 720p yazmasına ragmen kutunun arkasında onlar 1080p de problem yaratmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ?
  • Arkadaslar, anakart da problem varmis, oyle dedi servideki arkadas, yalniz Amerikan alimi oldugu icin yapamiyorlar:(
  • Yetkili Servisin tandigi bir yere goturdum, 1 hafta kaldi, yapamadilar. Ankart da problem varmis, isitildi, ramler sokulup takildi. Ancak sonuc alamadik, arkadaslar. Yeni bir tane almayi dusunuyorum, Ankaradayim, acaana en ucuz nereden alabiliriz. Bilginiz varmi acaba.
  • ne kadar kredin var yani ne kadar verebilirsin ona göre..Arastıralım sana
  • Ooo geçmiş olsun dostum ya.Bende çarşamba günü Vatan'dan PS3 ' ümü alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zia06

    PS3 den TV ye baglantim HDMI, televizyonum Pioneer Kuro Plazma, PS3 u actigimda HDMI dan goruntu alamiyorum, reset yapiyorum, hdmi uzerinden 486i grountu geliyor, daha sonra hdmi tanimlaniyor ve 1080p goruntu geliyor. Ancak kapattikdan sonra tekrar actigimda yine goruntu gelmiyor, reset yapip tekrar ayni islemleri yapmam gerekiyor. Daha once buoyle bir sorun yoktu. Birde acip, ayarlari yapdiktaan bir zaman sonra ekran karmasiklasip PS3 donma yapiyor.
    Boyle bir sorun yasamis arkadaslar varmi acaba? Problem ne olabilir, PS3 uctu gibi geliyor bana. KAblo sorunu olabilirmi?

    Ps3 mün içindeki tozları aldıktan sonra aynı sorun bendede oluştu, makina açılıyor ama görüntü yok oyunu içine koyuyorum cd çıkartma tuşuna basıyorum kapatma tuşuna basıyorum gayet güzel çalışıyor ama görüntü yok
    Sonuç: Fıstık gibi bir slime yol açıldı ve aslanlar gibide oyun oynuyorum banamısın demiyor eski makinayı ise dondurdurdum ilerde herhalde tedavisi bulunur




  • zia06 Pioneer Kuro Playstation3 e fazla gelmiş anladığım kadarı ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.