Şimdi Ara

PS3 BÖLÜMÜNDE SON GÜNLERDE OLANLARIN PERDE ARKASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Playstation
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mehmet Ali, ''Olayların perde arkası'' diyerek aslında durumu çok güzel özetleyen bir başlık atmış... Olayların perde arkasında kesinlikle bir topluluk ve bu topluluğu dolduran, zehirleyen belli başlı şahıslar var. Kimin ne yaptığını anlamamak için bayağı bir saf olmak lazım. PS bölümünde huzursuzluk çıkaran insanların imzalarına dikkat edin, bu doldurmaların hangi topluluk tarafından, hangi ortamda yapıldığını çok rahat göreceksiniz. Yüzlerine vurunca, hemen inkar edip karşısındaki insanı suçlama çabaları boy gösteriyor tabii. Ama işin perde arkasına bakınca huzursuzluk çıkaran bu insanların aynı toplulukta yer alması hasbelkader mümkün değil!!

    Aslında bu konu hakkında uzun uzun yazmaya gerek yok, herkes kimin ne olduğunun farkına varmaya başladı, yakında ses yükseldikçe gerekenlerin yapılacağına inanıyorum. Lâkin mod arkadaşlar yaptığımız şikayetleri değerlendirip, gerekeni yapıyorlar.

    Bizim bir şeyler yapmamız gerekiyorsa eğer; forumun yüksek mertebeli insanlarına ulaşıp bu zatlar hakkında işlemleri başlattırmamız lazım. Gerekli takip ve değerlendirmeden sonra kesin çözüm olan ''Bölüm yasağı'' mutlaka gelecektir, tabii bu iş bayağı bir sabır ve zahmet gerektiriyor.

    Bakın bakalım yasak geldikten sonra PS bölümünde başka huzursuzluklar çıkıyor mu, yoksa insanların aradığı huzurlu ortam, sağlıklı tartışmalar geri mi dönüyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 18 Şubat 2011; 15:11:14 >




  • http://oyun.donanimhaber.com/Sony_arkanizdan_neler_ceviriyor?/m_46865129/tm.htm#msglink_46865129

    linkte bulunan, alıntı yapılmış ve içine yorum bile eklenmemiş konuya;

    quote:

    Bu arada niçin bu tip haberleri 360 kullanıcısı olan kişiler veriyor veya buna benzer yorumlar yapılıyor anlamak mümkün değil. Maksat karalama kampanyasına mı devam etmek, bakınız imza, entry uyumluluğu... Yönetim acaba bu tip girişimleri ne zaman değerlendirmeye alacak merak ediyorum...

    gibi bir yorum yaptıktan sonra kimse yönetimden yardım beklemesin. Açık ve net söylüyorum arkadaşlar. Millete laf anlatmadan önce kendinize bakın.

    Yukarıdaki kısımdan önce şu şekilde cevap verilmiş;

    quote:

    Kredi kartı bilgileri siz istediğiniz sürece server'larda tutulur, remove deyince bu bilgiler silinir. Zaten kullanıcı sözleşmesinde bu durum açıkça bildirilmiş. Log'lar tutulmuyor diye kaç yıldır bize itiraz edenler sonunda dediğimize geldi. Sony veya başka bir firma herkes bu bilgileri tutuyor. Kimse akkaşık değil. Kullanıcı sözleşmesinde bunların hepsi belirtilmiş, isteyen sözleşmeyi onaylamaz, oynamaz. Tamamı ile yasal bir durum...

    Bu mesajı yazmak size yetmedi mi? İlk bölümü neden yazma gereği duyuyursunuz? Size göre ps bölümüne xbox sahibi veya savunucusu arkadaşlar konu açamazlar mı? Kişiye göre yorum yapmayı bırakıp içeriğe göre yorum yapmaya başladığınız anda işlerin herkesin istediği gibi değiştiğini görürsünüz. Foruma haber niteliği taşıyan bilgiler girildiğinde bunu haber olarak alıp tüketirsiniz, yorumunuzu yaparsınız, bilgilerinizi sunarsınız. Konuyu takip edenlerde aynı şekilde yazar tartışılır, geçilir.

    Tekrar ediyorum kişiye değil içeriğe bakın. Bu tartışmalarınızdan bölüm müdavimleri eminim bıkmıştır. Bende bıktım. En nihayetinde istemeye istemeye bölüm kısıtlaması uygulamasına geçip gayet güzel her iki tarafında içine dahil edildiği kısıtlamalar vereceğiz ondan sonra artık mutlu olursunuz.

    Her zaman yaptığınız gibi 40 yaşmış, 5 yaşmış, akıl yaşıymış, yalanmış lütfen geçin bunları. Önce forumu düzgün şekilde kullanın, olmadı mı, şikayet edin biz greğini yapalım.

    Konuyu kilitliyorum, çünkü varacağımız nokta yok. Cevap hakkı kullanmak isteyen özel mesaj atabilir. Her zaman yanıtlarım. Cevap hakkım elimden alındı diye düşünmeyin, bu konu üzerinde aynı paralelde zaman kaymetmeye gerek yok.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.