Şimdi Ara

PS3 ALACAĞIM AMA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben bu aralar ps4 ün çıkmasıyla ps3 lerin bira zdaha olsun ucuzladığını gördüm ve ps3 almaya karar verdim(yaklaşık 650 tl civarı). PS3 super slim almak istiyorum ama bi aralar sanırım bunlar kırılamıyomuş diye duydum ama sanırım şuan kırılabiliyor oyuzden onların kırılıp kırılamadığı hakkında bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim. Pek ps3 lerin versiyonlarından felan anlamıyorum ama ps3 super slim alıp kırdırmak istiyorum, lütfen bu konu altında ''kırdırma git orjinal oyun al'' vs yazmayın, şimdilik kırdırıp eğer online oynamak istersem 1-2 seneye tekrar orjinal haline getirip orjinal oyun zaten alacağım. Sorum şu ps3 super slim alıp gidip kırdırabilirmiyim biyerde? (Ankara'da yaşıyorum ps3 ü almam ve kırdırmam için yer/mağaza belirtirsenizde sevinirim)



  • Ve birde ps3 super slim için kırılabilen modelleri/versiyonlarını yazarsanız güzel olur, bende ona göre gidip alırım
  • xylmn X kullanıcısına yanıt
    kırdırırsan orjinal olmuyor tekrar + illegal muhabbet yasak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xylmn

    Merhaba, ben bu aralar ps4 ün çıkmasıyla ps3 lerin bira zdaha olsun ucuzladığını gördüm ve ps3 almaya karar verdim(yaklaşık 650 tl civarı). PS3 super slim almak istiyorum ama bi aralar sanırım bunlar kırılamıyomuş diye duydum ama sanırım şuan kırılabiliyor oyuzden onların kırılıp kırılamadığı hakkında bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim. Pek ps3 lerin versiyonlarından felan anlamıyorum ama ps3 super slim alıp kırdırmak istiyorum, lütfen bu konu altında ''kırdırma git orjinal oyun al'' vs yazmayın, şimdilik kırdırıp eğer online oynamak istersem 1-2 seneye tekrar orjinal haline getirip orjinal oyun zaten alacağım. Sorum şu ps3 super slim alıp gidip kırdırabilirmiyim biyerde? (Ankara'da yaşıyorum ps3 ü almam ve kırdırmam için yer/mağaza belirtirsenizde sevinirim)

    http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm

    1-) Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek ve bu tür konularda PM yolu ile dahi olsa yardım edilmesi yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin yorumları veya konuları haber verilmeden silinecek ve üye hakkında gerekli cezai yaptırım başlatılacaktır.

    2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.

    ''kırdırma git orjinal oyun al''




  • Ya arkadaşım bilmiyomusun dh orjinalci bu konuyu kırdırıkçı forumlara açmalıydın(bkz.ZorrentOyun ) Ama orjinal almak istersen yardımcı oluruz
  • Yani bu siteden bu konu hakkında bilgi alamayacakmıyım ben simdi? ve kırdırdıktan sonra tekrar orjinal haline döndüren sınıf arkadasım var yani o kısımda haksızsın dodoruh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.