Şimdi Ara

PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye)
    PS3'ün herhangi bir sorunu veya arızası yoktur. Orijinal, hiç kırılmamış 60 GB'lık PAL versiyondur. Ayrıca geçen sene Vatan Computer'dan alınmış olan Western Digital'in 1 TB HDD si de içerisinde bulunmaktadır. HDD içerisinde;

    * Call of Duty 4 (Kutulu)
    * Call of Duty 5 (Kutulu)
    * PES 2009 (Kutulu)
    * GTA V (Online olarak aldım HDD'ye yüklü)
    * Battlefield 4 (Online olarak aldım HDD'ye yüklü)
    * Prince of Persia (Online olarak aldım HDD'ye yüklü)

    Ayrıca PSN PLUS ımıda yanında veriyorum. PSN Plus'da onlarca oyun (Infamous, BF 3 vs vs.. onlarca psn oyunu var.) Yanlız psn şifresini tam hatırlamıyorum. Otomatik olarak şifre kayıtlı ps3 de direk oturum açılıyor. HDMI kablosuda vermekteyim.
    Ayrıca yanında 1 tane sixaxis kol, 1 tane orjinal dualshock 3, 1 tane sahte olduğunu düşündüğüm dualshock 3 kol vermekteyim. Sixaxis kolun sol analoğundaki silikonda yırtık var fakat düzgün çalışmaktadır.

    Forumda oldukça eski üyelerdenim. Güven açısından sadece elden satış yapıyorum. Wow bölümünden tanıyanlar olacaktır. Satış sebebim komiserlik sınavını kazandığım için gözlerimi çizdirmem gerekli. Bunun için acil göz ameliyatı olmalıyım. Zaten bilgisayar aldıktan sonra adam gibi ps3 oynamadım. Telefon, email hatta satın almak isteyen evime de gelebilir. Aklıma gelen bir şey olursa eklerim. Sizde çekinmeden sorabilirsiniz.

    FİYAT: 480 TL


     PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye) PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye) PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye) PS3 + 3 KOL + 1 TB HDD + OYUNLAR (Elden Teslim, Eski Üye)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Fiyatı 450 liraya düşürdüm arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.