Şimdi Ara

PS3 3. kez aynı arıza.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gold'dan aldığım Ps3 ilk günden itibaren sorunluydu,3 kere servise verdim ikisinde alete işlem yapıldı(birinde black optic değişmiş diğerinde hdd değişmiş dendi diğerinde ise sorun yok dendi oysa ki alet bozuktu halen). Geçtiğimiz pazar ürünü tekrar verdim golda ve 3.kez aynı arızadan geliyor,bedel iadesi talep ediyorum diye yazdırttım çalışan arkadaşa ( toplamda 4. kez gidiyor aslında ama 2 kere arıza kabul edildi). Bana muhtemelen önümüzdeki hafta dönecekler,üründe hata yok derlerse ne yapabilirim,bu konu hakkında bilginiz var mı,bu ürün paralel ithalat garantili yani sony garantili değil bu arada.



  • tuketici haklarina basvurabilirsin , ama cihazi garantiden her aldiginda , hasar tespit raporu veriyorlar , o rapordan 3 tane oldumu elinde, hemen tuketici haklarina git 3 ay icinde fatura bedelini alirsin
  • Gold'dan alman hata
  • Keşke Gold'dan almasaymışınız ama geçmiş artık.

    Arkadaşların dediği gibi Tüketici Haklarına başvurursan sonuç alabilirsiniz ama sakın geç kalmayın olumsuz yanıtı alır almaz başvurun,şikayet edin.
  • Her zaman söylemişimdir Gold'dan alışveriş yapılmaması gerektiğini. Yukarıda söylenenleri uygulayın ama büyük ihtimalle işi yokuşa süreceklerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Her zaman söylemişimdir Gold'dan alışveriş yapılmaması gerektiğini. Yukarıda söylenenleri uygulayın ama büyük ihtimalle işi yokuşa süreceklerdir.

    +1

    kolay gelsin hocam umarım en kısa surede halledersın
  • Sony garantisi olmaması hata sorunlu makine sonuna kadar sorunlu kalır.Sony garantili olsaydı yeni PS3 verirlerdi.
  • Fatura bedeline göre kaymakamlık içerisinde bulunan tüketici hakem heyeti veya adliyede bulunan tüketici mahkemesine başvurman gerekiyor. Bunun için bir yıl içerisinde aynı arızayı uçten fazla vermiş olması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotlaw

    Fatura bedeline göre kaymakamlık içerisinde bulunan tüketici hakem heyeti veya adliyede bulunan tüketici mahkemesine başvurman gerekiyor. Bunun için bir yıl içerisinde aynı arızayı uçten fazla vermiş olması gerekiyor.


    +1
  • Sıkıntılı bir firma GOLD
  • Herşeyi kendi mağazasından alıcaksınız.Bende PS3 almadan önce spot yerlerden almayı düşünüyordum,iyiki almamışım gittik SONY center'dan aldık.Ayrıca GOLD pek güvenilir bir firma değil herhalde serviste.
  • Şikayetvar.com'u kulllanabilirsin çok etkili bir site.
  • Arkadaşlar ürünün iadesi kabul edildi,bugün iade işlemi için gittim verdim aletin bende olan aparatlarını hiç sorun çıkarmadılar derken bir baktım ki hediye çeki veriyorlarmış meğer! İtiraz ettim şefleri geldi Barış Ö. isimli ve para iadesi yapamayacağını söyledi,ben de öyle bir hakkının olmadığını söyleyince, bana " git 20 gün sonra şikayet et hakem heyetine " anca öyle verebilirim dedi.Ben servis fişini verin, onun üzerinden yasal hakkıma başvuracağım dediğimde ise fişi veremeyeceğini hatta elinde olmadığını söyledi,nasıl elinde yok orası da ayrı bir konu çünkü gelin iade işlemi için diye mesaj atıldı bana.Herneyse uzun süren tartışma sonucu bendeki ürün ntsj olduğunu söyledim ve aşağıdan bir tane PAL makine bana verilmesini söyleyince ortada bir fark var dendi (50 tl ) Onu vermem,verirsin derken yoğun tartışma sonucu farkı vermeden yeni ürünü aldım yalnız bu ürün pal çıktı gerçekten ama yine SONY garantili değilmiş eve gelince farkettim.Bu olay hakkında yorum yapmayacağım aynen olan biteni aktardım,yorumu da sizler yapın.




  • Arkadaşım önce geçmiş olsun pal olması senin açından bir sorun teşkil etmez.

    Yeni makineyi almışsın umarım bir daha sorun yaşamazsın.

    Son olarak paralel ithalatla mal satan firmalardan uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum (Gold,Bimeks.Mediamarkt.v.b) daha niceleri var ve hepsi acı tecrübelerle sabit tahtakaledeki spot satanlar bile bunlardan daha dürüst...
  • geçmiş olsun kardeş inşallah yeni makinede sorun yaşamazsın bu gold neymişte bizim haberimiz yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.