Şimdi Ara

PS VİTA hiçbir yerde bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda bir gamer pc'im ve ps4 pro'm var. Fakat mobil bir cihazdan oyun oynamanın kolaylığı ve kompaktlığı beni cezbediyor. Daha önceden psp 3000 kullandım ve çok memnun kaldım. Özellikle emülatör (sega, nes, psx) olayı harikaydı. Şimdi ise bir ps vita alayım dedim, kaç tane ps mağazası ve dükkanı gezdim bulamadm. Hatta internette bile çok az yerde var. Hepsiburada ve trendyol gibi yerlerde ya yok ya da çok astronomik rakamlara istemediğim versiyonlarda var. Sahibinden ve GittiGidiyor gibi sitelerde var fakat güven vermiyor.

    Demem o ki, telefon mobil oyunlarından pek haz etmeyen ben (dokunmatik kontrolü sevmiyorum) ne yapmalıyım ? Uncharted, Tomb Raider, Killzone, MK9 gibi kallavi oyunları bi kenara atıp dandik apk oyunlara mahkum mu kalmak zorundaym ?

    Bana bir akıl verin nereden temin edebilirim ps vita? En güvenli yer neresidir? PS Vita alırken neye dikkat edilir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben sahibinden den ikinci el almıştım. Hala da oynarım arasıra ama malesef adam akıllı 10-15 oyun var, onlar bitince de bi kenarda yatıyor öyle cihaz. Killzone , Uncharted , Persona 4 , little big planet, God of War 1 -2 , Unit 13 ve Sly cooper ,Mgs collection falan var adam gibi oyun olarak, gerisi japon rpg leriyle dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook gruplarında baya görüyorum. Bakmanı öneririm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.