Şimdi Ara

PS 4 almak mantıklı mı ? (doğum günü hediyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşime almayı düşünüyorum doğum günü hediyesi olarak. Sizce ps4 almak mantıklı mı yoksa artık bunun modası geçti hiç bulaşma mı dersiniz ?

    diğer sorum da şu; internette fiyat araştırması yaptım biraz. İthalatçı garantili veya teşhir ürünü olanlar genelde daha ucuz. Bu toplara gireyim mi risk alarak, yoksa Teknosa gibi mağazalardan mı almak gerekir ? Ya da temiz ikinci el mi bulmalıyım? Kısacası siz olsanız nereden alırdınız ?

    Teşekkürler!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ps5 hic bir yerde yok stok acilsada bir elin parmagini gecmeyen stok geliyor aninda tükeniyor bence alinir keza 3,4 senede özel oyunlar dahil bir cok oyun gelecek, ps5 in stoğu olsa ps5 derim ama bu zamanda ps4 mantikli tercih olur ikinci el alin temiz ve garantili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özelden de cevap vermiştim ama burdan da yazayım, oyun oynamayı seven biriyse mantıklı olabilir ama bana nakit gerekli olduğundan hem de oyunla zamanımı harcamayı çok sevmediğimden dolayı satmak istiyorum,


    ps4 ps5 gibi ürünler bence sıfır alınmamalı, çünkü sağlam çalışan sorunsuz ikinci eller var, hiç gerek yok sıfır almaya.

    ama telefon yada laptop olsa sıfır alınmalı derim, çünkü bataryası vs bitiyor birkaç yıl sonra.


    ama ps4 zaten kablo ile çalışıyor, batarya vs gibi bir durum yok

  • hereiam kullanıcısına yanıt

    Ne alakası batarya ile. Gayet tabi batarya değişimi yetkili servislerde yapılıyor. Elindeki ürünü satmak icin bomboş bir temellendirme yapmışsın. Ps kablo ile çalışıyor demiş bir de :)) Allah akıl fikir versin


    Ps4 elbette ikinci el alınır. Telefon da gerekirse ikinci el alınır. Burada önmeli olan alınan ürünün durumdur. Konu dahilinde sorulan “siz olsanız nereden alırsınız?” sorusunun cevabı da burada. Bilinçsiz kişilerden uzak durmak da yararlı olacaktır.


    Edit : Teşhir ürünü kesinlikle alma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 21 Haziran 2021; 15:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 almak ps5 almak kadar mantıklıdır dostum eğer hiçbir exc oyunu oynamadıysan tabi.


    Oynanacak o kadar kaliteli excler var ki sadece onları oynasan 1 seneden fazla götürür.Kaldı ki daha exc oyunlarr gelmeye devam edecek, gow ragnarok ve horizon 2


    PS5 alsan ekstra ne oynayacaksın ki, demon souls ve ratchet clanck doğru düzgün.PS5 daha oturmadı, ha fps önemliyse ps4 e para vermek gereksiz olur.Ayrıca ps4 modelleri kırılmaya başladı, bedava oyun imkanı da gelecek.


    Ben migrostan 2018 yılında ithalatçı garantili ps4 slim almıstım 1000 tl ye , su ana kadar hiçbir arıza vermedi aktif olarak kullanıyorum bu arada 2000 e yakın kupam var.Biraz şans işi, arıza verirse sony garantisi her zaman iyidir.


    İkinci el cihaz da hediye edilmez bence hocam hadi kendin kullansan neyse de bilemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 21 Haziran 2021; 20:42:19 >
  • Yeni god of war , gran turismo bile PS4'e gelecek. Online odalar dolu dolu. Tabiki alınır ama gidip 4500 gibi bir rakama alınmaz.

  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

    Haklısın, düşünmeden yorum yapmışım,

    sonuçta her elektronik üründe batarya olur,

    ürünü satmak için değil, sadece düşünmeden yorum yaptığım için hatalı açıklamışım. Pardon

  • hereiam kullanıcısına yanıt

    Estagfurullah, ben de yanlış yorumlamışım sizi. İyi günler dilerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı yok hocam:) iyi günler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

    Ps5 hic bir yerde yok stok acilsada bir elin parmagini gecmeyen stok geliyor aninda tükeniyor bence alinir keza 3,4 senede özel oyunlar dahil bir cok oyun gelecek, ps5 in stoğu olsa ps5 derim ama bu zamanda ps4 mantikli tercih olur ikinci el alin temiz ve garantili
    Ya nasıl yok bol keseden sallamayın geçen toriumdaki mediamarktaydim paşa paşa yatiyolardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugüne kadar ps2, xbox360 ve ps4 pro kullandım. hep ikinci el kullandım. bir sıkıntı yaşamadım. sadece ps4 pro çok sesli çalışıyordu. macun yenilettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

    Ya nasıl yok bol keseden sallamayın geçen toriumdaki mediamarktaydim paşa paşa yatiyolardı

    Alıntıları Göster

    Hazır konusu gelmişken söyleyeyim, insanlar mağazalara gitseler görecekler ve neredeyse çoğu teknoloji mağazasında tek tük bile olsa var. Biraz araştırmayla şehrinizde bulabilirsiniz.


    Ben ilk zamanlar telaş yaptım, bulamam diye yurt dışından aldırdım. Sonra kardeşime de almak istedim, millet stok yok, hiç bir yerde yok dediği dönem Bursa mediamarkt uğradığımda sordum 4 tane vardı. Kaldı ki ben sırf konsol için gitmemiştim.


    Konuya gelecek olursak, ps4pro şuan gayet alınabilir bir konsol ve içerik olarak çok çok dolu, ps5 illa alınır diyeceğimiz dönemler daha gelmedi, en az 1 2 senesi var.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    Yeni god of war , gran turismo bile PS4'e gelecek. Online odalar dolu dolu. Tabiki alınır ama gidip 4500 gibi bir rakama alınmaz.

    silent hill de gelicek mi video gördümde resident evilde vardı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.