Şimdi Ara

Proxy sorunu olduğunu düşünüyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 hafta önce Avea Jet modem aldım, bir hafta kadar normal kullandım ancak bir haftadır google chrome hiçbir siteye bağlanmıyor, Hata 102 ... ile başlayan bir hata veriyor, proxy ayarlarınızı girin diyor, antivirüs programımda internete bağlanamıyor, güncelleme yapamıyor, proxy ayarlarını girmemi istiyor. Ancak ben proxy ayarları ile ilgili bir değişiklik yapmadım. İnternet Eksplorer normal olarak internete giriyor, ayarlar kısmında herhangi bir proxy ayarı da bulunmuyor.
    Google yardım sayfasından Hata 102 ile ilgili yönergeleri uyguladım, düzelmedi. Sistem geri yükleme yaptım yine düzelmedi.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Paylaş:



  • Bir fikri olan arkadaşımız var mı?
  • Çözüm bulamadım.?
  • servis verenlerin opsiyonel olarak sundugu yeni internet filtre hizmeti nedeniyle alt yapida bazi degisiklikler yapildi biliyorsunuz. bu kapsamda yapilan bir degisiklikten etkileniyor olabilirsiniz. tahminim egerhttp://74.125.39.103 ye girebiliyorsaniz ve google cikiyorsa karsiniza, avea kendi dns sunuculari disinda dns sunucusu kullanimini kapatmis olabilir. statik ve elle dns sunucu girmek yerine avea nin ya da TT nin dnslerini yazip deneyin. alternatif olarak avea kolcenter'i arayip yardim isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.