Şimdi Ara

PROTON WAJA LUXURY A/T

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
18.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bi arkadaşla arabalar hakkında ayak üstü geyik yapıyorduk yeni bi Proton bayii açılmış daha önce hiç proton bayii görmemiştim işin aslı adam kesin batar dedim ben arkadaş itiraz etti arabaları görmeden neden çamur atıyorsun diye yau dedim hadi bakalım sonuç Waja Luxury A/T ye aşık oldum arkadaşlar ya duyan bilen varmı kullanan olduğunu sanmam ama ben piyasada eski bikaç proton dışında araba görmedim araba manyak ya daha arabayıda yeni aldık adam benim arabayı bir ay önce aldığım fiyattan peşinata saydı ve kredi hesaplattım valla uykum kaçar artık benim araba tam benlik yarında eşimle bi bakalım oda merak etti yau bilgisi olan varsa lütfen yorumlarınızı yazın ben iyiden iyiye niyeti bozdum tamam servis sorundur ama 31,500 YTL'ye o arabayı ancak rüyalarda görürüz sizlerede tavsiye ederim mutlaka bi bakın ve yorumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 20 Haziran 2006; 11:02:40 >



  • Autoshow bu aracın testini yapmıştı.Hiçte olumlu bir yanı yokmuş.Kalitesizmiş.Zaten önü boraya benziyor.Kopya.Spoiler falan takmışlar ama satmaz.
  • Ya autoshow ile ilgili araştırma yaptım ama herhangibir test sonucuna ulaşamadım 100bin km testimi yapmış acaba bu arabaya nesi kalitesizmiş anlamadım bence tasarım harika hem kullanılan malzeme hem işçilik dehşet ben borayıda yakından tanırım hocam valla sana tavsiyem bi aracın şoför mahaline oturman helede yapılı biriysen başını döndürecek arabanın tasarımı oldukça farklı geldi bana önü borayı andırıyordur belki ama ancak o kadar daha başka bi yeri benzemiyor ya bu araba proton filan değil direk lotus beni anlayabilmeniz için bi görmeniz yeterli araba bende feci heyecan yaptı.
  • 100 bin km testi falan değil.Normal bir testti.Ama hiç övgüyle bahsetmiyordu.Hatta lancer şasisi üzerine kurulmuş galiba arkası falan iğrenç.6 ay kullandıktan sonra 15 yıllık araba gibi durur o..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 3 Haziran 2006; 20:54:59 >
  • O araci modifiye ile Mitsubishi Evo 8 e benzetiolar sadece far ve on pancur degisimi + tampona ekleme ile oluyor
    Ek dosya olarak hali hazirda modifiyeli bitanesinin resmini verdim.
  • Ya işin aslı bu araba oldukça yapılı arkadaşlar lancer bu arabanın yanında baya küçük kalır nasıl şasisi kullanılmış olur bu arada lancer şasisi iyi değilmiymiş diyelimki kullanmış olsunlar birde benim kanaatimce modifiye edilecek bi araba değil bana yere yakın jip gibi geldi fotoğraflarda küçük görünüyor ama gen 2 direk modifiyelik hatta siyah bi tane alıp bi spoiler bi ön arka tampon eteği al sana 110 hp dış tuning araba ama waja modifiye jip gibi olur oldukça iri bi araba ben direk passat veya jetta ile karşılaştırdım onlardanda iri diyebilirim bilmiyorum abartıyormuyum ama benim içinde rahat ettiğim nadir arabalardandı diyebilirim.
  • Hocam sen ne dersen de, bu forum ekibine sevdiremezsin o arabayı...Sen beğendiysen, kafanda da soru işareti yoksa al geç..
  • Dogru dio bencede Troy bak fotosunuda attim sana bitanesinin
    Icine sindiyse kesenede uyuyorsa al bence
  •  PROTON WAJA LUXURY A/T


     PROTON WAJA LUXURY A/T


     PROTON WAJA LUXURY A/T


    Aslında arabalar görünüş olarak kötü değil ve artık piyasaya Lotus desteğiyle çıkıyolar.
    kasaları çelik alaşımlı bi maddeyle yapılmış ama ncap testlerinde 3 yıldız almış .
    Türkiyey gelmiş mi bu arablar ya




  • ya gidipte 23 milyar a clio alınırsa bu araba neden alınmasın bakarsın beğenirsin performans iyidir. prpton araba değilmi. ama 31,500 ne arabalr var istersen biraz araştır sonra pişman olma.
  • BENCE ALMA ABICIM, YAZIK ETME PARANA CUNKU 2.EL DE BU ARAC KAYBOLUR GIDER. EGER 31.5 PARAN VARSA VE EGER BI 5 DAHA KOYABILIYORSA YENI CIVIC AL DERIM.

    HONDA CIVIC 1,6 elegance (SUNROOF DAHIL) : 36.200 YTL
    AYRICA ASAGIDA KI LINK DE 33.150 YTL'YE KADAR OLAN CIVIC FIYATLARINI BULABILIRSIN
    http://www.honda.com.tr/otomobil/pages/?page=fiyat&t=page_main&model=civicsedan#civicsedan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 3 Haziran 2006; 23:24:17 >
  • A
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafacelen

    BENCE ALMA ABICIM, YAZIK ETME PARANA CUNKU 2.EL DE BU ARAC KAYBOLUR GIDER. EGER 31.5 PARAN VARSA VE EGER BI 5 DAHA KOYABILIYORSA YENI CIVIC AL DERIM.

    HONDA CIVIC 1,6 elegance (SUNROOF DAHIL) : 36.200 YTL

    www.honda.com.tr

    Arkadas 31.500 dio sen 36.200 diosun....kusura bakma ama cozum diil bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CYBORGZ

    A
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafacelen

    BENCE ALMA ABICIM, YAZIK ETME PARANA CUNKU 2.EL DE BU ARAC KAYBOLUR GIDER. EGER 31.5 PARAN VARSA VE EGER BI 5 DAHA KOYABILIYORSA YENI CIVIC AL DERIM.

    HONDA CIVIC 1,6 elegance (SUNROOF DAHIL) : 36.200 YTL

    www.honda.com.tr

    Arkadas 31.500 dio sen 36.200 diosun....kusura bakma ama cozum diil bu[DA:-]



    LINKI DEGISTIRDIM VE ORDA YENI CIVIC 33.000YTL GIBI BIR COZUM VAR... OYLE HER SEYE COK COK SINIRLENMIS GIBI YAPIP BAN BAN KOYMAYA GEREK YOK ARKADASIM. SU FORUMA KAC KEZ YAZDIM DAHA TEK BIR BAN BILE KOYMAMISIMDIR. HERKES BIRBIRINE NE CABUK KIZIYOR BURDA ANLAMIYORUM EGER FIKIR VERMEK YA DA BIR SECENEK SUNMAK SUCSA BU FORUMLAR HIC ACILMASIN. BENIM SUNDUGUM BIR SECENEKTIR. BIRAK DA COZUM OLUP OLMAYACAGINA ARKADASIN KENDISI KARAR VERSIN. BELKIDE AKLINA YATAR, BI SEY OLUR. YA DA OLMAZSA DA KENDISI FIKRIM ICIN TESEKKUR EDER OLAMAYACAGINI ILETIR. SENIN BAN BAN BAN KOYMANA GEREK YOK YANI (BU DA ILK BAN'IM, SANA KISMET OLDU)




  • bu arabayı sokakta görsem sıfır araba olduğunu anlayamam.araba sanki 10 yıl öncenin arabası.bence o para ona çok.arakadaşında dediği gibi 5 daha koy honda civic al
  • uzak dur bence. proton na güven olmaz , satıs sonrası fln seni cok yorar
  • Bentley var arkadasim ustune 350.000 euro daha koy bence onu al
    Belki aklina yatar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aslan_scania

    ya gidipte 23 milyar a clio alınırsa bu araba neden alınmasın bakarsın beğenirsin performans iyidir. prpton araba değilmi. ama 31,500 ne arabalr var istersen biraz araştır sonra pişman olma.




    Ya hocam ben araba piyasası manyağı oldum 4 ay araba araştırmasından sonra el alışkanlığı yine imzamdaki 2004 ruhsatlı ama 2003 ağustosta trafiğe çıkmış arabayı aldım aslında keseme uymaz ama bakalım banka kredisi işine girecez hayatta sevmediğim ve arkadaşlarada tavsiye etmediğim bişey olduğu halde.Benim sizlere tavsiyem bu sabaha kadar bende de olan önyargıyı bi kenara bırakıp euroncapta 3 yıldız almış (nasıl olmuşsa araba 1300 kg ya kapı kapanırken bacağını içeri almayı biraz geciktirsen bacağını kırar emin ol yada ön kaputu ancak iki kolunla kaldırabilirsin arkadaşında bahsettiği gibi full çelik) bu arabayı bi görün bi şoför koltuğuna oturun başınızı döndürmezse bedava ve arabayı görmeden civicle filan karşılaştırmayın bu accordun filan sınıfında bi araba ya bi görün denk gelirseniz ama dışardan ne kadar keser bilemem ben hondayı da clioyuda bilirim alakası yok 31 milyara bu arabanın sahip olduğu donanımı ve rahatlığı ancak rüyada görürsünüz fotoğraflarla veya netteki yazılarla bi araba hakkında dolu dolu konuşmak pek mantıklı olmuyor malum piyasada da fazla görülmeyen hatta benim ankarada yaşamama rağmen hiç görmediğim bi araba bence kullanıcı yorumları gerekir.Bu arada yanlış mesajdan alıntı yapmışım kusura bakma sonuna kadar hak verdim sana yorum için sağol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 3 Haziran 2006; 23:40:28 >




  • GUZEL ESPRIYDI...

    AMA BAK SIMDI ARKADASIM DUSUN. 31.500 BU BORADAN BOZMA 2.ELI OLMAYAN VE SERVISI-YEDEK PARCASI AZ OLAN PROTON'A VERMEKTENSE 33.000 YENI HONDA CIVIC'E VERSEK MANTIKLI OLMAZ MI??? SENI BILMEM AMA BANA MANTIKLI GELIYOR. OK 5 MILYAR BIRAZ FAZLA OLABILIR AMA 2 MILYAR HERALDE MAKULDUR
  • Ben 1 defa istemedigim ama mantikli gelen arabayi aldim sonra memnun olsamda sevemedim isinamadim
    simdi icime sinen arabayi kullaniyorum ne sorunu olursa olsun ya aksam sahile cekip arkadaslarla muzik dinlemek
    gunduz bi piknige gitmek gezmek
    en guzel anlar kiz arkinla gezdigini falan dusun...
    Onemli olan her zaman mantik degil mutluluktur bazen
    Icine sinmesidir anlatmaya calistigim tek sey buydu...
    O yuzden bi yerde insanlar kapisio girip bakarsin topic ealman arabasi sole iyi birisi dio honda alman arabalarina bin basar
    Dayanamadim damarima bastilar Turk Arabasi en iyisidir dedim ciktim isin icinden...
    O yuzden icine ne siniosa onu alicaksin bence
  • ne malı ki bu proton ? geçen ay haberleri vardı, proton geri dönüyor vs.. haberlerini okumuştum, aracı ilk kez bu topicde gördüm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.