Şimdi Ara

PROTEZ SAÇ GERÇEKLER (ASLA O FİYAT DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adını vermek istemediğim öncü bir firmada çalışıyordum protez saç ve gördüklerim beni çok üzüyor özel tasarım çok pahalı protez saçlara bir şey diyemem onlarda işcilik ve emek var ama çok para üstüne konuyor onlardan bağımsız şu an 2022 ekim piyasasında 4000-9000 aralığında protez saçların büyük bir çoğunluğu hazır kalıp size tavsiyem aliexpress almanız çünkü bizim gibi firmalarda alibaba gibi yan kuruluşundan toptan alıyoruz. Alibaba aldığımız hazır yüzde yüz doğal kaliteli insan saçı vergiler dahil 3000 geçmez sadeceyapışyırma ve kesmeye fiyat birden 6000 oluyor, eger tecrübeniz varsa yada arastırma yada ilginiz yüksekse daha az para harcayıp sonucu görürsünüz çünkü yaptırıp mağdur olan çok fazla panaızın en kötü yarısını kurtarmış olursunuz. Aliexpress bu zamana kadar kargolamayı çok hızlı yapıp 15 günde türkiyeye ulaştırıp ücretsiz iade hakkı veren TFMCG Official Store gerçekten çok iyi ve ekonomik firma , bazen gelen 10 ürünün 6sını sırf müşteri vazgeçti diye üstlerimin iade ettiğini bilirim ki bence doğru değil.

    bu yazımın amacı karalama yada kötüleme değil kesim ve yapıştırma için ürüne bir o kadar para gerekli mi, kuaföre gitseniz o bile yardımcı olur , özel tasarıma sözüm yok ama onun da maliyeti yüksek değil aliexpress bakmanızı tavsiye ederim. TFMCG Official Store hızlı kargo ve ücretsiz iadeden dolayı tavsiye ediyorum(çoğu firmada iade ve kalite sorunuyaşadık) ayrıca ürüne koydukları video dikkat edin onun aynısı geliyor kargolamadan önce de kargonuzun en son halinn fotoğrafını yolluyorlar. Herkese sağlıklı iyi günler dilerim...








  • Hocam ben ilk defa yaptırıcam, disaridan kendim getirtip ugrasmak istemiyorum. Siz sektorde tecrubeli biri olarak sac dayanımı, dogallıgı, bakımları, ilgi alaka, guvenilirlik olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.