Şimdi Ara

Protein tozu sivilce yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,19 yaşındayım,zamanında sivilceden çok çektim,eskisi kadar olmasada hala sivilcelerim var,ve yediklerime bağlı olarakda zaman zaman fazlalaşıyor.Şimdi haftada 6 gün spor yapıyorum(3gün boks,3 gün body),dolayısıyla supplementlere başlama ihtiyacı duydum,ama bu sivilce olayı beni baya çekindiriyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesin olarak yapar diyemeyiz ama yapabilir a markası yapar b markası yapmaz hatta öyle bir durumda var bu güne kadar çok marka kullandım sorun yaşamadım sadece big joyun preworkout ürününde çektim bu sıkıntıyı denemeden göremezsin o yüzden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 30 Nisan 2018; 20:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Peki hangi markayı önerirsiniz ? Weider,Optimum ve Multipower arasındayım şuan,hangisinin bu tarz yan etklileri daha azdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spora ilk başladiım zamanlarda bundan yaklaşık 2.5 yıl önce protein tozu almıştım aşırı sivilce yaptı bıraktım sonra kilo almak için karbonhidrat tozu aldım o da göbekte yağlanma yaptı bıraktım sonra kretain aldım bu sefer 10 gün kullandıktan sonra dehşet bir ishal oldum bıraktım ben mi spora tepki olarak doğmuşum yoksa çoğu kişide mi bilmiyorum . 2.5 yıldır normal beslenerek protein karbonhidrat ihtiyacını gideriyorum sana da öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 1 Mayıs 2018; 0:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla protein alımı sivilce de yapar gaz da yapar
  • Optimum önerebilirim aslında en çok tercih edilen marka küçük gramajlarıda var onlardan kullanarak deneyebilirsin.
  • Roaccutane kullanmistim sivilcelerim icin 2 sene once.6 aydir toz kullaniyorum yuzumde tek tük cikiyor.Ama anlamadigim bir sekilde sirtimda sivilce cikmaya basladi.Sebebi tozmu bilmiyorum.Sunu soyleyebilirm fazla protein alimi tum diger gidalar gibi sivilce yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIHAYALPERESTII kullanıcısına yanıt
    Benim yüzüm harici bi yerimde hiç sivilce sıkıntım olmadı,sizin sırtınızda felan daha önceden çıkıyormuydu,yoksa tozla berabermi başladı ? Yüz konusunda ise sanırım farklı bir etki yapmamış sizde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    Benimde sadece yuzumde cikiyordu sirtda felan hiç olmazdi.Tozun etkisi varmi bilmiyorum ama kullandiktan 2-3 ay sonra sirtim biraz sivilcelendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laktoz, kasein gibi proteinler bağırsağa zarar verebiliyor ve bunun sonucunda sivilce sorunu yapabilir ama bunu kesin bilemeyiz kişiden kişiye göre değişir. Eğer kesinlikle kullanacağım diyorsanız İzole proteinler öneririm. Multipower Isolate pahalı ama güzel bir protein tozudur.
  • Sivilcelenmeye müsait bir cildi olan,ya da daha önce sivilce sorunu yaşamış ve bundan kurtulmuş olan arkadaşlara soruyorum,protein tozu kullanmaya başladıktan sonra sıkıntı yaşadınızmı tekrardan ?
    Başlığı açan arkadaş gibi benimde endişelerim var bu konu hakkında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 1 Mayıs 2018; 18:20:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white4343

    Laktoz, kasein gibi proteinler bağırsağa zarar verebiliyor ve bunun sonucunda sivilce sorunu yapabilir ama bunu kesin bilemeyiz kişiden kişiye göre değişir. Eğer kesinlikle kullanacağım diyorsanız İzole proteinler öneririm. Multipower Isolate pahalı ama güzel bir protein tozudur.
    Bağırsağa zarar verebiliyor derken,hangi durumlarda ? Sivilceyi geçtim,öle bir durum varsa hiç kullanmam zaten.Supplementler konusunda baya bilgisizim,açıkcası aklımda karıştı,bi kesim hiçbir sıkıntısı yan etkisi yok diyor,bi kesim zararlı kullanma vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 1 Mayıs 2018; 18:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    yok hocam supplementle alakası olan bir şey değil, mesela süt ürünlerinde bulunan laktoz proteinini herkes düzgün sindiremez vücüda sıkıntılar çıkarır gaz yapar falan ordan geliyor yani. Sütten gaz olması bağırsaklara zarar verdiğini gösterir sivilce olarak dışa vurabilir. Ama supplement kullanmanıza gerek olmadığını düşünüyorum lor falan yiyin daha belliki spora yeni başlamışsınız zaten supplement çok da ahım şahım bir şey değil boşverin.
  • Bunu ögrenmenin en kolay yolu hastanye gidip test yaptirmak ve neye alerjiniz olup olmadiğini ogrenmek oan gore protein tozlarinin icerisin de her hangi bir maddeye alerjiniz varmi bulabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.