Şimdi Ara

Protein Tozu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşım 15 1 aydır fitness yapıyorum evde protein tozu alıcamda önerileriniz varmı almayımı zararları ne günde 2 ölçekten fazla içmem erken ölüm vb gibi bilgiler var ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Öncelikle 2 ölçekten fazla içmek erken ölüme vs sebep olmaz. En sık kullanılan whey proteinden örnek vereyim. Lor ve peynir altı suyunu ayırmak için sütün basit bir işlemle kesilmesi sağlanır. Peynir altı suyu ayrı bir yerde pastörize edilerek kurutulur ve protein tozu elde edilir. Yani güvenilir bir marka aldığın sürece içinde seni ölüme sürükleyecek bir madde yada hormonel dengeni bozacak bir madde olmayacak.


    Tabii ki uçuk gramajlarda almak sana zarar verecektir. Suyu bile çok fazla tüketirsen su zehirlenmesi yaşarsın. Ama ben daha aşırı doz protein dozu kullananı görmedim.


    Burada önemli nokta 15 yaşında 1 aydır spor yapan bir bireyin protein tozuna ne kadar ihtiyaç duyabileceğidir. Bence ona harcayacağın parayı omega 3 ve d vitamini ve multivitamine harcaman. Protein ihtiyacını çok rahat şekilde yemeklerden karşılayabilirsin. İstersen burada günlük protein, karbonhidrat ve yağ ihtiyacını senin için hesaplarız. Benim tavsiyem genç ve spora yen başlamış birine bu yönde olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.