Şimdi Ara

Projeksiyon HDMI Kablo Tavan Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    BenQ 1070 projeksiyon alarak aranıza katıldım, henüz elime ulaşmadı ama test edeceğim görüntü kalitesi açısından çok heyecanlıyım. Cihazı tavana monte edeceğim tavan aparatı ile. Ancak kafama takılan bir konu var; 5 metre güç kablosu ve 5 metre HDMI kablosunu cihazdan yere kadar tek kablo kanalı içerisinden yan yana geçireceğim. Görüntü kirliliğini engellemek için tek kablo kanalı kullanacağım. HDMI ve elektrik kablosu yan yana geçirmem durumunda HDMI elektrikten etkilenir mi, görüntü problemi yaşar mıyım?? Ethernet kablolarında böyle bir problem olduğunu duymuştum.

    Ayrıca tavan montajı için Codegen H18 diye teleskobik bir aparat var, bunu kullanmayı düşünüyorum. Farklı bir önerisi olan var mı aparat ile ilgili, özellikle şunu alabilirsin anlamında? Diğer kablolamama ve montaj anlamında farklı fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim







  • Aski aparatını kaliteli bir sey alin.rijiditesi yüksek olsun .yoksa ince ayarda sıkıntı çıkartıyor. Kabloyu iyi bir marka alırsanız bir sıkıntı olmaz bende de tek kanaldan geciyor kablolar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI kablo için S-link marka 5 metre bi kablo kullanacağım, kabloda kalın bi örgü koruması var ama elektriğe karşı yeterli olur mu bilmiyorum.

    Askı aparatının baya bi ayar özelliği var, ince ayar kısmı baya bi zaman alacak gibi görünüyor, hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zırtapod

    HDMI kablo için S-link marka 5 metre bi kablo kullanacağım, kabloda kalın bi örgü koruması var ama elektriğe karşı yeterli olur mu bilmiyorum.

    Askı aparatının baya bi ayar özelliği var, ince ayar kısmı baya bi zaman alacak gibi görünüyor, hayırlısı.

    aynı kanal içerisinden geçirebilirsiniz.
    hdmi kablo için prolinkin hmc serisini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.