Şimdi Ara

Projeksiyon Cihazının Görüntüsünde Titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    elimde bir tane panasonic pt51lb projeksiyon var. 2 senedir ara ara kullanıyorum. toplam kullanım sürem 500 saat. ancak son zamanlarda görüntüde titremeler(ışık şiddetinin artması-azalması şeklinde) oluşmaya başladı. filtresini düzenli olarak temizliyorum ama eksik yapıyor da olabilirim. bunun sebebi projeksiyonunun kirliliği midir yoksa lamba mı ömrünü dolduruyor? bu konuda bilgisi olan veya böyle bir olay başına gelen varsa beni bilgilendirirse sevinirim.



  • Kullanmış olduğunuz cihazda daylight view 2 teknolojisi var. Bu ortamın ışığına göre kendi ışığını ayarlaması demektir. Bu nedenle ortamdaki ışık kaynağının pozisyonuna göre perdenizdeki ışıkta artma-azalma olabilir. Bir süre sonra cihazı kımıldatmadığınız taktirde görüntü oturacaktır. Bu özelliği dilerseniz menüden kapatabilirsiniz.
  • öncelikle cevap için teşekkür ederim. ancak bu daylight view den kaynaklanan birşey değil. görüntüde yatay çizgiler halinde baya bir titreme var. ama çizgi çizgi titreme. karanlıkta bile yapıyor. tahminim lambadan. yedek lambam da var ama eğer lambadan değilse boşu boşuna lamba takmak istemiyorum. bunlarda ax-100lerdeki gibi iris problemi oluyor mu? veya projeksiyonlar kirlenmeden dolayı böyle bir şey yaparlar mı?
  • bugün farkettiğim bir durumu ilerde başkaları da sorun yaşayabilir diye yazıyorum ;

    1. sebep kullandığınız elektrik kablosu
    2. projeksiyon kablosunun bağlı olduğu prizdeki cızırtı yapan adaptör, laptop kablosu vs.
    3. priz girişlerindeki kabloların iyi vidalanmamış olması

    benim başıma gelen 2. madde oldu ne yazık kı.Laptop fişini başka adaptorle değiştirerek halletim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.