Şimdi Ara

Projeden ev almak mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.
    Manisada oturuyoruz ve evimiz küçük geldiği için yeni ev almak istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda 400-450 000 civarı evlere bakıyoruz. Tabi çoğunluğu kredi çekilecek. Bugün farklı bir durum çıktı karşımıza. Tanıdığımız birinin çizdiği bir proje var firma oldukça köklü bir inşaat firmasi. Evler oldukça iyi bir muhitte ve lüks bir şekilde yapılacak. Şu anda oradaki evlerin fiyatları 500 bin liranın üzerinde. Bize söylenen ise şimdi alırsak ( daha proje asamasinda) 500 bin liraya alabileceğimiz 2 sene sonra bittiğinde ise yaklaşık 800 bin lira olacağı.
    Siz be dersiniz mantıklı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar hocam...

    Maalesef insanlar bazen projeden önce hayal satıyorlar...GÜnümüz ekonomik şartları ev fiyatlarını yukarı çıkmasını bırakalım aşağı doğru çekiliyor...Proje üzerinden ev almanın bir çok sıkıntısı var maalesef..Belki kaba bir deyim olacak ama bu devirde insan babasına bile güvenemiyor.


    İnşaat maliyetlerinin neredeyse günlük değiştiği günümüz koşullarında 2 gün sonra firma kaçarsa derdinizi anlatacak muhatap bulamayabilirsiniz..Ben sizin yerinize olsam fırsat kollar daireyi görerek alırdım..Proje üzerinden her şey güzel olabiliyor ancak hayallerinizden farklı çıkarta aile ortamında bile ağzınızın tadını kaçırabilirsiniz.Benim naçizane görüşüm doğmamış çocuğa don biçmektense doğmuş çocuğa don almayı tercih ederim..

    Son olarak vereceğim linkte ki başlıkları tek tek okuyarak sektör hakkında fikir edinebilirsiniz..Şimdiden bol şanslar
    https://emlakkulisi.com/guncel/iflas-eden-insaat-sirketleri/110135



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 28 Haziran 2019; 21:52:32 >
  • Sahsi gorusum projeden daire almamaniz yonunde ve bu donem inssaat maliyetleri artti ayrica konut satislari azaldi .Konut arzinin fazla oldugu yerlerde konutlara bakmaniz durumunda proje fiyatlarina yakin fiyata daire bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı olmaz.Bu ekonomik krizde 500bine aldığın ev 2 sene sonra 400bin bile olabilir.2 yıldır emlak sektörü yerinde sayıyor hatta çoğu yerde geriye gitmeye başladı.Bir iki yıl içinde dibi görecek.Elinizde peşin para varsa biraz faizde tutun kelepir ev düşerse alırsınız.Gaziantepte adam 2 yıl önce topraktan 140bine sattı.Şuan bitmişini mal sahibi paraya sıkıştı 160 bine veremedi 150 ye çekti hala alıcısı yok.Siz emlakçıların müteahhitlerin şişirmesine bakmayın.
  • Öyle bir mahalle düşünün ki içinde 2 üniversite bulunsun. Türkiye'nin en büyük aile yaşam merkezi ( Ankara Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi ) olsun. Çevreyolundan direk bağlantısı olsun. Ayrıca 2 yeni yolla kızılay'a ulus'a bağlantısı olsun. Eskişehir yoluna, Ümitköy'e, Çayyolu'na, Yaşamkent'e komşu olsun. İçinde genel kurmay ve kuvvet komutanlıklarını, Cumhur Başkanımız Tayyip Erdoğan'ın açılışını bizzat yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı Merkez Binasını barındırsın. Eğitim kurumlarının, kolejlerin gözde mekanı olsun. Sosyal, eğitimli, çağdaş komşularınız olsun bu mahallede. Büyük alışveriş merkezleri, bankalar ve ticaret alanlarının yanı sıra Ankara'nın en gözde sanayi alanlarına yakın olsun. Tedbirli olalım. Son 10 yılda ev fiyatları en az 3'e katlamış olsun. Kira getirileri yüksek olsun. Binalar ise öyle sıkışık değil otopark alanları geniş, bahçeli ve modern olsun. Türkiye'nin en büyük Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi ve 1000 yataklı Kök Hücre Hastanesi bu mahallede olsun. Biraz daha abartıp özel bir ayrıntı daha ekleyelim mahallemize. Hastanemizin hemen karşısında, çevre yolu bağlantısının yanı başında, bu mahallenin emsali oldukça yüksek bir bölgesi olsun ve bu bölgede henüz yapılaşma başlamamış olsun. 22 yıllık tecrübesiyle bölgede onlarca projeye imza atmış İzciler Gayrimenkule danışmanızı tavsiye ederim.
    💻 : izciler.com.tr
    ☎️ : +9 0312 234 22 00



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenCode -- 27 Temmuz 2020; 22:34:43 >
  • Yapılmış , bitmiş, iskanı alınmış...Müşteri bekleyen çok evler var..Maceraya gerek yok..500 Bin iyi para..Sah. Com. da arayın...Beğendiğiniz bir evi gözünüzle görüp satın alın..Proje 2 yıl sonra bitecek....Ya bitmezse ?? Para uçmuş olacak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.