Şimdi Ara

Proje Destek: Kenwood Lsk 300II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar elimde bir cift Kenwood Lsk320II bulunmakta. Kendisi oldukca eski bir sistemi. Kendisine ait amfisi, reverb makinasi, kaset calari ve synth machine bulunmakta,

    Ben sadece kolonlarini kullanarak bir restorasyon yapmayi dusunuyorum kucuk capli. Kendisi 100w ve 8ohm bi ses sistemi teknik ozellikleri asagida fotografi ile gorebilirsiniz.

    Basslar kendi orjinal uretilen Kenwood basslari fabrika cikisi hic degismedi.

    Fakat mid ve high suanda sorunlu. Benim sorum su sekilde;

    Bu ses sistemini kendi boyutlarinda 100w seklinde restore etmek mi daha mantikli yoksa bos kasayi degerlendirip yeni doldurma bi hoparlor olarak kullanmak mi ?

    Gordugunuz hoparlor baglanti devrelerini cok iyi anlayamadim sanirim mid ve high cok fazla elektrige ihtiyac duymadigindan high, mid uzerinden ses cekiyor. Daha yuksek bi high alirsam bu devreyi ne ile degistirmem gerekir?

    Icini 200 veya 300w olarak degistirmem mumkun mu ? Biraz daha guclu bi hoparlor haline getirmek istiyorum.

    Onarmak ve ustunde degisiklik yapmak istiyorum cunku kendisi gayet guzel bi ses sistemi. Dis kabini sadece siyahtan kurtarip ozel tasarim bi hale getirmek istiyorum.

    Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Proje Destek: Kenwood Lsk 300IIProje Destek: Kenwood Lsk 300IIProje Destek: Kenwood Lsk 300II







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.