Seçenekleri arasında kaldım. Telefonların epey puanları neredeyse ayni. AnTuTu puanları veredeyse aynı.
Şuanda Lenovo k3 note kullanıyorum. Telefonumu pubg için degistirecegim. Aşırı ısınma sorunu olmamasi benim için önemli. Var mı bana tavsiye verebilecek????
ilk taktığımda kırmızı ışık yanıyordu bilgisayarda tanımasına rağmen hareket etmiyordu. Şimdi pili takmama rağmen kırmızı ışığı da yanmıyor yardım eyleyin a dostlar.
mr.chucky (Cem Yunus Erdemir) Konu Dışı altına konu açtı.
İki tane başı büyük iki tane de büyüme aşamasında siğil veya nsir benzeri şeyler çıktı . sigil ilaci kullarak büyüklerden baş parmk bölgesindeki elemanı zayifattim. Bu setefsizleri nasıl yok edebileceğim hakkında bilgisi olan var mi
mr.chucky (Cem Yunus Erdemir) Konu Dışı altına konu açtı.
23 liraya arkadaşım yüzünden geçtiğim full 500 tarifesi 49 lira fatura geldi taahhütsüzmüşüm halbuki taahhütte yaptırmıştık. Çekim kalitesinden ve başıma gelenlerden dolayı sinirliyim vodafonedan geçmiştim 1 ay oldu şimdi numaramı nereye taşıyabilirim ? Taşıyabilir miyim?
mr.chucky (Cem Yunus Erdemir) Konu Dışı altına konu açtı.
Beyler Misafir takım biletleri bitmiş herhalde internetten baktım maç günü gidip kale arkasından bilet alıcam herhalde ama bulabilir miyim ? Yada maça Anteplilerin arasında girersem ne kadar sağlıklı olur bunu soracaktım öğrenciyim inernet imkalarım kısıtlı bi 2 dk içinde cevap almam laızm.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.