Dostlar biliyorum yeri bura değil ama işim düştü netter ile sobotta arasında gidiyorum hangisini seçeyim bide siz bu kitapları ucuza nereden buluyonuz ? yardımcı olmak isteyen özele gelebilir mi lütfen ?
Arkadaşlar ben Krediye başvurmadan önce başka bir ile taşındım KYK kredisi başlamadan gidip nüfusa ikametimi yeni taşındığım yere yaptım ama Kredi taahhütnamesinde eski oturduğum yer gözüküyor sorun çıkar mı? gönderilecek olan kartı sadece ben alabiliyorum ama kaybolursa falan diye sordum var mı böyle bir sorun yaşayan?
vortigon58 (Kaan Gözükara) Türk Telekom altına konu açtı.
eğitim durumundan çoruma geldik ve her şey olduğu gibi eğitimde online bende doğal olarak türk telekoma başvurdum, bana oturduğunuz binada yeterli port yok diyip yolladılar bu port meselesiyle baya uğraştım ama bir türlü getirmiyorlar müşteri hizmetlerini aradığımda bulunduğum mahalleye fiber gelicek, çalışma var diyip ADSL olsa bile başvuru almıyorlar. Benim sorum tam olarak şu bu fiber altyapı tam olarak kaç gün veya kaç ayda geliyor tahminen, önceden bu konuda tecrübesi olan varsa bi bilgilendirsin lütfen.
Arkadaşlar KYK bursuna başvurdum bu yurt meselesi ne olacak henüz açılmadı yani yurtlara ayrı mı başvuruyoruz Sonuçlar ne zaman açıklanır? Bursları ne zaman yatırmaya başlarlar? 2 3 ayın parasını toplu yatırma diye birşey gördüm forumda doğru mu?
Bu sorulardan biri veya birkaçı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Arkadaşlar merhaba evi taşıdık burada fiber altyapısı yok 8mbps Lik İnternet var max bu bize çok yavaş gelir superbox nasıl birşey kullanan var mı nasıl oluyor hızları falan yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar şimdi 6 sene bitti mezun oldun TUS a girdin atıyorum 3 yıllık bir yer kazandın bundan sorna ne oluyor aydınlatır mısınız devlet size para veriyor mu okumaktan kasıt nedir? hastanede mi duruyoruz okulda mı ?