Yakin zamanda ekran kartimi gtx 970 ten 1080 e upgrade ettim. Suanki monitorum fhd 60hz ips. 40 60 hz ips monitor dusunuyordum ama bu kart 40 45 araliginda fps veriyor dolayisi ile bu secenegi iptal ettim. 2k da kart 60 ile 90 arasi fps verdigi icin 144 hz de emin olamadim. fhd de ise 100 ve uzeri fps verdigi icin 144 hz mantikli diye dusundum. Sizce hangi cozunurluk, hz, panel kombinasyonu iyi gider gtx 1080 e ? Ek olarak G-Sync li monitor almaya deger mi? Iyi forumlar.
Merhaba DH uyeleri. Klavye, mouse haric ust seviye sistem tavsiyesi istiyorum. Sisteme dahil olacak bilesenler: Anakart - Ram - Islemci - Ekran Karti - Kasa - PSU - SSD - HDD - Monitor Ek olarak ses sistemi monitore dahil olabilir, yoksa ek olarak ses sistemi tavsiyesi de istiyorum. Sistemin asil amaci oyun oynamak olacagi icin ust seviye ekran karti onerirseniz sevinirim. Eger butce sikintisi olursa 1060 6gb da uygun olabilir. Butce 5000 +- 300 tl dir. Simdiden yorum yazan arkadaslara tesekkurler. Iyi forumlar.
EDIT= Yorumlar icin tesekkurler. Sistemi, gelen tavsiyeleri degerlendirerek kararlastirdim. Ek olarak butce yetmedigi icin 1060 6gb da karar kildim. Son olarak, dolara buradan selamlar.
Merhaba DH üyeleri; Bir akrabamdan Asus GTX 970 turbo oc ekran kartı kaldı. Elimde şuan mouse, klavye, monitör, gtx 970 ve 600w güç kaynağı var. Sizden anakart, işlemci, ram ve kasa tavsiyesi istiyorum. Cevap veren üyelere şimdiden teşekkürler. Ek olarak dolar çok arttığı için uçuk fiyatlar yerine makul fiyatlı bileşenler önerirseniz sevinirim.
EDIT 1: Bazı bileşenler alındı. EDIT 2: İşlemci hariç diğer bileşenler alındı. EDIT 3: Alınacak işlemciye karar verildi. EDIT 4: Anakartın güncel fiyatı konuya eklendi EDIT 5: işlemci fiyatı güncellendi.(21.04.18)
Öncelikle herkese merhaba, Bu yıl eylülde üniversite de bilgisayar mühendisliğine başlıyorum, yazı boş geçirmemek için programlama öğrenmek için kitap arıyordum. seneye ilk java öğrenecekmişim. Bu nedenle java ile ilgili kitap aramaya başladım. İnternetten pdf olarak "thinking in java - bruce eckel" kitabını buldum ama daha sonra okulumun sitesinden main kitabın "big java late objects" olduğunu öğrendim, sonrabu k,tabın pdf sini internette bulamadığım için bu kitabın (belkide kolay versiyonunu) "big java early objects" kitabını pdf olarak indirdim ve çalışmaya başladım. Sorum şu: "thinking in java" birçok yerle önerilmiş ama ben "big java early objects" kitabına başladım. İyi mi yaptım ? Hangi kitap daha efektiftir ? ve sizin tavsiyeleriniz neler ? Teşekkür ederim.
Merhabalar, birkaç gün içinde yeni telefon almam gerekiyor. Uzun süredir akıllı telefon pazarını takip etmiyorum. Pazara hakim olan arkadaşlardan 1500 tl civarı fiyat performans telefonu önerisi alabilir miyim? Kriter olarak ekranın 5 inç yada daha fazla olması ve oyun performansının iyi olması yeterli. Cevap veren üyelere simdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
beyler oyuna yeni başladım, 25 saat oldu. şuanda aim imi geliştirmek için çoğunlukla death match giriyorum. konuya gelelim, biriyle 1 vs 1 yaparken adam ak47 ile hoplaya zıplaya tarıyor beni ben sabit kalıp daha iyi aim alıyorum üstelik sprey yapmak yerine 3 er li sıkıyorum adam ölcek diye beklerken ölüyorum. sonuçta adam 3 4 tane isabet ettiriyor yada hs atıyor ben ise ya 1 isabet ya 0 .öyle kalıyorum. ak 47 ile tararsın spray ini yaparsın öldürürsün beni tamam ama hoplayıp zıplarken bunu yapması garip. bu olay başıma 1 kez de gelmedi. çok sık oluyor bu. nedeni nedir ? bende mi bir sorun var sizde de oluyor mu ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.