Daha önce internetten ücretsiz indirdiğim avast ve eset virüs programlarını sildiğim halde yeni aldığım kaspersky virüs programını kuramıyorum.Program ekle kaldırda görünmüyorlar nerde kardeşim bunlar.Para verdik program aldık kuramıyorum lütfen yardım.
bamgum (huseyin turel) Konu Dışı altına konu açtı.
Arkadaşlar vucuttaki dengeyi sağlayan ve elektriği aldığı söylenen efx ürünlerinden kullanan varmıdır forumda.Kullanan arkadaşlar etkisi oup olmadığını yazarlarsa sevinirim.
bamgum (huseyin turel) Konu Dışı altına konu açtı.
Ya wireless sistemini eve aldım,bi türlü kuramadım sonra bi bilgisayarcıya götürdük programı yükledi ama gene internete bağlanamıyorum.Kablosuz ağ bağlandı ve sinyal gücü mükemmel diye gösteriyor ama yinede internete giremiyorum.Ne eksik olabilir?
Adsl modem kullanıyorum ve kablosuz internete bağlanmak için wireless sistemine gececeğim tavsiye edeceğiniz marka varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Daha ne kadar beklememiz gerekiyor bu yönetimin istifa etmesi icin.Bu yönetim giitmedigi sürece bizler daha cok üzülürüz.Taraftarımıza ne oldu anlamıyorum biz degilmiydik efsane baskan Seba"yı istifa ettiren ,noumayı bu takıma tekrar getiren,ne oldu bu kadar etkili tribune artık cokmu sabırlıyız.Yüreginde bir parca bile Besiktaslılık olmayan , ayrıca bir okadarda kazma futbolcuları bu takıma transfer eden bunlar degilmi.Taraftarına her mac yapılan eziyete hicbir tepki göstermeyen,bizleri surekli terorıst gibi gosteren medya maymunlarına ses cıkarmayan aciz bir yönetimi ben kabul etmiyorum.YÖNETİM İSTİFA