Selamlar, yeni işim sebebiyle spor salonuna zor gitmekteyim ve evde spor yapma imkanım artık sıfır. Bu sebepten tüm kolleksiyonumu satışa çıkardım :)
Aşağıdaki ürünler satılıktır, tek tek satmaktansa hepsini alacak biri çıkarsa memnun olurum
Adler WB-855 ağırlık sehpası bench + latt pulldown 12,5 kg x 2 (döküm) 10 kg x 2 (plastikaplı döküm voit) 5 kg x 4 (döküm) 3 kg x 4 (krom) 1 kg x 4 (krom)
Merhaba,bir kaç gündür pc deki bir virusle uraşıyorum Windows explorer işlemi surekli 99 cpu yiyor yaklaşık ve hiç bişey yapamıyorum arkasında.Virüsle ilgili bir durum olduğunu anladım. Pek cok program denedim hepsinde yapılan scanlerden sona pek bisey fark etmedi.En son kasperskyle scan yaparken bi kac dosya buldu ve onları sildim o arada da arkada msn acılıyormuş.O arada msn le baglantılı bi şeye de galba terminate dedim .Daha sonra yine eski sorun devam etti fakat şuan bir de msne bağlanamıyorum.
"Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows live messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin."
Hata kodu:8100030d
Bu hatayı verior fakat bağlantıyla ilgili hic bir sorun yok gelişmiş ayarlarda da herşey çalışıyor gözüküyor.İşin ilginç yanı sadece benim şifre yi yazınca bu sorun cıkıyo ve baska accounttan msne giriliyor.Butun gün bunla uraştım ama yapadım.Yardımlarınızı bekliyorum...
Selamlar karşı tarafa nasıl windowsta çalan sesleri dinletebiliriz böyle bir özellik var mıdır? Mesela skype da konuşurken çaldığım mp3'ün karşı taraftan da duyulmasını nasıl sağlayabilirim?
Selamlar karşı tarafa nasıl windowsta çalan sesleri dinletebiliriz böyle bir özellik var mıdır? Mesela skype da konuşurken çaldığım mp3'ün karşı taraftan da duyulmasını nasıl sağlayabilirim?
Merhabalar istanbul anadolu yakasında ikamet edipde plexy glassa arayan ve kasanın yan kapağını kestirmek isteyenlere bu hafta sonu gittiğim bir tabelacıyı tavsiye edeceğim. Kadıköye gidipte Çeşmeyi bilmeyen yoktur sanırım boğanın yakınlarında bir yer.Çeşmenin hemen alt sokağında Kuvayi Milliye merkezi var onun hemen yanındaki dükkan benim kasanın yan kapağını kestirdiğim ve plexy glass yaptırdığım tabelacı.
3mm plexy cam ve cm stacker yan kapağının kesilip 2 tane 120 mm fan için yuvarlak delik açılması toplam 20 milyon tuttu.Toplam 40 dakikada tüm işlemler halledildi eğer ihtiyacınız varsa kesinlikle gidin derim.
Arkadaşlar merhaba oyunda çin restoranına yakın bir yerlerde olup save dosyasını gönderebilcek olan var mı yedeğini almayıp büyük salaklık ettiğim için gitti dosyalar,eğer yollarsanız gerçekten büyük yardım yapmış olursunuz teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.