Babamın 09.07.22 Perşembe günü İstanbul Siyami Hersek Hastanesinde açık kalp ameliyatı var. Doktor acil ihtiyaç olması durumunda B RH + 2 adet erkek donör bulundurmanız lazım dedi. Perşembe günü için hastaneye gelerek, ameliyat sürecinde kan verebilecek arkadaşların alttaki telefondan bana ulaşmasını rica ederim.
Evet arkadaşlar oyunu haritaları tanıyacak kadar oynamış olduğunuzu düşünerek bu konuyu açtım. Herkes bir kaç cümle de olsa favori ve sevmediği haritalar hakkında bir kaç şey yazarsa güzel olur.
Benim favori haritalarım Flood Zone ve Zavod 311. Nefret ettiğim harita ise Dawnbreaker.
Flood Zone hem oyun sırasındaki etkileşim hem de harita tasarımı açısından kesintisiz aksiyon sağlıyor. Nereden, ne zaman, neyin çıkacağı belli değil ve özellikle çatı üstlerindeki aksiyon oldukça zevkli geçiyor.
Zavod 311 ise çok ikilemli bir harita. Oynayanlar ya çok seviyor ya nefret ediyor. Özellike Recon sınıfı burada çok iyi iş yapabiliyor yanında sağlam 1-2 engineer varsa. Çok kararında bir harita olmuş ne çok büyük ne çok küçük.
Dawnbreaker tamamen kabus gibi bir harita. Bir kere yayan olarak görülmeden gitmek için uzun yollardan gitmekten başka çare yok, özellikle 64 kişilik haritalarda oynanıyorsa oyun her yerde bir düşman var havada havoc , gunship, yerde lav,tank bunlar haricinde 25-26 kişi daha düşman olarak :D Kısacası anlık dahi olsa rahat etmek zor haritada o yüzden sevemedim.
J
juzam1907 (bugra sonmez) Ekran kartı altına konu açtı.
Beyler bugün gittim bu kartı aldım. Sisteme taktım ve gidip Amd'nin Bf4 için çıkardığı beta driver'ı yükledim ve şu an ekran 23" samsung olmasına ve hdmi ile bağlı olmama rağmen catalsyt içerisinde direkt 1920 * 1080 diye seçenek yok. Sadece HDTV 1080P var o da 1920 * 1080'e denk geliyor ama onu seçince ekran kenar ve alt-üst'ten resmen 2-3 cm siyah boşuk bırakıyor. Önceki kartım zotac 460gtx'di, sorunsuz 1920*1080 olarak kullanıyordum. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu daha önce ?
Yıllık ücret 492 TL'ye geliyor. Aralık 2013'de açılacak. Detaylarını öğrenemedim, yarın gideceğim. Macfit gibi bir ortam için muhteşem ötesi bir fiyat. Eğer sabahın körü veya sadece haftaiçi ile sınırlı değilse yarın alırım zaten. Ankara'lı ve spor yapmak isteyen arkadaşların haberi olsun.
Edit : Şimdi bir arkadaşım söyledi. Sınırsız üyelikmiş ve iş bankası 12 taksit diğer kartlara 9 taksit yapıyorlarmış.
Beyler kasa bu. Bir arkadaş eğer satarsam ne kadar istediğimi sordu ben de emin olamadım. Bilen arkadaşlardan biri ne kadar eder bu sistem hesaplayabilir mi ?
J
juzam1907 (bugra sonmez) Türk Telekom altına konu açtı.
Ttnet hattımızı iptal ettirmek istiyoruz ancak hat sahibi trafik kazası geçirdi ve 3-4 ay dışarı çıkacak durumda değil. Dolaysıyla ne notere gidip vekalet alabilirim ne de hat sahibi ıslak imza verebilir. Bu hattı iptal ettirmenin başka bir yolu var mıdır?
Dün akşam gayet güzel çalışan hdd'im bugün sabahtan itibaren çalışmamaya daha doğrusu pc tarafından görülmemeye başlandı. İşletim sistemin vista , 2 saat öncesine kadar çıkmış bütün updateler mevcut. Öncelikle belirtmeliyimki hdd'de problem yok çünkü vista kurulu laptop'um aleti hemen tanıyor ve hızlı bir şekilde gayet güzel kullanıyorum keza xp kurulu başka bir masaüstünde'de aynı şekilde kullanabiliyorum.Hdd'yi açınca içinden ses geliyor ve pc'de ikaz sesini veriyor ancak donanım yüklenmiyor makinaya. Kasadaki bütün usb girişlerini denedim hepsinde aynı problem var ama sorun sadece hdd için çünkü mouse,klavye,fotograf makinası,mp3 gibi bir çok şey bağladım ve hepsini otomatik gördü. Son olarakta aygıt yöneticinsinden girip sürücü güncelleştir diyeyim dedim, bu seferde resimdeki gibi olduğunu gördüm aletin.
sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücü bulundu ancak yüklenemdi uyarısı geliyor.
Evet arkadaşlar durum böyle umarım bi çözüme erişiriz yoksa kafayı yemek üzereyim daha öncede 500 gblık wd hdd gitti ve evlat acısı gibi koydu bana bu olay şimdi yine aynı şekil 500 gb full dolu aleti benim masaüstünde göstermem lazım yoksa format'a başvurucam bunuda yapmayı hiç istemiyorum bir ton şey yüklü makinada.
J
juzam1907 (bugra sonmez) Ekran kartı altına konu açtı.
Evet arkadaşlar başlığında belirttiği gibi vista'da oyunlarda yaşadığım olumsuzluklardan dolayı xp'ye geçiş yapmak niyetim var ancak vista kurduktan sonra geçiş yapamıyorum elbet bu forumda bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar vardır.Google'da arattığımda çıkan anlatımlar son derece karmaşık geldi bana acaba burada bana sade bir dille anlatacak birisi varmıdır 2 gündür mağdur durumdayım orjinal crysis alıp problem yaşadığımdan dolayı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.