Selamlar, İphone 5 telefonumla asansörden kapalı garaja iniyorum ve doğal olarak şebeke sinyali kesiliyor.Aracıma bindiğimde otomatik olarak bluetoothdan otomobille eşleşiyor.Garajdan dışarı çıkmama rağmen aradan 5 dakikada geçse de aracın ekranından şebeke yok gözüküyor.Ne zaman ki telefonun home tuşına basıp uyku modundan çıkarıyorum sinyal hemen geliyor. Yani uyku modunda şebeke gidince uyandırmadan şebeke geri gelmiyor.Bu problemi yaşayan var mı?
Sadece iki defa kullandım sarz ettim. en ufak bir cizik bile yok.cok temiz.tüm aparatları içinde artı tasıma cantası ve normal sarz cihazı (extra almıstım).400 ytl.Ankara da elden teslim edilebilir.
Merhaba,yarın İngiltere'ye gidiyorum ve 1 sene kalacağım.Oradan iphone 3gs 32gb alacağım.wirofon yeni modelde de çalışırmı?Birde o2 simli satılıyor (hazır kart).1 sene sonunda Türkiye ye dönmeden yasal olarak sim kilidini o2 firmasıyla görüşerek açtırabilirmiyim böylece yasal yoldan firmwareleri indirebilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.