Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu
B

Er
16 Mart 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
Fortnite doğrulanıyor kısmında kalıyor
Selamlar. Windows 8 olan bilgisayarıma fortnite yükledim fakat yükleme tamamlandıktan sonra doğrulanıyor %22 kısmında kaldı disk de %0 gözüküyor. Yardım edin sahura kadar canım sıkılıyor :)
B
geçen yıl
Whatsapp telefondan telefona sohbet datası aktarma

Herkese selamlar. Benim arkadaşımın telefonunda benimle olan sohbeti var. Fakat ben telefonuma birkaç defa format attığım için sohbet ve yedeği bende yok. Birşekilde onun telefonundan metin belgesi olarak veya başka şekilde sohbeti kendi telefonuma alabilir miyim. alacağım sohbetin Whatsapp üzerinde olmasına gerek yok. O yazılar bende olsun yeter.

B
2 yıl
Valorant fps sorunu

Bu sistemde bu fps normal mi arkadaşlar ben bu kadar düşük fps beklemiyorum


B
2 yıl
Cs 1.6 tam ekran olmuyor ama yanda siyah yerler de yok

selmlar cs1.6 oynayım dedim böyle oluyo nasıl çözerim ???


B
2 yıl
Eski ram ile ne yapabilirim

Selamlar millet. Bugün okulda bir ram buldum. (M.tec PC100 64MB 4M*16 SDRAM) . Baya eski 64 mb bir ram. muhtemelen çalışıyor. Nasıl değerlendirebilirim bunu? bir işe yarar mı ?

B
2 yıl
Sevgilim 8. sınıf :/

Selamlar millet. An itibarıyla 10. sınıfa gidiyorum ve yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım 8. sınıfa gidiyor. Yaşıtlarına göre (gerek düşünce gerek fizik) gayet olgun birisi, ve beni gerçekten sevdiğine adım kadar eminim (ben de onu seviyorum). Fakat Çevremden ufak da olsa bi baskı alıyorum. Sizce devam etmeli miyim ?

DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle