iyi akşamlar ttneti kapatıp uydunet almak istiyorum,http://www.kablonet.com.tr/kampanya-internet-soz linkteki aknsiz 10 mb interneti kullanmak istiyorum , yeni aboneler faydalanamaz diyorlar şimdi önümüzdeki hafta internetimi 10 mbps 25 gb aknli olarak açtırsam fatura geldiğinde internet sözüne indirim kampanyasndan faydalanmak istiyorum desem uydunet kabul eder mi, bir de uydunet faturası ayın kaçında kesilir, son olarakhttp://www.sahibinden.c...tmaster-189778927/detay bu modemle 10 mbps interneti verimli olarak kullanabilir miyim?
Büyük bir arşiv yapmak istiyorum, ama piyasadaki hddler genelde 2-3 tb boyutunda, depolama sisteminde raid 0 fonksiyonunun bütün hddleri birleştirip tek hdd olarak gösterdiğini biliyorum, microsoftun sitesinde win7nin 2 tbden büyük hddleri tam kapasite göstermediği en fazla 2 tb gösterdiği yazıyor, raid0 fonksiyonu olan hdd docking cihazı ile 2 tb üzerinde kapasiteye sahip olabilir miyim, bir de bilgisayarda her hangi bir işlem yapmam gerekiyor mu gerekiyorsa ne yapmalıyım?
http://www.ezcool.com.tr/urun.asp?id=25 linkteki ürün samsung c serisi tvler için yazıyor e serisi tvlerde faydasını görür müyüm? televizyonum Samsung marka ps43e490 model, orijinal gözlüğü düz şekilde cam haricinde kalan bölümler dikkat çekiyor, bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı bu konuda?
8 tb harici depolama birimi kullanmak istiyorum. ama kafama takılan bir konu var, bunu pcye bağladık, depolama birimi 4*2 tb olduğunu düşünelim. pcde bunu 2 tblik dört disk şeklinde mi görürüz yoksa 8 tb tek disk şeklinde mi görürüz
selam arkadaşlar bende starcom 2+ router marka adsl modem var ama emule için port açmak istiyorum nasıl açılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.