Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu
Z

Teğmen
23 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
6 yıl
TERCİHLER AYIN KAÇINA KADAR?
Beyler kusura bakmayın tatildeyim yanımda sadece telefonum var. Bilgiye ulaşımım kısıtlı. Bir allahın kulu vana tercihler kaçında başlayıp kaçında bitiyor söyleyebilir mi?
Z
6 yıl
TM YİM BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTİYORUM.
Arkadaşlar merhaba ben eskiden hiç fizik kimya biyoloji yapamazdım, yapamazdım değil de çalışmazdım o yüzden tm seçtim neyse son sene çalıştım tm3 te 1400 sıralama yaptım. Ama gelin görün ki gönlüm bilgisayar mühendisliğinde. Bilgisayara gerçekten çok ilgim var ama bu sıralamayı heba edip mezuna kalmama ne ailem ne hocalarım izin vermez,ben de göze alamam diye düşünüyorum. Yani şu an code.org dan biraz kodlama öğrenmeye başladım. Yani sanırım bi üniversitede hukuk, psikoloji falan okuyup bilgisayar mühendisliğine geçme imkanım da yok. Gerçekten büyük açmazdayım, forumdaki bilgisayar mühendisliği ile ilgili konuları iç geçirerek okuyorum sürekli. Hukuktan da nefret etmiyorum ama gönlüm bunda işte. Siz benim yerimde olsanız napardınız beyler?
Z
6 yıl
DİPLOMA NOTU ONAYI [ÖNEMLİ]
Arkadaşlar selam. Annemin bi gün grubu var wp de gruptaki tüm kadınların ben yaşlarda çocukları var neyse dün kadının teki bu gruba bi facebook gönderisi atmış gönderi aynen şöyle : ÖSYM sayfasından diploma notu puanını onaylayın yoksa puan eklenmez bi seneniz boşa gider falan yazıyor. İlk başta sazan avi kesin dedim sallamadım ama annem unutmamış aramış sormuş birine.Kadın demiş ki biz yaptık onu onayladık falan. Nedir bu işin aslı astarı hiç bir yerde karşıma çıkmadı benim bu?
Z
8 yıl
Aktif savaş klanı [Sıyrılıp Gelen]
Hepinize merhabalar. Öncesinde edindiğim tecrübelerime dayanarak yeni bir klan kurmuş bulunuyorum (Sıyrılıp Gelen). Klanımız yeterli çoğunluğa ulaştığında fırsat buldukça savaş yapacağız. En az 60 level, köy binasını erken geliştirmemiş, az da olsa savaş tecrübesine sahip arkadaşları klanımıza bekliyoruz. Gelin birlikte büyüyelim!

#YPPP09JJ
Z
9 yıl
Orjinal Crysis 3 açılmıyor!
Arkadaşlar merhaba. Crysis3 oyununu Origin üzerinden indirdim. Bu arada i3 4150+ sapphire r9 270 sistemim var. İndirdim oyunu, açtım ilk önce multiplayer deniyeyim dedim giridm çoklu oyuncuya origin isim şifre istedi giridm tamam dedim ortada turkuaz bir şey dönmeye bşaladı ve 10sn sonra takıldı. Sonra da Crysis3 yanıt vermiyor dedi. Neyse dedim normal oynayayım, tek kişiliği seçtim zorluğu seçtim, intro girdi, intorda sorun yok ama intro bitti Crysis3 yazısı çıktı sonra siyah ekran oldu. Al+Tab yapamadım Alt+f4 işlemedi mecbur reset attım PC ye. Sonra belki bu bölümde sıkıntı vardır diye bir de eğitim oynayayım dedim, eğitime bastığım an ekran siyah oluyor yine 5sn sonra falan çalışmayı durdurdu diyor. Nedenin anlamadım ekran kartı sürücümü sildim baştan yükledim, sürücüm en son beta sürücüsü. Oyunu update etmeyi denedim, repair etmeyi denedim yok yok yok. Olmuyor yani. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro 64 bit. Alt+Tab dan bakınca Crysis3 32 Bit yazıyor ama ondan olacağını sanmıyorum. neden başıma geldi böyle bir olay? Anlamadım valla. Mümkünse Formatsız çözmek istiyorum bu sorunumu. Teşekkürler. Bu arada Çözünürlüğüm 1366*768.
Z
9 yıl
Bios güncellemesi.
Aradaşlar bu anakartı dün aldım ve bios güncellemesi yapmak istiyorum.Ama nasıl yapacağımı bilemedim.Cpu-Z programı ile baktığımda benim bios sürümüm 19/06/2014 sürümü.http://www.gigabyte.in/products/product-page.aspx?pid=4894&dl=1&RWD=0#bios Bu siteden son sürümüne baktım oda 09/07/2014 sürümü. İndirdim bunu .zip dosyası ile geldi ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Bana kısaca anlatabilecek olan var mıdır?
Z
9 yıl
Çift ekran kartı ?
Arkadaşlar merhaba i3 4150+r9 270 sistemim var ama aygıt yöneticisinden vs. baktığımda iki tane ekran kartı görünüyor. R9 270 ve Hd 4400 ben bu hd 4400 ı nasıl kapatabilirim? Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmaya çalıştım bu sefer hiç açılmadı format atmak zorunda kaldım.Aslında dert değil ama denetim masasında 4gb ram in kullanılabilir 3.88 görünüyor bunun yüzünden yardım edin lütfen.
Z
9 yıl
HDD takma sırası önemli midir?
Arkadaşlar merhaba ben yeni bilgisayar aldım ve 2 tane HDD var. Biri 320 Gb biri 80 Gb. İkisinde de windows 8 kurulu ama ben 320 Gb lık olanı kullanmak istiyorum. Diğerine de oyun moyun atacağım.Bunları bağlanma sırası önemli mi? Yani neye göre ilk 320 Gb lık olandan açacağım sistemi?
Z
9 yıl
bilgisayar acilmiyor acil
Arkadaslar vatandan pc parcalari aldim.eve geldim taktim herseyi ama acma tusuna basinca fanlar donuyor harddiskten bip sesi gelip kapaniyor.sonra tekrar aciliyor hep ayni devam ediyor.bu arada cpu fani bir donup bir duruyor.anlamadim ki neden acilmiyor psu mu yetmedi acaba .harddiski cikardim bu sefer bip sesi yok ama yine ayni dongu.moralim cok bozuldu acaba neden oluyor bu
Z
9 yıl
Sizce hangi oyunu seçeyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle