2003 [ Ağustos ] Tan beri buradayım . Bu foruma çok şey verdim . Bu forumdan çok şeyler öğrendim . Şimdide forumda acemi olan arkadaşlara ücretsiz web tasarımı eğitimi vermek isterim. Birşey'i açıkça belirteyim . Web Tasarım konusunda kişisel msne gelenleri engelliyordum . Şimdi sadece web tasarım için bir msn açtım . Msn'den isteyenlere [ Bireysel Olmamak Şartı İle ( Grup ) ] soru cevap şeklinde web tasarım dersi vereceğim.
İsteyenler için ;
Tasarım Eğitimi Msn : dh.bckhm@hotmail.com Eğitim Süresi : 1 Hafta Günde : 20 Dakika [ Bizimde işlerimiz var değil mi ? ] Başlangıç Tarihi : 13 Haziran 2005 / Pazartesi
Birbirimizi yakalarsak sizlere yardımcı olurum.
Unutmayın [ Bireysel Çalışmayacağım . Grup halinde soru cevap yapacağım ]
Bilginize ...
o2.Design (Burak Turna) Konu Dışı altına konu açtı.
Arkadaşlar bugünden itibaren forumunuzdan ayrılıyorum.
Burada beni seven veya sevmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ve buradan atıştığım veya bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorm. Hepinize mutlu günler. Sizinle iyi kötü anılarımız olmuştu saygılarımla
o2.Design (Burak Turna) Konu Dışı altına konu açtı.
Arkadaşlar 31-01-2004 tarihinde bilgisayarıma yollanan Prorart trojanı sayesinde bütün şifrelerim ve bağlı olduğum siteler çalınmış ve değiştirilmemiştir. Bende değiştirilmediği için farketmedim kişilerin çaldığını ve donanımhaber ve diğer forumlardaki kullanıcıları uyaramadım. Ve nickimle forumlara login olarak ( iskiyi tanıyan birinin olduğuna eminim ) benim hesabımla ( Kayıtlı olduğum bütün forumlarda ) bir veya iki kişiye benim ağzımdan olumsuz mesajlar yollamışlardır. Bu forumda bu piyango iski'ye patlamıştır.İnanın forumdakileri ben yazmadım. iskiye bağlı olarak " iski mi diğerleri mi ? " ve iskinin açmış olduğu " jame_earls_bilmemkim istanbul buluşmasına gelmelimi " adlı başlıktada görmüş olduğunuz gibi bir mesajım var. Ancak bunları ben yazmadım . ( İster inanın ister inanmayın )
Arkadaşlar dün akşam yemek yemeye dışarıya çıkmıştım.7610 olan telefonumda Agile Messenger vardı . Bende " Kimler var " stiliyle messengeri açtım. Messengeri açtığım sırada " TUUBAA cihazından bluettooth ile mesaj alınsın mı ? " dedi. Kabul ettim ! Mesaj geldiği sırada direk mesajı göster demedimde Gelen kutusuna girerek dosyaya baktım. Ve dosya o lanet olası hepimizin baş belası " CARIBE.SIS " 'ti . Dosyayı sildim . Sonra eve gelince " Naturel.Arıtma.Cihazından bluettooth ile mesaj alınsın mı ? " dedi. Baktığımda tekrar " CARIBE.SIS " ti. Yine sildim. Donanım Haber sayesinde kurtulmuştum.
Bir Sorum Olacak : Bu CARIBE.SIS ne zamana kadar bana gelmeye devam eder ?
Dünya çapında 48 binden fazla ağ şebekesini altüst eden Blaster virüsünün yazarı 19 yaşındaki genç tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jeffrey Lee Parson’ın, 2003 yılında çıkardığı Blaster virüsü tüm dünyada büyük karışıklıklara sebep olmuş, Avustralya ve diğer ülkelerde trenlerin durmasına, hastane sistemlerinin devre dışı kalmasına neden olmuştu.
‘İNTERNET GENÇLERİ YALNIZLAŞTIRIYOR’
Yargıç, Jeffrey Lee Parson’ın suçunun kısmen yaşadığı psikolojik travmalardan kaynaklandığını ve bunun da sorumlusunun anne ve babası olduğunu vurgulayarak, ilk etapta istenen 10 yıllık cezayı bir buçuk yıla indirdi. Yargıç karar konuşmasında, internetin çocuklar ve gençler için sanal bir dünya yarattığına dikkat çekerek, çocukların giderek yalnızlaşarak bu dünyanın esiri olduğunu savundu.
MİCROSOFT’A TAZMİNAT ÖDEYECEK
Parson ise konuşmasında Microsoft’tan özür dileyerek ‘verdiği hasardan üzüntü duyduğunu’ ifade etti. Parson’un, davayı açan Microsoft’a ne kadar tazminat ödeyeceği henüz açıklanmadı. Parson, bir buçuk yıllık hapis cezasının halinin yanı sıra, hapishaneden çıkışta 10 ay kamu hizmeti yapacak.