Ben ttnet fiber internet kullanıyorum normal hız 21mb. 80 gb.dan sonra 4 mb.e düşüyormuş, şu anda net yavaşladı aylık kullanımım şu anda ne kadar onu öğrenmek istiyorum. Ttnet kota sorgulamada tekşifre filan istiyor nedir bu? Ücretli midir?
Drug lab bölümünde asansörden çıkarken windows çalışmayı durdurdu hatası veriyor. İnternette oyunun kurulu olduğu yerde config ayarlarından Bmengine.ini adlı uzantıyı aç diyor Ama bende öyle bi dosya yok. Bmgamesdefault var oradada Allow D3d11 adlı yazı yok. Lütfen yardım edin
Acil yardımınız lazım hocam. Sanırım 13. bölümde copperheadin zehirleyip batmanın antidote bulmak için asansöre bindiği bölümde bankacı kadının hayalini gördü ve asansörden inerken oyun dondu , çalışmayı durdurdu, şimdi giriyorum oyun açılıyo tam başlamadan siyah ekran geliyo ve çalışmayı durduruyo ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Beyler dün akşam elektrik süpürgesi çalışırken süpürgeden önce zorlanma sesi geldi sonrada şalter attı. Şalter apartmanın merkez şalterinden atmış aşağıdan kaldırınca tekrar geldi fakat evin içindeki sigortada soldan 2. şalter kalkmıyor bu yüzden oturma odasındaki 2 priz ve yatak odasının lambası çalışmıyor. Şalteri kaldırırsak aşağıdan atıyor. Yardım edin bekliyoruz.
Hocam slayt hazırlamam lazım pc de powerpoint yok windowsun sitesinden deneme sürümünü indirmeye calısıyorum tahmini süre 1 gün filan yazıyo düzgün bi şekilde indirebileceğim biyer var mı?
Urbit (Yiğit Dönmez) Teknik Yardım altına konu açtı.