Merhabalar pc açıldıktan hemen sonra kapanıyor ramleri çıkartıp tek tek denedim başka prizde denedim ancak olmadı. Daha önce bu tarz bir problem yaşayan var mıdır?
Herkese merhabalar ekran kartı geliştirmesi yapmak istiyorum. Şu anki sistemim bu şekilde. Bütçe 3bin tl. 1080pde oyun oynamak istiyorum. Hangi kart daha uygun olur?
Merhabalar maksim 90 bin tlye kadar performansli bir arac bakıyorum. Bagaj yakit konfor önemli değil. Biraz guzel gozukse kafi. Suanda 1.2 atmosferik corsa kullaniyorum ve canımdan bezmiş durumdayım.
2008 model corsa d 1.2 benzin manuel arac sahibiyim. İnternetten kasko icin sorgulattigimda 2800₺ cikiyor. Sizce de 2008 model bir araba icin biraz fazla degil mi? Yasim 24 acaba bunun yuzunden mi bu kadar cok cikiyor? Yoksa internet yerine sigortacidan vs sorsam daha dusuk cikma ihtimali var midir? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Aracimin kaput ve tamponunu boyatacagim. Malum havalar da cogu zaman 10 derece ve alti. Suanda boyansa boya tutmama gibi bir olay olabilir mi? Yani kisacasi hava ile alakasi var midir boyanin
Herkese merhabalar aracimda gunes yaniklari mevcut kaputta ve tavanda. Boyatmak istiyorum ancak cevremdeki herkes boyatma diyor. Folyo icin de fiyat aldim boyatma fiyati ile ayni. Daha once bu tarz islem yaptiranlar fikirlerini yazabilir mi? Kafam cok karisik araci satmayi dahi dusunuyorum gunes yaniklari yuzunden.