Merhabalar. Sony A6000 kullanıcısıyım. Bu güne kadar avchd modunda video kaydı yapıyordum. Bugun Sandisk Extreme Pro 64gb aldım. Makinanın çekim ayarlarını da XAVC-S'e çevirdim. Şu an kaydediyorum ancak hafıza kartını bilgisayara taktığımda görüntülere erişemiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinim.
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür Zorlu Apple Store Mac bölümünden randevu almaya çalışıyorum ama başaramadım. Elinde bu hafta ya da önümüzdeki hafta için fazladan randevu almış ya da randevu almasına rağmen gidemeyecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. İyi forumlar.
Dün aksama doğru 2008 model honda civic aracımı direğe çarptım. Görebildiğim kadarıyla farı tutan metal sac eğildi ve far içeri gitti, farı tutan ayaklardan da bazıları kırılmış olabilir. Kaputta, çamurlukta her hangi bir kayma, eğilme yok. Far ve sis farı da sağlam. Tamponda cizik ve boya atmaları var. Sanayide bana çıkarılacak masraf ne kadar olur? Bilgili arkadaşları bekliyorum.
Bu stickerlerı istanbulda bulabileceğim bir yer var mı?
Tamam ben iPhone'u hava atmak için kullanıyorum, tamam fakirim ve iPhone 5 alamıyorum ve bu tarz ucuz numaralarla çevremdeki cahil ergen apaçilere iPhone 5D diye bunu yediricem, size giren çıkan ne arkadaş ben bunu anlamıyorum. Biliyosan söylersin bilmiyosan defolup gidersin. Gece gece boş yapmanın alemi nedir?
Ürünü arama nedenime gelince; cihazımın arka kapağı çok çizik ve bu görüntü beni rahatsız ediyor. Arka kapak almak yerine böyle bir değişiklik yapmaya karar verdim. Saygılar.
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir proje nedeniyle 200-300 TL gibi bir paraya ihtiyacım var. Öğrenciyim ve bu parayı bulmamın pek imkanı yok. Aklıma telefonumu satıp daha düşük bir cihaz kullanmak geldi. Çeşitli araştırmalar sonucunda da kendime en uygun telefonunun LG Nexus 4 olduğuna karar verdim. iPhone'dan Nexus 4'e geçiş yapan arkadaşlar var mı? Varsa memnunlar mı? Farkı cihaz önerecek olan arkadaşlar varsa önerilere de açığım.
Not: Yıllardır iPhone kullanan ve Apple'dan şaşmam diyen biriydim. iOS 7 çıkmamış olsa 4S'i satar 4 alırım derdim ama iOS 7 ile birlikte iPhone 4 bitti, çekilmez bir hale geldi. Bu nedenle Android tarafına yönelme karası aldım.
Arkadaslar cok acil yardima ihtiyacim var. Dun aksam babamla alisveris yaptik dx'ten. 14,70$ tuttu. Odemeyi yaptik. Ancak daha onceden alkimda kalan bir bilgi geldi aklima. 15$ altindaki satişlarda alinan "tracking number" alma olayi. 1,7$ miymis neymis? Simdi ben ne yapacağım? Ayriyetten o numarayi alma sansim var mi? Alamazsam param geri iade olur mu? Tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum. Saygilar...