Şimdi Ara

Print server dan NAS adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Biraz tuhaf bir soru olacak ama elimde kullanmadığım bir print server var. Acaba bu aleti 2,5 luk harici diskimi ağ diski yapabilecek şekilde çalıştırabilirmiyiz? Bu konuda fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden..



  • Soru biraz kazık oldu galiba.....
  • Print server i nas server a cevirmek istiyorsunuz fakat print server inizin her turlu cihazi ag ortamina acabilecek bir cihaz olup olmamasina gore degisecek bir sey... Bunu da yapabilecek cok az cihaz var malesef ki. bu yuzden olmasi zor gibi. ha access point cihaziniz olsa bundaki baglanti noktalari ile cok cesitli cozumler uretilebiliyor fakat print server in bunu yapabilecegini sanmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    Print server i nas server a cevirmek istiyorsunuz fakat print server inizin her turlu cihazi ag ortamina acabilecek bir cihaz olup olmamasina gore degisecek bir sey... Bunu da yapabilecek cok az cihaz var malesef ki. bu yuzden olmasi zor gibi. ha access point cihaziniz olsa bundaki baglanti noktalari ile cok cesitli cozumler uretilebiliyor fakat print server in bunu yapabilecegini sanmiyorum.

    Teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız için....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.