Şimdi Ara

PRİNS TECHNOMAX (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
86.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Hocam prins enjektörleri değişecekmiş ama bunların hepsi beraber değişmesi gerekiyormuş prins enjektör fiyatları ne kdr bilginiz var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 650 diyordu candan otogaz prins icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    özelden mesaj atıldı ...
  • Biz istanbuldayiz ustam siz ankarada sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Aynen bana da 800 civarı dediler bakalım usta tek enjektör bulmaya calışacam dedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler. Aracımda prins technomax sistem var. Regülatör prins marka. Enjektörler ise omvl. Ayarları kendim yapmaya çalışıyorum. Fakat gaz basınç ayarı konusuna giremedim. Ayarlarda pek bir sorun olmasa da merak ediyorum, yapamadıkça sıkıntı basıyor. PRİNS TECHNOMAX Prins regülatörün basınç ayarı nasıl nereden yapılıyor? Bilen cevaplarsa memnun olurum. PRİNS TECHNOMAX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alusta -- 16 Mart 2020; 12:10:1 >




  • alusta A kullanıcısına yanıt
    kırmızı başlıklı emiş hortumunun girdiği yerden anahtarla çevirerek
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Alyan ile mi? Açık anahtar ile mi?
  • Merhaba

    Aracim, 5.20i 2014 model aracima prins dvi marka lpg taktirdim.Candan muhendislik montaji yapti.

    Arac lpg ye ilk gecişte ve rampada gaz kokusu veriyor.

    1 kere aracımı goturdugumde boru gevsekmis.
    2. Kez araci goturdugumde kacak yok dediler.Yanliz bariz koku geliyor

    Neden olabilir sistem yaklasık 2 aylik nerdeyse söküp atıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagajdan gelebilir o koku şamandra kaçırıyor olabilir ,,başıma gelmişti
  • İyi günler. Technomax programında advenced kalibrasyon var. Ayrıntılı seçimi yapıldığında benzinde sürüş yapılarak kalibrasyon yapılıyormuş. Bunu deneyen oldumu? Kalibrasyon nasıl yapılmalı, türkçe kılavuz var mı?
  • Prins tecnomax pişmanlıktır. Yedek parçalrı çok pahalı filitreleri çok pahalı. Ayrıca 2016 accent blue var sürekli arıza lambası yakıyor. Belki 1000 kere ayarlattım. Üstelik 5 6 farklı yerden yaptırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Benim aracım 2016 model Hyundai i20, 75bin km'de.
    Prins Tecjnomax taktırmayı düşünüyorum, i20lere uygunluk durumu nedir?
  • Megane 2 2005 model 1.6 ne tavsiye edersiniz fiyat nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    sayın isa bey tavsiyemiz prins ecomax olur .
    Düşük maliyet ve yüksek performansa sahip EcoMax, Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin LPG kitlerinden biridir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Ecomax; 4 silindir çok noktalı enjeksiyon sistemine sahip araçlara uyum sağlar. R67-01 belgesine sahip EcoMax kit parçaları, kompakt bir tasarıma sahiptir ve kolay montaj imkanı sağlar.

    EcoMax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı’dır. EcoMax kitinin içerisinde; LPG regülatörü, enjektörü, enjektör raili, filtre ünitesi, yakıt seçici anahtar, elektronik kontrol ünitesi, elektrik tesisatı ve basıç-sıcaklık sensörü bulunmaktadır.

    EcoMax LPG otogaz dönüşüm kiti, yüksek teknolojinin uygun maliyetle elde edilebileceği en iyi otogaz sistemlerinden biridir.

    EcoMax LPG Sistemi'nin özellikleri

    Yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değer LPG püskürtülmesini sağlar. Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılır. Uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.
    Yüksek ısı transferi yapabilen, tek kademeli, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.
    Tek çıkışlı filtresi kaliteli kartuşa ve montaj kolaylığı sağlayan kompakt tasarıma sahiptir.
    Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir. Ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır.
    Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmış elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Tüm kompanentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve ileri teknoloji kullanılarak hafif-kompakt olarak üretilmiştir.

    fiyat ise 2800 tl fatura ve proje dahil ...




  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam;

    Ssangyong Tivoli (2015 model) 1.6 atmosferik ve çok noktadan enjeksiyonlu benzinli motor (1597cc,4 silindir, 128HP, 160NM Tork) ve Suzuki Vitara (2017 model) 1.6 atmosferik ve çok noktadan enjeksiyonlu benzinli motor (1586 cc ,4 silindir, 120HP, 156NM Tork) için hangi kiti önerirsiniz? Bunların dönüşüm (kit ve proje) dahil maliyetleri ne kadar olur acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 24 Eylül 2020; 7:36:15 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Sayın oup59
    Bu iki araç için Ssangyong Tivoli ve Suzuki Vitara için Prins technomax Plus modelini şidddetle öneririm .Obd özellikli ve Sessiz enjektör keyfi ile başarılı sonuçlar alacağız.Fiyat 3200 tl Proje ve fatura dahil .'2 yıl Garantili .Montaj sürsi 5 saat civarı .saygılar

     PRİNS TECHNOMAX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 24 Eylül 2020; 16:16:57 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar benim aracim 2011 civic bendede technomax kit takili 2 2.5 yillik kit aracımda rolantide fan vs actiginda direksiyonu çevirdiğinde aracin rolanti düşüp yukseliyor ve rolantidede sarsintili calisiyor benim enjektörlerde eski nesil bu enjektör degisince ne gibi farklar oldu ses azaldimi performans farkettimi birde ne kadar degistirdiniz benim kitim obd 2 li kit ama nedense enjektör eski..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar 2011 model honda civic premium manuel aracim var arcimda daha evvel vikars marka tüp vardi kendim prins technomax kit taktirdim 2018 gibi 3600 tlye baya bi pahali takmislar saolsunlar kazan vs degismedi vel hasil aracimda son zamanlarda rolantide tekleme sarsintili calisma fan acinca rölanti düşüp yukselme sorunu gibi sorunlar bas göstermeye basladi bobinler bujiler komple takim olarak degisti orjinalleriyle sibob ayari yeni yapildi ama degisiklik yok aracimin enjektorleri eski tip ovml ve cok sesli calisiyirlar bu sorunlar enjektorden kaynakli olabilirmi lpg filreside yeni degisti ara filtre shelden baska yerden yakit almam yeni tip enjektorlerin fiyati nedir bu arada gemini olanlar cevabiniz ve ilginiz icin teşekkür ederim son olarak bu bahsettigim sorunlar hava serinleyince aksamlari azaliyor benzinde hicbir sorun yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.