Şimdi Ara

Primobolan tek başına işe yarar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
56.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden sadece primo derseniz,sağlığımı fazla riske atmak istemiyorum.ama gelişmekte istiyorum.çok hızlı gelişip şişmek gibi bir idealim yok.yaklaşık 15 yıldır bu sporu ara ara yaptım.altyapım iyi.yıllar önce ÖZER BAYSALİNG'in SPORDA HER YÖNÜYLE DOPİNG adlı kitabını okumuştum.bu kitapta en makul steroidin Primo olduğunu yazmıştı.eğer illaki birşey kullanacaksanız bunu kullanın diyordu.teşvik amaçlı değil tabii.kullanmak isteyenleri daha az zararlıya yönlendirmek için.ayrıca diğer birçok steroidin yan etkisinin Primo da olmadığı söyleniyor.vücudun doğal testosteron üretimini azaltmadığı ve jinekomasti gibi.Primo daha yavaş,daha uzun sürede etki ediyor.ama diğer steroidlere göre daha kaliteli kas yapıyor.bıraktıktan sonra kas kaybı minimum düzeyde oluyor.

    Primo hakkında bilgi ve deneyim sahibi arkadaşların düşünce ve tavsiyelerini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 29 Eylül 2015; 10:20:56 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    Neden sadece primo derseniz,sağlığımı fazla riske atmak istemiyorum.ama gelişmekte istiyorum.çok hızlı gelişip şişmek gibi bir idealim yok.yaklaşık 15 yıldır bu sporu ara ara yaptım.altyapım iyi.yıllar önce ÖZER BAYSALİNG'in SPORDA HER YÖNÜYLE DOPİNG adlı kitabını okumuştum.bu kitapta en makul steroidin Primo olduğunu yazmıştı.eğer illaki birşey kullanacaksanız bunu kullanın diyordu.teşvik amaçlı değil tabii.kullanmak isteyenleri daha az zararlıya yönlendirmek için.ayrıca diğer birçok steroidin yan etkisinin Primo da olmadığı söyleniyor.vücudun doğal testosteron üretimini azaltmadığı ve jinekomasti gibi.Primo daha yavaş,daha uzun sürede etki ediyor.ama diğer steroidlere göre daha kaliteli kas yapıyor.bıraktıktan sonra kas kaybı minimum düzeyde oluyor.

    Primo hakkında bilgi ve deneyim sahibi arkadaşların düşünce ve tavsiyelerini bekliyorum.

    Yarısmaya falan hazırlanmıycaksan steroid kullanma derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tek başına işe yararmı , tabikide kullanmayan kişiye göre bariz bir fark yaratır. Ama altını çizerek söylüyorumki beslenme olmadan primobolan bassanda pek bişey ifade etmez. Dediğin gibi steroidler arasında en masum olanı budur. Genellikle ilk küre girecekler için önerilir.Dediğin gibi bıraktıktan sonrada ani kayıplar yaşanmaz. Ama tabi ki yan etkileri de var ne kadar steroidler arasında en masum olanı olsada. Karar senin.
  • tek başına bir işe yaramaz para ve zaman kaybı olur sadece.
  • Anlaşıldı.Primo ya bulaşmaya gerek yok o zaman.proteine hücum
  • primobolan pür anabolik bir steroiddir androjenik etkisi çok düşüktür bu yüzden jinekomasti yapmaz. kür bittikten sonra hafif bir pct yapman yeterlidir bazıları yapmaz bile. yine de yap yoksa testislerinin eski fonksiyonunu kazanması uzun sürebilir. eğer bulktaysan boşuna alma gerekli değil dediğim gibi androjenik bir etkisi yok sana kaz kazandırmayacak sadece kas tamirini hızlandıracak mevcut kasının kaybını minimuma indirecek. ama definasyondaysan kullanabilirsin. definasyon döneminde sırf primobolan kürü yapılan ve makul bir kür. fakat mucizevi sonuçlar bekleme.
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Bende baslamayi dusunuyorum. Pct yapmakla neyi kastettiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rengar Bot

    Bende baslamayi dusunuyorum. Pct yapmakla neyi kastettiniz.

    post cycle therapy. hormonların eski fonksiyonuna kavusmasi vb icin yapilan zimbirtilar
  • Tek başına işe yaramaz, ilk kürünse primobolan + sustanon bide oral dianabol kürü yapardım ben. Tavsiyem primobolan+ sustanon eczanede reçeteyle satılıyor tabi el altından eczane malı satanlara bak bence, eczanede satılan Bayer marka hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanın genel durumunu düzeltmek amacıyla yüksek protein yapımı gerektiren hastalıklar ve durumlar; iyileşme süreçlerini desteklemek ya da katabolik süreçlerin zararlarını önlemek amacıyla, örneğin nekahat, postoperatif tedavi, eritici hastalıklar, kaşeksi, ışın ve sitostatik tedavisi, kadında ilerlemiş meme ve genital kanserleri, hematopoez bozuklukları, uzun süreli kortikoid tedavisi, osteoporoz, yaşlılıkta protein eksikliği durumları ve kronik karaciğer hastalıkları.Anabolik steroidler, sağlıklı şahıslarda kas gelişmesini ya da fiziksel gücü artırmak için uygun değildir.


    http://www.ilacprospektusu.com/ilac/25/primobolan-depot-100-mg-1-ampul




  • primobolan'ı zaman'nında arnold'da kullanmıştı evet primobolan kullanımıyla kas yapabilirsin ama kısa vadede pek etki göstermez zaten primobolan steroid işini yeni başlayanlar için uygun görülür ve kullanılır ve türkiyede yasal bildigim kadarıyla eczanelerde satılmaktadır.
    http://www.steroidansiklopedisi.com/p/primobolan.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 16 Nisan 2017; 12:48:18 >
  • prensip olarak hiçbir aas (anabolik androjenik steroid) tek başına kullanılmaz (testosteron hariç). İlk cycle için genel tavsiye sadece test ile başlanılmasıdır, 10-12 hafta test e ya da sustanon kullanılabilir, doz olarak *** mg ile başlanıp haftalık *** mg. aşılmayacak şekilde sonlandırılır. her cycle için sadece pct değil, kullanılan aas türüne göre on-cycle therapy de gereklidir. spesifik olarak primobolan cutting dönemi kullanılan bir aas olup, kalorik deficit esnasında vücudun kas kaybetmemesinde hatta % olarak çok düşük bir deficit yoksa kas kazanımına yardımcı olur. DHT türevi bir yapıda olduğundan akne, sivilce, erkek tipi saç dökülmesi vb. yan etkiler yapabilir. haftalık ***mg. min *** hafta kullanılması yeterlidir. son olarak aas ilaçlar mucizevi değildir, öncelik her zaman beslenme- antreman ve uyku da olmalıdır. özellikle cycle dönemleri beslenme hayati önem taşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeper_inside -- 10 Nisan 2017; 15:47:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeper_inside

    prensip olarak hiçbir aas (anabolik androjenik steroid) tek başına kullanılmaz (testosteron hariç). İlk cycle için genel tavsiye sadece test ile başlanılmasıdır, 10-12 hafta test e ya da sustanon kullanılabilir, doz olarak *** mg ile başlanıp haftalık *** mg. aşılmayacak şekilde sonlandırılır. her cycle için sadece pct değil, kullanılan aas türüne göre on-cycle therapy de gereklidir. spesifik olarak primobolan cutting dönemi kullanılan bir aas olup, kalorik deficit esnasında vücudun kas kaybetmemesinde hatta % olarak çok düşük bir deficit yoksa kas kazanımına yardımcı olur. DHT türevi bir yapıda olduğundan akne, sivilce, erkek tipi saç dökülmesi vb. yan etkiler yapabilir. haftalık ***mg. min *** hafta kullanılması yeterlidir. son olarak aas ilaçlar mucizevi değildir, öncelik her zaman beslenme- antreman ve uyku da olmalıdır. özellikle cycle dönemleri beslenme hayati önem taşır.

    aynen hocam eğer beslenme ve diyet olmadan bunlar kullanılırsa para sokaga gider az çok fark olur zaten sormak istediğim primobolan'ın en etkili kullanımı Danabol ve testosteron ilemidir ? yani en etkili kısa sürede kas ( Kütle) yapmak için




  • lastpavel kullanıcısına yanıt
    kısa sürede etkili (belirgin) kas yapma sorusunun cevabı kişinin yaşı, boyu, kilosu, kabaca yağ yüzdesi, spor geçmişi, bu spordan beklentisi/amacı (cutting, bulking, recomposition), varsa önceki cycle deneyimleri ile bütçesi bilinmeden sağlıklı şekilde cevaplanamaz. Tüm bu bilgiler biliniyor olsa bile kişinin genetik yapısı, nihai elde edilecek sonuçta aas'lerden daha etkin bir rol oynayacaktır. Üstteki mesajımda belirttiğim gibi GENEL olarak konuşmak gerekirse kütle isteyen insanlar için primobolan'dan daha etkili aas'ler mevcut, primobolan (mevcut ismi ile Rimobolan) cutting/recomposition cycle'ları için daha uygun bir ilaç. Oral steriodler ise apayrı bir dünya, ben sadece 1 kez denedim kar/zarar oranı BENCE cidden zayıf + karaciğer enzim değerlerim üst sınırları aştı, ancak aas kullanmaya karar veren kişilerin bilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi herkes her ilaca aynı reaksiyonu vermez, kendiniz deneme-yanılma yöntemini kullanarak keşfetmek zorundasınız, elbette kullanacağınız genel kılavuzlar olacaktır ancak dozaj+hangi ilacın nasıl etki ettiği+spesifik cycle süresi vb. bilgiler genel bir değer skalası dahilinde size özel olacaktır. örnek vermek gerekirse kız arkadaşım 53 kg ve 2 tane majezik içtiğinde bile hafif baş ağrıları geçmiyor, ben 188 boy, 86 kg.yım 1 majezik içtikten 10 dk. sonra tüm ağrılarım geçiyor ve yarım saat 45 dk. sonra uykudan başımı kaldıramıyorum.




  • Arkadaslar tek basina baslanmalimi sonucta ilerleyen haftalarda testoyu baskiladigi ve neredeyse sifirladigini okudum haliyle testo olmassa nasil kas gelisimi olcak. Benim kafamdaki soru isareti bu, 2. Hafta sonrasi testoyu artirmak icin sustanol girmek mantiklimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı bilgi için bu yazıyı incelemenizi öneririm.

    maxigeyik
    Primobolan Nedir, Yan Etkileri Nelerdir?
    https://maxigeyik.com/primobolan-nedir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.