Şimdi Ara

Predator Filmlerinde Predatorların Ölmesi Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son birkaç haftadır bende bir Predator merakı başladı.Önve oyununu oynadım.(Avp3)Çoğu kişi oyunu sevmemesine rağmen değişik bir tür olduğu için hoşuma gitti.Predatorın zırhı içindeki karizmasını çok sevdim.Tabi zırhını çıkarınca şok oldum.Ama onada alıştım sayılır.

    Neyse konuya gelelim;Oyundan sonra filmlerinin olduğunu öğrendim ve başladım izlemeye.Önce AvP yi izledim.Çok hoşuma gitti.Senaryo,predator silahları,alienlarla çarpışmaları,piramitin içindeki o egzotik hava çok hoşuma gitti.Tek eksik filmin kısa olması.Daha fazla bire bir AvP çarpışması görmek isterdim.

    Sonra AvPR ile devam ettim.Hiç beğenmedim.Konuyla ilgisiz bir sürü şey vardı.Ayrıca predatorun bir numarası yoktu.Genellikle gezindi.

    Sonra Predator u izledim.Genel olarak güzeldi.Fakat sonunda predatorın ölmesi saçmalık.Adamın orda kafasını sökebilecekken saçma saçma zırhını çıkartıyor.Dövüyor falan.Sanki dövüştüğü adam çok büyük insan.Biç gitsin.Ayrıca plasma caster dışında başka silah yoktu.

    Daha sonra Predators ı izledim.Tam bir rezalet.Bir dolu mantıksız şey vardı.Ayrıntılar için sinema bölümüne bakabilirsiniz.Orda arkadaşlar yazmış.Predatorların birbirlerini öldürmeside hiç hoşuma gitmedi.Koskoca predatorlar saçma sapan şekilde ölüyorlar.

    Daha sonra Predator 2 yi izledim.Fena değildi ama yine konuyla ilgisiz şeyler vardı.Egzotik hava yoktu.Yine predatorun ölmesi saçmalıktı.Mezbada otomatik yangın söndürme sistemi var nasıl oluyorsa.Predator görünmez olamıyor sudan dolayı.Adam rastgele ateş ediyor.Çat plasma caster bozuluyor.Daha çok var.Ölmesi için çok zorlamışlar.

    Canım sıkıldı.Yazdım.Predator sevenler gelsin konuşalım.Keşke şöyle güzel bir AvP filmi yapılsa.Benim sıralamam:
    AvP
    Predator
    Predator 2
    AvPR
    Predators







  • Birde resim koyalım;
     Predator Filmlerinde Predatorların Ölmesi Saçmalığı
  • Filmlerin sonu zort diye söylenmez öyle. Bi' spoiler kutusunun içine al bari ya da başlarda uyarı yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 27 Eylül 2011; 21:38:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.