Şimdi Ara

PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu adsl nakil yaptırdım 500 metre mesafe var.bütün bağlantılar tamam link ışığı sürekli yanıyor veri alışı yok.modem zoom 5510 daha önce problem yoktu.telekom iç hatlarda problem var dedi pazartesi ekip gönderelim dedi tamam dedim.ama en son tekrar adsl destek hattını aradım ve oradaki eleman PPPoELLC seçmemi söyledi ve bağlantı sağlandı.bu değişiklik neden olmuş olabilir.başka bir tele nakil yaptırdım ama mesafe 500 metre civarı.



  • Bulundğun yerin santrali PPooE yi desteklidiği icin bu değişiklik yaşanmıştır.
  • bu aklıma geldi fakat 2 hatta küçükyalı telekoma bağlı bulunuyor yinede santral farklımı oluyor.bide sanki hız çok düşük tabii genelde.bazen iyi web consolda daha önce alcatel gibi bir şey yazıyordu tam emin değilim.şimdi Line State: SHOWTIME
    Modulation: G.dmt
    Annex Mode: ANNEX_A
    Startup Attempts: 1
    Max Tx Power: -38 dBm/Hz
    CO Vendor: UNUSED_VENDOR_0

    bunlar yazıyor.
  • Geçende görüştüm bütün portlar artık PPPoE-LLC ye çevirilecekmiş, hata yok bendede PPPoA da artık ip almıyor PPPoE ye çevirdiler.
  • bir iki gündür olan bir şeyse dediğin olabilir çok sağol kafama takılmıştı.
  • ya sormayın hocam bende nakil yaptırdım, 1km mesafe var. Bir türlü internete bağlanamadım, yapmadığım şey kalmadı, sonra öğrendim ki PPPoE olmuş, adamlar öküz, niye bana haber vermiyorsun yada webe fln koymuyorsun??? 2 gündür deli oldum. 4440375 öküzlerine anlatıyorum sorunu, modem logundaki hataları söylüyorum ama nerde????
  • böyle görünce hep gülüyorum telekomun bu cahilliğinden. senin santral fast mode dan normal moda dönmüş. oyunlardaki pingin artacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 26 Şubat 2007; 12:13:03 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Aerospace

    ya sormayın hocam bende nakil yaptırdım, 1km mesafe var. Bir türlü internete bağlanamadım, yapmadığım şey kalmadı, sonra öğrendim ki PPPoE olmuş, adamlar öküz, niye bana haber vermiyorsun yada webe fln koymuyorsun??? 2 gündür deli oldum. 4440375 öküzlerine anlatıyorum sorunu, modem logundaki hataları söylüyorum ama nerde????


    Ben nakil yaptırmadan bu problemle karşılaştım.adamlar ayarı değiştiriyor sana haber vermiyor.sen de kafayı yiyorsun!
  • berbat bir durumdu evet.her şey normal görünüyor fakat ip alamıyor down yok.nerden bilelim değiştiğini şifre bile değişmiş sorduğum halde onlar değişmiyecek demişti.yinede adamlar bugün eve gelmiş kendi modemlerinde değerlerin normal olduğunu söylüyorlar benimkinde değerler düşükmüş.telekom 8000 kusur down bizim modemde görünüyor,senin modemde 350 down görünüyor diyor.modemmi bozuk yani genel bir problemmi acaba bazen gerçekten çok yavaş internet.kimse yoğurdum ekşi demiyor tabi.yoksa PPPoELLC ye geçincemi böyle oldu.
  • valla bilemiycem ben de küçükyalıdayım bende bir problem yok...
  • Abim üsküdarda otuyor benim izmirdeki adsl bağlantıma göre felaket durumda her bir kaç günde bir bağlantı 2-3 sattliğine gidiyor. Bazen ip değiştirmek işe yarıyor bazen o da işe yaramıyor. Son gitmemde yine bağlantıda sorun vardı bağlantı var veri akışı yok. Telekomu aradık bizde sorun yok sorun sizde dediler. İnanmadım ama telekomun buna benzer davranışlarına alışkın olduğuumuz için biraz bekleyelim her zamanki gibi düzelir dedik. Bir türlü düzelmedi telekoma göre onlarda sorun yok bütün suç bizde.
    Modem ayarlarına girip her ihtimale karşı kullanıcı adı parola konturolü yaptım yine aynı durum. Airties teknik desteği aradım ayarları konturol ettiler sorun yok bütün ayarları tekrar yaptım yine olmadı son olarak PPPOA -PPPOE çevirmemi istediler. Değişikliği yaptım sorun kalmadı. Böyle bir saçmalık olurmu bize söyleme gereği duymadan değştiriyorlar hadi değiştirdiniz bari müşteri hizemetlerine haber verin onları aradığımız zaman yardımcı olsunlar. İki gün boyunca kıvrandık durduk. Tam telekomluk bir olay




  • bazı santrallerde hem alcatel hem nec sistemler var. transfer işleminden sonra nec sisteme geçmişsin pppoe her iki sistemde çalıştığı için herkese genelde onu kullanın derler tabi birazda ihmal var ona bişey söyleyemeyeceğim.
  • ben her ikisinide kullanabiliyorum şu an A dayım ve E den hızlı bu bir gerçek...
  • Aynen,iki sene önce adsl'i ilk bağlattığımda sadece E ile çalışıyordu,daha dün gece bi deneyeyim A'da çalışacak mı dedim,çalıştı ve kesinlikle E'den daha hızlı,Speedtest ile de sonuçlar hep daha yüksek çıktı.
  • usb modem kullanıyorum ben. şu ana kadar hep E kullandım (2 sene boyunca). driverı uninstall edip A olarak kurmam yeterli olur mu denemek için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 26 Şubat 2007; 18:35:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wagner

    usb modem kullanıyorum ben. şu ana kadar hep E kullandım (2 sene boyunca). driverı uninstall edip A olarak kurmam yeterli olur mu denemek için?



    evet
  • A ya geçin kaçırmayınnn :)
  • arkadaşlar benim zoom 5510 usb adsl modem konfigürasyonum böyle, şuan -ELLC kullanıyorum
    sizce hangisini seçmeliyim
     PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu
     PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 26 Şubat 2007; 22:51:11 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: achfighter

    arkadaşlar benim zoom 5510 usb adsl modem konfigürasyonum böyle, şuan -ELLC kullanıyorum
    sizce hangisini seçmeliyim
     PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu
     PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu


    ben şu an PPPoA VCMUX dayım gayet iyi PPPoA LLC de iyi ama E de sıkıntı var gibi...




  • evet ttnin anti downloadçu olduğunu biliyordum ama bu kadar da değil
     PPPoAVC-Mux bağlantım bundan oluyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 26 Şubat 2007; 23:11:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.